Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hastanedeyim muyane oldum kese var dedi doktor ama çok küçücük dedi ya yeni yada miyon. Çıkmaz inşaallah dedi kan verdim sonucu öğlenden sonra çıkacak dua edin ne olur hayırlı haber aliyim
Bende de çok olmuştu geçen ay.Sol yumurtalığımda oluştuğu için orası seyriyordu hep.O taraftaysa yumurta ondan olabilir.Yeni çatlamıştırMerhaba Hanımlar. Klomen kullanımının ardından sol yumurtalığımda 21 mm yumurtam oldu. ve 2 Şubatta çatlatma iğnesi oldum. Doktorum iğne yapılan gün itibarı ile gün aşırı ilişki önerdi. Bu sabah kalktığımdan beri sol kasığımda bir seğirme var. Ağrı, batma zaten vardı ama bu ilk defa oluyor. anlam veremedim. Neden olabilir? bilgisi olan var mı acaba?
Bende de çok olmuştu geçen ay.Sol yumurtalığımda oluştuğu için orası seyriyordu hep.O taraftaysa yumurta ondan olabilir.Yeni çatlamıştır
Amh değeriniz ne çıktı pekiİnşallah Can'ım Allah isteyen herkese versin tabi benim yaşımda var ondan dolayı olmuyo 38 yaşındayım 11 yaşında kızım m var ikinci olmuyo
Kızlar çok şükür hamileyim şükürler olsun inşaallah
7345 değerin iyi demi kizlarKızlar çok şükür hamileyim şükürler olsun inşaallah
7345 degerim. Canim doktor çok birşey demedi bende sormadım bir daha haftaya kadar bekleyim ozele gidicem inşaallahTebrikler canım benim.kaç çıktı betahcg?niye kesen minikmiş?
7345 degerim. Canim doktor çok birşey demedi bende sormadım bir daha haftaya kadar bekleyim ozele gidicem inşaallah
İnşaallah ne bilim birşey demedi kese6 milim dedi sadeceOo değerin çok yüksek bebiş görünmesi lazım artık.hayırlı uğurlu olsun tatlım.rabbim isteyen herkese nasip eder inşşş