• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım benim adete 5 gun var ama ben hayatımda ilk defa klomen ve ovitrelle kullanmistim tutmamisti o yüzden bu ay kendi haline bıraktım hiç bir ilaç kullanmadımm sadece 2 aydır folbiol kullanıyorum
ben sen bu ay catlatma yaptirdn diye dusundum canim o yuzden soruyorum ayy ne guzel hamilesin yaa rabbim devamini getirmeyi nasip etsin ins

Ya acaba idrar testi yapsam çıkarmı ki
Bugün kacinci gun oldu canim söyle soyleyim ben adet gününden 7 gün önce yapsam idrar testinde cikiyormus boşuna beklemisim :-) 10 gün kala da kan testinde cikiyormus bunu öğrenmiş oldum ama tabi herkesin aynı olmaz senin içinde hayırlısı olur inşallah. .

Bugün kacinci gun oldu canim söyle soyleyim ben adet gününden 7 gün önce yapsam idrar testinde cikiyormus boşuna beklemisim :-) 10 gün kala da kan testinde cikiyormus bunu öğrenmiş oldum ama tabi herkesin aynı olmaz senin içinde hayırlısı olur inşallah. .
Hadi ya canım 13. Günüm iğneden sonra senin kaçıncı gündü

IMG-20180215-WA0024.webp ignenin 12.gunu benimde bugun sizce hala igne etkisimi bunlar yaa

Back
X