Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ooo harika hatta muhteşem. Maaşallah.Benim sadece 2taneydi biri 24 cm diğeri 18 di hemde tek tarafda.pko var da bende

Kızlar hastanedeyim muyane oldum kese var dedi doktor ama çok küçücük dedi ya yeni yada miyon. Çıkmaz inşaallah dedi kan verdim sonucu öğlenden sonra çıkacak dua edin ne olur hayırlı haber aliyim

Kızlar hastanedeyim muyane oldum kese var dedi doktor ama çok küçücük dedi ya yeni yada miyon. Çıkmaz inşaallah dedi kan verdim sonucu öğlenden sonra çıkacak dua edin ne olur hayırlı haber aliyim

Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlet al inşş.bekliyoruz güzel haberlerini..

Merhaba bayanlar bende 14 aylik evliyim klomen ve catlatma iğnesi kullanıyorum ikinci ayiniz bu ve bugun ignenin 14.günü kan testi yaptim yarin cikacak inşallah yoldada dayanamayip idrar testi aldim psikolojik mi bilmiyorum ikinci çizgiyi çok silik bitirdi bi kayboldu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dua edin kizlar

Inşallah tüm isteyenlere rabbim bu duyguyu tattirir bu ay çok ümitliyim gerçi her ay çok ümitliyim :) iğnenin 10.cu günü hafif pembe ekmeleddin önce çok ağladım adet ol cam diye ama elemeden öteye gitmedi bebeğim tutunuyor belki diye bklym :)

Merhaba Hanımlar. Klomen kullanımının ardından sol yumurtalığımda 21 mm yumurtam oldu. ve 2 Şubatta çatlatma iğnesi oldum. Doktorum iğne yapılan gün itibarı ile gün aşırı ilişki önerdi. Bu sabah kalktığımdan beri sol kasığımda bir seğirme var. Ağrı, batma zaten vardı ama bu ilk defa oluyor. anlam veremedim. Neden olabilir? bilgisi olan var mı acaba?

Merhaba Hanımlar. Klomen kullanımının ardından sol yumurtalığımda 21 mm yumurtam oldu. ve 2 Şubatta çatlatma iğnesi oldum. Doktorum iğne yapılan gün itibarı ile gün aşırı ilişki önerdi. Bu sabah kalktığımdan beri sol kasığımda bir seğirme var. Ağrı, batma zaten vardı ama bu ilk defa oluyor. anlam veremedim. Neden olabilir? bilgisi olan var mı acaba?
Bende de çok olmuştu geçen ay.Sol yumurtalığımda oluştuğu için orası seyriyordu hep.O taraftaysa yumurta ondan olabilir.Yeni çatlamıştır

Aşılama olalı 7. Günüm ve 2 gündür sağ tarafımda minik minik batmalar var, bunu yaşayan var mı aranızda?

Kızlar nolur biri baksın:((( Çok korktum.2 hafta önce Ovulasyon testim pozitifti ilk 10 saniyede.Bugün adet olmam gerekirken olmadım.O yüzden gebelik testi almadım.Ovulasyon testi yapayım dedim şimdi yaptım böyle çıktı.Var mı bunu yaşayan :(

Back
X