Ovu. testim hep negatif :(

Bende yapıyorum ikinci çizgi hep silik çıkıyor. 8. Gün başladım yapmaya.bugun 11.gün Ama saat olarak dikkat etmedim . Hangi saatler ideal olan ?
Güne erken başlayan biriyseniz öğlen 11:00 ile akşam 20:00 arası uygun. Ama atıyorum hergün öğle saatleri 10 - 11 - 12 gibi uyanıp güne başlayan biriyseniz öğlen 14:00 ten önce yapmanız sağlıklı sonuç vermez.

belki bu ay yumurtlama daha gec olucak uc gun once yumurtlama gerceklesmesi lazim 30 gune gore ama bazi zamanlar adette gecikebiliyor

Ama bakınız siz ne.demissiniz sağlıksız yada islevsiz bir yumurta demissiniz.. ben de diyorumki normal degil anladinizmi. Ve şöyle bir durum var yumurtanin hepsimi sağlıksız ? bu.konu.normal olamaz hanımefendi.. Endişe tamam etmesin fakatt ihmalde etmemesini tavsiye ettim.

Yada yumurtlama zamanı adet gorebilir geç yumurtlama deniliyor bu soruna. Bende öyle olmuştu bi kadın bi ayda yumurtlayamaz diye bişey varmi ya?
Yumurtlamadan derken yumurta buyuyup catlamadan adet olunuyor. Yumurta tembelligi.

Bende yapıyorum ikinci çizgi hep silik çıkıyor. 8. Gün başladım yapmaya.bugun 11.gün Ama saat olarak dikkat etmedim . Hangi saatler ideal olan ?
Ayni saat yapmak gerekiyor. Aldiginiz ovulasyon kutusunun icinde yaziyordu. Saati tam hatirlamiyorum ama sabah idrari ile yapilmiyor

Hergun test yap adetliyken yumurtluyorsan .bir sonraki adetin yumurtlamasi o. Simdikinin degil. Bu ay yumurtan buyumeden adet oldun demek

Daha batina var zaten. Olumsuz birseyde ne kadarlik evlisin kontrol yaptirdinmi bilmiyorum ama gebelik oncesi . Rutin dr kontrolunde fayda var

Daha batina var zaten. Olumsuz birseyde ne kadarlik evlisin kontrol yaptirdinmi bilmiyorum ama gebelik oncesi . Rutin dr kontrolunde fayda var
1.5 yıllık evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz. Doktora gittim herhangi bir sıkıntı çıkmadı

1.5 yıllık evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz. Doktora gittim herhangi bir sıkıntı çıkmadı
Bende 4 aydır evliyim. Geçen ay kontrol amaçlı gittim bebek düşünüyoruz diye . Sıkıntı Yok normal dedi herşey için ama kan testi ya da başka test yapmadi . Sadece ultrason dam baktı . Yumurta tembelliği ya da başka şeyler var mı yok mu anlamadım . Adetim düzenli ama 2 gün den fazla olmadığı zamanları biliyorum

Takipteyim inş yakalarim
Sorun yoksa eger bu ay goremediysen teste erken basla. Stresten adet duzenide bozuluyor gec adet olacaksin gec yumurtlayacaksin. Bide o testler strese sokuyor . Ben sinir oluyordum cizgi acik mi koyumu. Digital test yaptim kürle beraber. İcinde az oluyor tahmini bilirsen bir kutu yetiyor. Kür yaptigim icin kacirmiyim diye direk gulen yuz cikiyo

Ultrasyondada anliyirlar tembellik var mi yok mu diye ama yumurtlama var mu diger hormon testleri de yapiliyor. Adetin 3. 7. Gunu. Yumurtlama testide 21. Gunu

Benim kan ve hormon testi yapmıştı adetin 3. Günü. Ultrasonla da bakti. Testlerde yumurtlamam çok net çıkıyordu. Bu ay sadce böyle oldu. Sen de kanda hormon baktir bence

Tahmini bilemiyorum bu ay 29-30 diye tahmin ediyodum olmadı. stresten sanırım.

Sağlık ıcaklarında yaparlar mı bu testleri illa kadın doğumcuya mı gitmem lazım ? Eşimin işi gereği öyle bir ilçedeyiz ki sağlık ocağından başka yer Yok. Eğer hamile olmazsam yaptırayım . Şuana kadar olan ovulasyon testlerim bunlar bugün biraz daha koyulaştı

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nlis-bildiklerinizi-aciklamak-istedim.971764/
Bu konuyu okumanızı tavsiye ederim. Test yaptığınız saatlerde büyük hatanız var. Koyu çizgiyi bu şekilde kaçırabilirsiniz.

Bence yaparlar. Saglik ocaklari gelisti . Netten bakin adetin 3. Ve 7. Gunu hangi testler yapiliyor. 7. Gun mu yanlis olmasin onada bakin. Bide 21. Gunu . Kagida yazin gidin eksik yapmasinlar.

Bide saglik ocaklarinda hpv taramasi yapiliyor alttan muayene ile . Onuda sorun istanbulda yapiliyor. Ozelde bile pahali

En sondaki sanki koyu saatleri onemli su icip icmemen de yaziyo kagitta

merhaba cnm endişenme ve test yapmaya devam et benım sirkülasyonum normalde 30-31 gunde bir ve ben her ay 16. gun yumurtluyordum ancak bu ay 23. gun yumurtladım yüksek ıhtımal sende gec yumurtlayacaksın adete 1 hafta kala yumurtladım ben bakalım sonucu beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…