Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
yarın sabah idrarını bekle canım benim 12. gün pozitif çıkmıştı ama kanda negatifti. İdrardan geç atılıyor bazen ilaç..
Anladm canım çok sağol o zaman yarın 13. Gün oluo inşallah tutmuştur bu kez gerçi içimde de hiç tutmuş gibi bi his yok ama neyse canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Anladm canım çok sağol o zaman yarın 13. Gün oluo inşallah tutmuştur bu kez gerçi içimde de hiç tutmuş gibi bi his yok ama neyse canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin canım inşallah tutunmuştur da güzel haberlerini verirsin :)

Amin canım inşallah tutunmuştur da güzel haberlerini verirsin :)
İnşallah canım bide önceki gece bi rüya gördüm Bi erkekle konusuoz karşılıklı ellerimiz cebimizde bana karnını açsana diomuş bende karnımı açsana anlıorum diorum ki aç ta kaslarını görim diom o da dioki yok sen açcan ben değil dio sonra arkamızda bi bank war oraya oturuoz karnımı açıom az dioki onu alcam ordan bende neyi diye sorarken uyandm

Annemde subyan wardı sende de olabilir dediler acaba psikolojik olabilirmi diye düşünüyorum subyan warsa hamileysen düşürmeye uğraşıodur dediler

Hani hamile olanlar gece flan korkarlar ya subyan korkuturmuş bebeği düşürmeye çalısırmış intetnetten bi bak istersen annemin 3 tane çocuğu öldü subyan boğdu

Hani hamile olanlar gece flan korkarlar ya subyan korkuturmuş bebeği düşürmeye çalısırmış intetnetten bi bak istersen annemin 3 tane çocuğu öldü subyan boğdu

ay yok bakmayayım öyle şeylere zaten psikolojimiz çok iyi sayılmaz bide korkuyla uğraşamam :(

Merhaba canım ay inşallah ağzın bal yesin dua edin 2 senedir uğrasıoruz inşallah yüzümüz kara çıkmaz

İnşşh Canm,, allh Kerim Öğrendiğimden beri dua ediyrm isteğen herkese, benim için de dua edin sağlıkla artsın değerim.. :dua:

arkadaşlar merhabalar. bu ay klomen kullandım 1 nisan sabah saat 11 de çatlatma iğnesi vuruldum. Normalde adetim 30 günde bir oluyor. şu an iğnenin üzerinden 19 gün geçti. ne zaman yaptırayım test sizce? yani adet olmayı mı bekleyim yoksa kanda çıkar mı? çünkü kanda 15 günden sonra çıkar deniyor ama cesaretim yok .. bir buçuk senelik evliyim eşimde de bende de hiçbir sorun yok :KK43:

arkadaşlar merhabalar. bu ay klomen kullandım 1 nisan sabah saat 11 de çatlatma iğnesi vuruldum. Normalde adetim 30 günde bir oluyor. şu an iğnenin üzerinden 19 gün geçti. ne zaman yaptırayım test sizce? yani adet olmayı mı bekleyim yoksa kanda çıkar mı? çünkü kanda 15 günden sonra çıkar deniyor ama cesaretim yok .. bir buçuk senelik evliyim eşimde de bende de hiçbir sorun yok :KK43:

idrar testinde bile çıkması lazım canım

Back
X