Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Evet cnm ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse inş cnm o testler çok hassas olmuyor belki senin de benim ki gibi çıkar kan tahlili kesin. O testlerin çok hassastır da protictorvar onu dene kan testi yapamazsan o da %99 sonuç veriyormuş 12 15 TL galiba denemedim bi arkadaşım denedi o demişti bana da

Küçük bi yerde yaşıyorum cnm burda bulamıyorum maaleseff zaten dandik mandik epey sinirlerimi bozdu bekleyeyim bakalım şu haftasonu bi geçsin

Rabbim hakkında ne hayırlısıysa onu göstersin inş en kısa zamanda evlat isteyen herkese versin.

İnşallah cnm aminn hayırlı sağlıklı ve rabbim ne zaman verirse bi ne desek ne yapsak boş onun zamanı varda ondan gelmiyor cnm bunu düşününce rahatlıyorum baya çatlatma iğnesi aşılama tüp bebek hepsi bahane Allah ol demedikten sonra hiçbiri olmaz

Merhabalar birşey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara ovitrelle catlama ignesi kullandım bugün 11 gun migren dolayısıyla acile gittim hamilelik şüphemi söyledim doktorum test yaptı sonuç 2.35 çıktı doktorum pozitif ama test 5 Gün sonra tekrarlanması lazım ddi
kadın doğum doktorumla görüştüm daha erken dedi sizde de bunu yaşayan oldu mu acaba doğru mu göğüs hassasiyetim kaşık ağrım baş dönmem var tansiyonum da normal.

Merhabalar birşey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara ovitrelle catlama ignesi kullandım bugün 11 gun migren dolayısıyla acile gittim hamilelik şüphemi söyledim doktorum test yaptı sonuç 2.35 çıktı doktorum pozitif ama test 5 Gün sonra tekrarlanması lazım ddi kadın doğum doktorumla görüştüm daha erken dedi sizde de bunu yaşayan oldu mu acaba doğru mu göğüs hassasiyetim kaşık ağrım baş dönmem var tansiyonum da normal.

Merhaba bende ovitrelle ile hamile kalmistim ve igneyi vuruldugu gunu de saydigimda 12 gun silik de olsa teste cikti hic bir ayda basima gelmeyen asiri gogus hassasiyeti idrara cikma ve sicak basma olmusti eger ki 11 gun hamile ciktiysaniz bence hamilesiniz.

Merhaba bende ovitrelle ile hamile kalmistim ve igneyi vuruldugu gunu de saydigimda 12 gun silik de olsa teste cikti hic bir ayda basima gelmeyen asiri gogus hassasiyeti idrara cikma ve sicak basma olmusti eger ki 11 gun hamile ciktiysaniz bence hamilesiniz.

İnş ya çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için pazar günü testi tekrarlamak istiyorum doktorum cumartesi yaptır ddi ama beklicem pazara kadar korkuyorum ama ovitrelle etkisiyle böyle çıktıysa diye

nazbocuk senin belirtilerine benzer belirtiler yaşıyorum ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda ara ara sızlamada oluyor doktorum 1martta için test yap demişti bugün 3ü oldu hala adet görmedim ama dün idrarda negatif yine düşünsem bilemedim bide sinirlilik hali var heralde adet olucam ben

Merhabalar birşey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara ovitrelle catlama ignesi kullandım bugün 11 gun migren dolayısıyla acile gittim hamilelik şüphemi söyledim doktorum test yaptı sonuç 2.35 çıktı doktorum pozitif ama test 5 Gün sonra tekrarlanması lazım ddi kadın doğum doktorumla görüştüm daha erken dedi sizde de bunu yaşayan oldu mu acaba doğru mu göğüs hassasiyetim kaşık ağrım baş dönmem var tansiyonum da normal.

benim 12. gün 4,20 çıktı ama negatif dedi

benim 12. gün 4,20 çıktı ama negatif dedi
Bilmiyorum cnm bana pratisyen hekim söyledi zaten testi pazar günü tekrarlicam inş yükselme varsa hamilesin ddi yoksa yoktur ddi ama senin adet günün geçmiş yüksek olması gerek benim geçmedi adetime 5 Gün var tabi ancak Allah bilir inş hepimize anneliği nasip eder Rabbim.

Bilmiyorum cnm bana pratisyen hekim söyledi zaten testi pazar günü tekrarlicam inş yükselme varsa hamilesin ddi yoksa yoktur ddi ama senin adet günün geçmiş yüksek olması gerek benim geçmedi adetime 5 Gün var tabi ancak Allah bilir inş hepimize anneliği nasip eder Rabbim.

yok canım benim adet günüm bugün 3 gün oldu testi yaptıralı. hatta 12. gün idrarda pozitif çıkınca laboratuvardaki kızda sağlık ocağındaki dr da 12 gün iğnenin etkisinin vücutta kalmayacağını söyledi. Bu durum bende farklı oldu ama henüz adet olmadım. İnşallah sen güzel sonuçları alırsın cnm ama adetine 5 gün varsa çok erken yapmışsın testi

Ben yapmadım cnm testi normalde de yapmicaktim doktor istedi rahatsizlaninca hayırlısı olsun ins bence hamilesiniz bende sağlıkçıyim seni değerlendiren doktor kadın doğum uzmanı miydi bide hamilelik belirtisi var mı sende.

Canım spermler 3 ayda bir yenileniyormus
Yani şu anki uygulamanın 3 ay sonra ise yarar
Keçiboynuzu pekmezi ve promotil kullansın eşin

Ve bence spermiogram ı tekrar yaptırsın

Üniversite daha akıllıca sanki

Benim de çikolata kıstım vardı neden aldırmıyorsun canım
Ben aldırdım rahatım
Şimdi polip çıktı bir arkadaş bu siteden o kou de Yiğit beyde aldırmış bende pazartesi için randevu aldım gideceğim

Ameliyattan olsan doktor 2 ay korunma verir esin de o sürede sperm sayisini arttırır böylece boşa vakit kaybı olmaz

Çikolata kisti tüpleri tıkayıp yapisiklik yapıyor bekletme derim
eşime ılac verıldı provolın klomen bılac daha bı de vıtamın bakalım ne olcak bu ara sorunlar cok etrafımızda yogunlasamyorus kendımıze hastamız var karısıgız baya su donemı atlatırsak ınsalh arastrmya koyulcaz senın nasıl gıdıyor canım

eşime ılac verıldı provolın klomen bılac daha bı de vıtamın bakalım ne olcak bu ara sorunlar cok etrafımızda yogunlasamyorus kendımıze hastamız var karısıgız baya su donemı atlatırsak ınsalh arastrmya koyulcaz senın nasıl gıdıyor canım

Ben aşılama yaptım bekliyorum canım 10 gün oldu belirti filan yok umutsuzum biraz
Doktor polipte olmayabilir o da şüpheli dedi yani görünürde sıkıntı yok bu da insanı düşündürüyor tabiki hayatımı durdurdum bu konuya odaklandım şu anda gece gündüzüm bebek oldu

Bu ayda olmazda ya mayısa ya yaza tüp deneyeceğim sürekli tüp bebek nasıl yapılır videoları izliyorum olaya hakim olmaya çalışıyorum
Hayırlısı hakkımızda..

Ben aşılama yaptım bekliyorum canım 10 gün oldu belirti filan yok umutsuzum biraz
Doktor polipte olmayabilir o da şüpheli dedi yani görünürde sıkıntı yok bu da insanı düşündürüyor tabiki hayatımı durdurdum bu konuya odaklandım şu anda gece gündüzüm bebek oldu

Bu ayda olmazda ya mayısa ya yaza tüp deneyeceğim sürekli tüp bebek nasıl yapılır videoları izliyorum olaya hakim olmaya çalışıyorum
Hayırlısı hakkımızda..
Allah yardımcımız olsun cnm hayatta herşeye bi sebep lazım zamani gelmemiş demek ki Rabbim nasip etmeyince o bu bahane çok üzme kendini sadece Rabbim den iste inş Rabbim nasip eder.

Merhaba Hanımlar,
benim bu ay 2.Femara ayım.. İlk Ay yumurtalar istenilen boyuta ulaşmadı, 2.ay 1 tane yumurta 20mm diğeri 16mm boyutundayken Dr. bi gün daha bekle belki küçük olan da biraz daha büyür dedi ve ertesi gün ovitrelle yaptım..28Şubatta.
2 gün öncesine kadar sanki belirtilerim vardı, bi gün gün boyunca belim ağrıdı, bi gün batmalar hissettim her seferinde acaba psikolojik mi yapıyorum diye de düşündüm :) .. Ama şimdi dünden beri hiç biri kalmadı psikolojik olan umudum bile bitti sanki.. Sabahtan beri forumları geziyorum :( Var mı benim gibi bu durumda olan günlerini bekleyen?

Merhaba Hanımlar,
benim bu ay 2.Femara ayım.. İlk Ay yumurtalar istenilen boyuta ulaşmadı, 2.ay 1 tane yumurta 20mm diğeri 16mm boyutundayken Dr. bi gün daha bekle belki küçük olan da biraz daha büyür dedi ve ertesi gün ovitrelle yaptım..28Şubatta.
2 gün öncesine kadar sanki belirtilerim vardı, bi gün gün boyunca belim ağrıdı, bi gün batmalar hissettim her seferinde acaba psikolojik mi yapıyorum diye de düşündüm :) .. Ama şimdi dünden beri hiç biri kalmadı psikolojik olan umudum bile bitti sanki.. Sabahtan beri forumları geziyorum :KK43: Var mı benim gibi bu durumda olan günlerini bekleyen?

Kaç gün oldu iğneden sonra?

Back
X