Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Eczane nasil verdi recetesiz vermiyorlar ki ben bi kere klomen alcaktim recete olmadi vermedi bence git doktoro bendede tek yumurtamda kist olustu bu ay doktor adet olunca kendiloginden gider dedi.

Eczane nasil verdi recetesiz vermiyorlar ki ben bi kere klomen alcaktim recete olmadi vermedi bence git doktoro bendede tek yumurtamda kist olustu bu ay doktor adet olunca kendiloginden gider dedi.

Biliyorum ama günlerini takip ederek yaptm. Neyse sağlık olsn ne dyeym valla. Yarn gderm olmazsa. Tesekkr ederm cvplarnz icin.

Bu ay çok umutluydum 5 gün boyunca iğne oldum yanlız bir yerde hatamı yaptım bilmiyorum çatlatma iğnesinden bir gün önce iğne günü ve 36. Saatte birliktelik oldu sizce yanlışmı yaptım

Ben artık hiç birşeyi kestiremiyorum bu doktorum iğne olduğun gün ilişki dedi geçen ayki 36 saat sonra dedi bende hem onun hem diğerinin dediğini yaptım :110:

Eczane nasil verdi recetesiz vermiyorlar ki ben bi kere klomen alcaktim recete olmadi vermedi bence git doktoro bendede tek yumurtamda kist olustu bu ay doktor adet olunca kendiloginden gider dedi.[/QU
canım soğan kürü yap kisti temizliyor ben öle yaptım kist polip hepsi gitti

Ne zamandir olmuyor benim iki yildir olmuyor 2 aydir klomen kullaniyorum gecen ay catlama ignesi oldum 3 yumurtam vardi bu ay sade klomen kullandim 3 yumurtam vardi yine catlama ignesi vermedi yumurtalarim 23 25 26 olfugu icin kendisi catlar dedi ama birinde kist olustu cumarteside adet olmam gerekio ins olmam

Ne zamandir olmuyor benim iki yildir olmuyor 2 aydir klomen kullaniyorum gecen ay catlama ignesi oldum 3 yumurtam vardi bu ay sade klomen kullandim 3 yumurtam vardi yine catlama ignesi vermedi yumurtalarim 23 25 26 olfugu icin kendisi catlar dedi ama birinde kist olustu cumarteside adet olmam gerekio ins olmam
Can'ım 10 aydır olmuyo 2ay tedavi gördüm ilk ayı sayamıyorum gerçi eşim hastalandı ilişki olmadı bu aydan umutluydum fos çıktı zannedersem sen daha gençsin ben 38 yaşındayım son demlerim Can'ım o yüzden olmayınca çok üzülüyorum ama yinede şükrediyorum bir tane kızım var Allah ona uzun ömür versin bu ay son tedavimi olucam artık olursada olmasada Allah Kerim onun dediği olur

Muhakkak çatlatma iğnesi iste yada doktorunu değiştir

Catlama ignesi kist olur die vermedi bu ay gerci yinede kist oldu insalaah allah ikinciyide nasip etsin ablacim zaten degistircem aşilama yapmiyor giitigim hastane baska hastaneye gitcem bu ay asilama yaptircam cumartesi adet olmasam asilama yaptircam

Biliyorum ama günlerini takip ederek yaptm. Neyse sağlık olsn ne dyeym valla. Yarn gderm olmazsa. Tesekkr ederm cvplarnz icin.

3. Gün git ki hormona baktir yoksa bir anlamı o
canım soğan kürü yap kisti temizliyor ben öle yaptım kist polip hepsi gitti
Polip mi :110: Emin misin canım inşallah eminsindir:KK15:

Şimdi benimde hsg sirasinda rahimde 0.4 mm çapında bir doku tespit edildi doktor polip, hava boşluğu ya da bilinmez bişey dedi rahmin tam ortasında
Ultrason ile görünmüyor küçük diye ancak histeroskopi ile anlasilirmis

Neyse sogan kuru yaptım bende gecen ay klomen sonucunda kist oluştu ara verdik o sırada yaptım kist bu ay yok
Acaba polipte gitmiş mıdır
Siz nasıl emin oldunuz doktor mu dedi
Bana yazarsanız umut olursunuz teşekkür

Şimdi benimde hsg sirasinda rahimde 0.4 mm çapında bir doku tespit edildi doktor polip, hava boşluğu ya da bilinmez bişey dedi rahmin tam ortasında

Neyse sogan kuru yaptım bende gecen ay klomen sonucunda kist oluştu ara verdik o sırada yaptım kist bu ay yok
Can'ım 3 tane kist 2 polip vardı birisi tam rahim ağzındaydı onu kendi aldı diğeri ilerdeydi ona bişey yapamadı 1 ay soğan kürü yaptım sonraki adetimde ilk siyah leke geldi sonra söküldü doktor temizlenmiş dedi

Hatta rahim ağzında yara vardı o bile düzelmiş bende şaşırdım :KK66:

Back
X