• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canımmm benim bugün adet olmam gerekiyor henüz bişey yok hafif arada bir adet olacakmış gibi ağrım oluyor bir de bel ağrısı var. Hiç test yapmadım o günden sonra çünkü hiç umudum yok bu ay. Sanırım yoruldu psikolojimde o yüzden acaba mi diye bile sormayı yasakladım kendime. Doktorum 13 ünde adet olmazsan hamilesin demişti o yüzden bugün ve yarını bekleyeceğim. Yarında olmazsan test yaparım.
Ay ne guzel canjm jnsallah hamissindir beklemekle iyi yapmışsın 2 gun daha sabret güzel haberleri bekliyorum

O yerleşme kanamasidir ama bazı insanlarda o dusuk belirtisi olabiliyormus o yüzden progestan 100 mg alıp kullanmani tavsiye ederim günde 3 kez ben kullanıyorum bi zararı da yok istersen Dr na danis
Canım şimdi doktora sordum cevap bekliyorum yerleşme kanamasında kandamı oluyor bileğin varmı ? bende Yok kan

IMG_20180213_155255.webp

En iyi belirti el ağrısı diyorlar ama ümitlenip sonu hüsran oluyor malesef hayırlısını versin rabbim
Senin bel.ağrısı var canim olabilir o yüzden ama benim 2 hamileligimde de bel ağrısı hiç olmamıştı kişiye göre değişiyor sonucu bana da bildir hayırlısı inaallah

Senin bel.ağrısı var canim olabilir o yüzden ama benim 2 hamileligimde de bel ağrısı hiç olmamıştı kişiye göre değişiyor sonucu bana da bildir hayırlısı inaallah
Kişiden kişiye değişiyor evet bakalım haber veririm tabiki canım şimdi ben iğneden sonra 14. Gün olmam lazım dimi adet

Back
X