Benim korkum yumurta kistlerinden çünkü hepsinin çatlamadığını bazılarının kiste dönüştüğünü tahmin ediyorum acaba yumurta kistleri hcg yi yükseltirmikiResmi yükleyemedim Can'ım ama bayağı kırmızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim korkum yumurta kistlerinden çünkü hepsinin çatlamadığını bazılarının kiste dönüştüğünü tahmin ediyorum acaba yumurta kistleri hcg yi yükseltirmikiResmi yükleyemedim Can'ım ama bayağı kırmızı
Şimdi kan tahlili verdim 1 saat sonra alıcam yazarım Can'ımValla canım benim bildiğim kadarıyla hamilesindir die düşünüyorum ama sen en iyi sonucu kanda öğrenebilir bilirsin inş hamilesindir hamileysen yaz banada burdan
Kan değerim 54 çıktıValla canım benim bildiğim kadarıyla hamilesindir die düşünüyorum ama sen en iyi sonucu kanda öğrenebilir bilirsin inş hamilesindir hamileysen yaz banada burdan
Kan değerim 54 çıktı
Kan değerim 54 çıktı
evet Can'ım zor aradım bana ilişki yasak demişti 2gün sonra tekrarla dedi ama değer bana az geldi adetime 2 gün var normalmi bu değerGözün aydın canım ama sende çoğul gebelik olabilir konuştun mu dr.unla?
evet Can'ım zor aradım bana ilişki yasak demişti 2gün sonra tekrarla dedi ama değer bana az geldi adetime 2 gün var normalmi bu değer
Aslında benimde eşiminde değerleri iyiydi fakat 1 senedir olmuyordu ilk klomenle başladım 1 tane gelişti tutmadı sonra merional iğne 7 gün göbekten yaptım 7 günde yumurta sayısı 8 oldu 2 gün sonrada 14 taneydi dr ilişki kesinlikle yok dedi başka dr gittim oda gün aşırı ilişki dedi bende 3 günde bir ilişkiye girdik en son ayın 5 inde ilişki olduDaha adet gecikmesi yaşamadan 54 çıkmış canım daha ne olsun.. iki günde 2 kat artması lazım sen testi 2 gün sonra tekrarla hatta muayeneni de o testle birlikte yaptır.. 14 yumurta oluşmuş diyosun dr.un yasaklaması normal canım. sende ki problem neydi neden iğne kullandın?
Can'ım bide ben 38 yaşındayım doktor bu kadar yumurtamın oluşacağını tahmin etmediAslında benimde eşiminde değerleri iyiydi fakat 1 senedir olmuyordu ilk klomenle başladım 1 tane gelişti tutmadı sonra merional iğne 7 gün göbekten yaptım 7 günde yumurta sayısı 8 oldu 2 gün sonrada 14 taneydi dr ilişki kesinlikle yok dedi başka dr gittim oda gün aşırı ilişki dedi bende 3 günde bir ilişkiye girdik en son ayın 5 inde ilişki oldu
Aslında benimde eşiminde değerleri iyiydi fakat 1 senedir olmuyordu ilk klomenle başladım 1 tane gelişti tutmadı sonra merional iğne 7 gün göbekten yaptım 7 günde yumurta sayısı 8 oldu 2 gün sonrada 14 taneydi dr ilişki kesinlikle yok dedi başka dr gittim oda gün aşırı ilişki dedi bende 3 günde bir ilişkiye girdik en son ayın 5 inde ilişki oldu
Yok Can'ım vermedi çatlatma iğnesini iptal etti tedaviyiÇatlatma iğnesi olmadın ama değil mi yanlış anlamadım?
Korkmadım desem yalan olur ikinci dr ilişki yok deseydi ilişki olmayacaktıÇok yumurta oluşması çoğul gebelik riski taşıyor diye biliyorum o yüzden izin vermiyorlar ama sen yine de doktoruna danış
Yok Can'ım vermedi çatlatma iğnesini iptal etti tedaviyi
benim sonucum negatif maalesef bu ay da yüzümüz gülmediAllahım isteyenleri bu hasretle sınamasın inşaAllah..
Olumlu sonuç alanlara da tabiki bir maşaAllah, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..
Benden bu kadar.
Can'ım ümitsiz olma benimde 1 yıl olmadı 3 aydır göbekten iğne vuruluyorum tabiki bu doktorların umurunda değil hem maddi hem manevi sıkıntılar yaşadım heleki bu ay olduğum iğnelerle 14 yumurta oluştu doktor yumurtalık sendromu yaşayabilirsin dedi kesinlikle ilişki yaşayan k dedi dinlemedim kısmet bu güneymiş hamile olduğumu öğrendim ama sevinemiyorum çünkü bu hcg yumurtalık sendromunu tetikliyor çok korkuyorumbenim sonucum negatif maalesef bu ay da yüzümüz gülmediAllahım isteyenleri bu hasretle sınamasın inşaAllah..
Olumlu sonuç alanlara da tabiki bir maşaAllah, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..
Benden bu kadar.
Can'ım iğnenin içinde beta hcg var beta hcg yumurtanın büyüyüp çatlamasına sebep oluyo kasık Ağrı'sının sebebi vücudunda bhcg yani gebelik hormonu olduğu içinKızlar günaydın ben 3 gün önce oviretla catlatma iğnesi kullandım 2 gün denerim uyuyamıyorum geceleri kaşıklarm çok kötü ağrıyo neden oluyor acaba yardımcı olurmusunuz