Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla gecen ayda benim 4 büyük yumurtam vardi 22 mm di ve o 4 taneden haricinde sagda da vardi 16mm di sanirim uc tane daha benim tutmadi olmadi neden sollandiracakmis ki hepaide catlamis bir tanesi bile tutmamis tiKızlar bana yardım edin bugün doktora gittim 6 -7 tane yumurta 17mm olmuş tadaviyi sonlandırıcam dedi ilişki yasak dedi p.tesi yine gidicem bunların hepsi büyürmü napıcan ben bi akıl verin hepsi birden çatlarmıki bu durumu yaşayan varmı
Can'ım bende zor gebelik olur dedim 1sene olacak olmadı 3aydır tedavi görüyorum senin p.tesi gel bakiyim dedi acaba p.tesi 3ü gerilermi çatlatma iğnesi yapmadı bugün çatlatma iğnesi yapmazsa Nasıl olur ben sonlandırmıycam devam edicem sena çatlatma iğnesi yaptımı Can'ımValla gecen ayda benim 4 büyük yumurtam vardi 22 mm di ve o 4 taneden haricinde sagda da vardi 16mm di sanirim uc tane daha benim tutmadi olmadi neden sollandiracakmis ki hepaide catlamis bir tanesi bile tutmamis ti![]()
12.günüm çatlatma iğnesi vermiyorum dedi doktor dua ediyorumki 3tanesi 17 de kalsın büyümesin o Zaman çatlatma iğnesi yapacak ya allahım ne kadar şanssızımCnm kacinci günün bu gun 14. Gün yaptim ben kendim evde zaten catlamaya yakindi sabah kontrole gittigimde 25mm dedi ve ovulasyon testtinde de catlamak uzereydi hemen aksam yap dedi çünkü kistte dönebiliyor catlamayinca o aksam catladi hissettim sabah tekrar gittim catlamis ve ikisi duruyordu 3 gun sonra tekrar gittim oburleride catlamisti
Can'ım napiyim sence benim yerinde olsan naparsın sonlandırırmısın devammı edersin ne yapacağımı bilmiyorum benim hep tek yumurtam oluşurdu oda tutmazdı acaba bu fırsatmı dersinGunde iki milim büyüyor dedi dr ortalama yaklasik eger iyne olmazsa 25mm gibi falan catliyor senin pazartesiye kadar 23 yada 24 mm olur ama sakin catlama iynesi yaptir daha cok büyüdüğünde bazen catlamayip kist oluyor allah korusun
Cnm bak benim de oyleydi dr bana ikiz yada ucuz olabilir dedi gecen ay bir tane bile tutmadiCan'ım napiyim sence benim yerinde olsan naparsın sonlandırırmısın devammı edersin ne yapacağımı bilmiyorum benim hep tek yumurtam oluşurdu oda tutmazdı acaba bu fırsatmı dersin
Yani zaten catlama iynesi yapmazsa allah korusun onlar kistte donusebilur hepsi catlamazsa imkanin varsa pazartesi o dr gideceksin ya eger iyne vermezse git saglik ocaginda dr yazdir yada baska dr git bu dr neden boyle hepsi farkli tedavi uyguluyor anlamiyorum ben
Bende anlamadım beni çok korkuttu 5iz den 6ız dan bahsetti ciddi anlamda korktum benim eşimin morfalitesi %10 normali %14 müş tutmaz gibi geliyorYani zaten catlama iynesi yapmazsa allah korusun onlar kistte donusebilur hepsi catlamazsa imkanin varsa pazartesi o dr gideceksin ya eger iyne vermezse git saglik ocaginda dr yazdir yada baska dr git bu dr neden boyle hepsi farkli tedavi uyguluyor anlamiyorum ben
Merhaba arkadaşlar ben Mayıs'tan beri bebek istiyorum kasım ayında bi kimyasal gebelik yaşadım şubatta klomen ve dostineks kullandım 17sinde çatlatma iğnesi oldum doktor sonraki iki gün ilişki dedi onuda uyguladık martın 1inde adet görmezsen test yap dedi az önce yaptım test negatif testin yanılma payı olabilir mi yada beklemeli miydim cvp yaZarsanız çok sevinirim