Yapıldı canım igneden 18 gün sonra adet oldum kan tahlili yaptirdim sonuç negatifİğnede yapıldı mı canım? Yapıldıysa kaçgün sonra adet gördün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıldı canım igneden 18 gün sonra adet oldum kan tahlili yaptirdim sonuç negatifİğnede yapıldı mı canım? Yapıldıysa kaçgün sonra adet gördün?
Bende fazla umutlanmak istemiorum ama yinede umutlanıyo insan. Dediğin gibi beklemek çok zor. Allah yardımcımız olsun.Yapıldı canım igneden 18 gün sonra adet oldum kan tahlili yaptirdim sonuç negatif
meehaba canım bende de cıkolata kıstı var kac cmdı ne kadar zamn sonra kaldın ben de klomen tedavısı gordum ama esımde de sorun cıkınca bırraktımCnm hoşgeldin
Bende klomen ve iğne yaptırdım 16.gün evde test yaptım pozitif cıktı
Bende çikolata kisti var ayrıca
Sende Bi test yapsana evde
Acilden de kan veriliyor hbrn olsun
eger sen de sorun yoksa eşıne de baktır canım benjm gıbı bosuna zamanın gecmez esımın sorunu halledıp ıyle klomen tedavısı almalıydım ınsallh kalırsın bıran evelİnş.Eşime hiç baktırmadık eğer hamile kalamazsam oda tahlil verecek. İğneden sonra bide progestanda verdi doktor. Bi belirtide yok. Şu 2 gün geçmedi valla
İğneyi ilk kez yaptırdım cnm iğneyle ilk kez denemeydi yaniAyy gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dün doktoruma sordum pazartesi gel dedi. Dua et benim için. Bu arada ilk denemen miydi?
cnm 5 ve 2cm var 4-5 yıldır var 2.5 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedim cocuk 1.5 yıllık evliyken bir tane olup düşükle sonlandı aradan 1 yıl gecti klomen ve iğne oldugum ilk ay sonuç pozitifmeehaba canım bende de cıkolata kıstı var kac cmdı ne kadar zamn sonra kaldın ben de klomen tedavısı gordum ama esımde de sorun cıkınca bırraktım
Cnm hoşgeldin
Bende klomen ve iğne yaptırdım 16.gün evde test yaptım pozitif cıktı
Bende çikolata kisti var ayrıca
Sende Bi test yapsana evde
Acilden de kan veriliyor hbrn olsun
Değilim ama devlette yaptırdım ben önceki gebelikte hepBütün acillerden veriliyor mu istanbulda mısınız
Vala canım bende çok umutlandim bende de polikistik over var bu ayda tutmadi 2 ci denememizdi klomen ve catlatma iğnesi bu ay hiç bir tedavi yaptirmiycam allah ne zamn nasip ederse artık herseyde vardır bi hayirBende fazla umutlanmak istemiorum ama yinede umutlanıyo insan. Dediğin gibi beklemek çok zor. Allah yardımcımız olsun.
Cnm test için erken benceKizlar bugün catlatma ignesinin 10. Günü akintim kesildi ve asiri derecede belim agriyo. Acaba test yapsam çıkma ihtimali var mi
2 hafta dolsun öyle test yap cnm bncePeki canım bu ignenin etkisi ne zaman geçer. Çünkü psikolojik galiba ama nedense kendimi hamile gibi hissediyorum
Öyle tabi herseyde bi hayır vardır. Bendede pko var. 3 buçuk yıl doğum konyrol hapı kullandım bıraktım tam 1 sene sonra kendiliğinden süpriz hamile kaldım. Ama 8 haftalıkken aldılar. Hemde geçen sene 5 nisanda. Yarın 3 nisan ve ben hamile olup olmadığımı öğrenicem.yani yarın her halukarda ağlicam. Herşeyin hayırlısı ama insanız umutlanıyoruz, üzülyoruzVala canım bende çok umutlandim bende de polikistik over var bu ayda tutmadi 2 ci denememizdi klomen ve catlatma iğnesi bu ay hiç bir tedavi yaptirmiycam allah ne zamn nasip ederse artık herseyde vardır bi hayir
Canim benim oncelikle Allah tan ümidini hiç kesme umarım hamilesindir. Formlarda o kadar ilginç hikayeler okudum ki imkansiz denildigi halde o kadar çok hamile kalan olmus ki iste bu rabbimin mucizesi . Üzülme diyecm ama elden gelmiyor. Umarım yarın bizlere güzel haberler verirsinÖyle tabi herseyde bi hayır vardır. Bendede pko var. 3 buçuk yıl doğum konyrol hapı kullandım bıraktım tam 1 sene sonra kendiliğinden süpriz hamile kaldım. Ama 8 haftalıkken aldılar. Hemde geçen sene 5 nisanda. Yarın 3 nisan ve ben hamile olup olmadığımı öğrenicem.yani yarın her halukarda ağlicam. Herşeyin hayırlısı ama insanız umutlanıyoruz, üzülyoruz
İnş.Eşime hiç baktırmadık eğer hamile kalamazsam oda tahlil verecek. İğneden sonra bide progestanda verdi doktor. Bi belirtide yok. Şu 2 gün geçmedi valla[/QUOTE ınsallh hamıle kalırsın bu ay olmazsa mutlaka esıne baktır canım
cok ısabetlı olmus canım sıızn ben de cıkolata kıstı var dıyr esımde sorun yoktur dedım 3 ay bosa klomen tedavısı gordum meger esımın sperm sayısı azmıs bosa oldum tedavıyı eşimin degerler yerjne gelırse ozamn baslıcam catlatma ıgneısıne 2 senem çöpteİğneyi ilk kez yaptırdım cnm iğneyle ilk kez denemeydi yani
İlk hamileliğim düşük oldu zaten bu ikinci Allahım sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah
cnm 5 ve 2cm var 4-5 yıldır var 2.5 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedim cocuk 1.5 yıllık evliyken bir tane olup düşükle sonlandı aradan 1 yıl gecti klomen ve iğne oldugum ilk ay sonuç pozitif
Yarın yıne kan verecem
Ptsi de doktora gidecem
Ben hiç denemeden önce eşime baktırdım bende sorun var zaten sende de varsa direk tedavi olalım dedim onda sorun yoktu cok şükür
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah