Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Cnm hoşgeldin
Bende klomen ve iğne yaptırdım 16.gün evde test yaptım pozitif cıktı
Bende çikolata kisti var ayrıca
Sende Bi test yapsana evde
Acilden de kan veriliyor hbrn olsun
meehaba canım bende de cıkolata kıstı var kac cmdı ne kadar zamn sonra kaldın ben de klomen tedavısı gordum ama esımde de sorun cıkınca bırraktım

İnş.Eşime hiç baktırmadık eğer hamile kalamazsam oda tahlil verecek. İğneden sonra bide progestanda verdi doktor. Bi belirtide yok. Şu 2 gün geçmedi valla
eger sen de sorun yoksa eşıne de baktır canım benjm gıbı bosuna zamanın gecmez esımın sorunu halledıp ıyle klomen tedavısı almalıydım ınsallh kalırsın bıran evel

Ayy gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dün doktoruma sordum pazartesi gel dedi. Dua et benim için. Bu arada ilk denemen miydi?
İğneyi ilk kez yaptırdım cnm iğneyle ilk kez denemeydi yani
İlk hamileliğim düşük oldu zaten bu ikinci Allahım sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah
meehaba canım bende de cıkolata kıstı var kac cmdı ne kadar zamn sonra kaldın ben de klomen tedavısı gordum ama esımde de sorun cıkınca bırraktım
cnm 5 ve 2cm var 4-5 yıldır var 2.5 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedim cocuk 1.5 yıllık evliyken bir tane olup düşükle sonlandı aradan 1 yıl gecti klomen ve iğne oldugum ilk ay sonuç pozitif
Yarın yıne kan verecem
Ptsi de doktora gidecem
Ben hiç denemeden önce eşime baktırdım bende sorun var zaten sende de varsa direk tedavi olalım dedim onda sorun yoktu cok şükür
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Cnm hoşgeldin
Bende klomen ve iğne yaptırdım 16.gün evde test yaptım pozitif cıktı
Bende çikolata kisti var ayrıca
Sende Bi test yapsana evde
Acilden de kan veriliyor hbrn olsun

Bütün acillerden veriliyor mu istanbulda mısınız

Bende fazla umutlanmak istemiorum ama yinede umutlanıyo insan. Dediğin gibi beklemek çok zor. Allah yardımcımız olsun.
Vala canım bende çok umutlandim bende de polikistik over var bu ayda tutmadi 2 ci denememizdi klomen ve catlatma iğnesi bu ay hiç bir tedavi yaptirmiycam allah ne zamn nasip ederse artık herseyde vardır bi hayir

Kizlar bugün catlatma ignesinin 10. Günü akintim kesildi ve asiri derecede belim agriyo. Acaba test yapsam çıkma ihtimali var mi

Peki canım bu ignenin etkisi ne zaman geçer. Çünkü psikolojik galiba ama nedense kendimi hamile gibi hissediyorum

Vala canım bende çok umutlandim bende de polikistik over var bu ayda tutmadi 2 ci denememizdi klomen ve catlatma iğnesi bu ay hiç bir tedavi yaptirmiycam allah ne zamn nasip ederse artık herseyde vardır bi hayir
Öyle tabi herseyde bi hayır vardır. Bendede pko var. 3 buçuk yıl doğum konyrol hapı kullandım bıraktım tam 1 sene sonra kendiliğinden süpriz hamile kaldım. Ama 8 haftalıkken aldılar. Hemde geçen sene 5 nisanda. Yarın 3 nisan ve ben hamile olup olmadığımı öğrenicem.yani yarın her halukarda ağlicam. Herşeyin hayırlısı ama insanız umutlanıyoruz, üzülyoruz

Öyle tabi herseyde bi hayır vardır. Bendede pko var. 3 buçuk yıl doğum konyrol hapı kullandım bıraktım tam 1 sene sonra kendiliğinden süpriz hamile kaldım. Ama 8 haftalıkken aldılar. Hemde geçen sene 5 nisanda. Yarın 3 nisan ve ben hamile olup olmadığımı öğrenicem.yani yarın her halukarda ağlicam. Herşeyin hayırlısı ama insanız umutlanıyoruz, üzülyoruz
Canim benim oncelikle Allah tan ümidini hiç kesme umarım hamilesindir. Formlarda o kadar ilginç hikayeler okudum ki imkansiz denildigi halde o kadar çok hamile kalan olmus ki iste bu rabbimin mucizesi . Üzülme diyecm ama elden gelmiyor. Umarım yarın bizlere güzel haberler verirsin

Devlet hastanesinin aciline gittim test yapmadılar artık yapmıyoruz dediler
Sağlık ocağı Çarşamba'ya Kdr yapmıyoruz dedi yarın özelde yaptıracam artık

Merhabalar arkadaşlar bu ay klomen ve ovitrelle ikinci kullanışımdı ve yine tutmadı bu ay kendi haline bırakmayı düşünüyorum kasımda bi düşüğüm oldu doktor hamile kalabildiğine göre eşinde ve sende bi sorun yok dedi bu ay doktora gitmemeyi düşünüyorum ama adet miktarın azaldı sanki acaba klomen ve ovitrelle nin etkisimidir rahat olucam düşünmiycem dedim ama bu seferde bunu kafaya taktım

İnş.Eşime hiç baktırmadık eğer hamile kalamazsam oda tahlil verecek. İğneden sonra bide progestanda verdi doktor. Bi belirtide yok. Şu 2 gün geçmedi valla[/QUOTE ınsallh hamıle kalırsın bu ay olmazsa mutlaka esıne baktır canım

İğneyi ilk kez yaptırdım cnm iğneyle ilk kez denemeydi yani
İlk hamileliğim düşük oldu zaten bu ikinci Allahım sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah
cnm 5 ve 2cm var 4-5 yıldır var 2.5 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedim cocuk 1.5 yıllık evliyken bir tane olup düşükle sonlandı aradan 1 yıl gecti klomen ve iğne oldugum ilk ay sonuç pozitif
Yarın yıne kan verecem
Ptsi de doktora gidecem
Ben hiç denemeden önce eşime baktırdım bende sorun var zaten sende de varsa direk tedavi olalım dedim onda sorun yoktu cok şükür
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
cok ısabetlı olmus canım sıızn ben de cıkolata kıstı var dıyr esımde sorun yoktur dedım 3 ay bosa klomen tedavısı gordum meger esımın sperm sayısı azmıs bosa oldum tedavıyı eşimin degerler yerjne gelırse ozamn baslıcam catlatma ıgneısıne 2 senem çöpte

Bende sizin gibi bosuna klomen tedavisi gormusum.Benim esimde de sorun varmis.Spermiyogrami guya ozel hst de yaptirdik,ayni hst ye de gosterdik.Aynen dr dedigi su:Oo sayi super,hersey cok guzel,hepsi super.Ayni tahlili tip fak de urolaga gosterdik.Hareket dusuk morfoloji berbat % 1.Bu ayin 6 sinda tahlil yeniden yapilacak.Duruma gore ilac tedavisine baslanicak.Normale gelene kadar da ilac icmem anlamsiz.Bosuna hormon almisiz canim.

Back
X