Ovu. testim hep negatif :(

Merhaba canım. Bu ay o kdr düzenli çalıştık ki çok hevesle yumurtlamayi bekledim hala yok. Bat 10-11 i inş yakalarim

Merhaba canım. Bu ay o kdr düzenli çalıştık ki çok hevesle yumurtlamayi bekledim hala yok. Bat 10-11 i inş yakalarim
yakalarsın cnm bende senın gıbıydım hatta doktorumu aradım dedım ben heray 16. gun yumurtluyorum ama olmadı bu ay dıye devam et dedı bana adete kadar devam et gec yumurtlama olmus olabılır dedı ve gercekten oyle ha ben ctesı test yapomayı unutmustum (ovulasyon testı) pazar sabahı yaptım silikti demekkı c.tesı yumurtladım ama ben pazarı ve p.tesı degerlendırım ınsallah tutma ıhtımalı vardır

İnş canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Geç yumurtlama gec döllenme oluyo

Tamam işte tembel yumurtasi bunda endişe yapılacak bişey var demek hepsi tembel olamaz ya
Hepsi tembel derken anlamadim. Yillardir yumurta tembelligi olan var. Kimisi baska birsey den sonradan oluyo duzeliyor. Topik sahibi zaten birsey yok dedi.

Hepsi tembel derken anlamadim. Yillardir yumurta tembelligi olan var. Kimisi baska birsey den sonradan oluyo duzeliyor. Topik sahibi zaten birsey yok dedi.
Ya tembel demek gec yumurtlama demek yumurtan.hic catlamamis diye bi soz konusu olmaz.diye biliyorum gec yumurtlama pcos hastaligidir bende yasadim bunlari adetimin ilk gunleri yumurtluyodum neyse benim bildiklerim bu sizinkilerde farkli olbilir..

Ya tembel demek gec yumurtlama demek yumurtan.hic catlamamis diye bi soz konusu olmaz.diye biliyorum gec yumurtlama pcos hastaligidir bende yasadim bunlari adetimin ilk gunleri yumurtluyodum neyse benim bildiklerim bu sizinkilerde farkli olbilir..
Bildiklerimle degil . Tahmini konusmuyorum.gec yumurtlama ve tembellik ayri seyler. yumurta tembelliği nedir : Yumurta tembelliği olarak bilinen polikistik yumurtalık hastalığı (polikistik over sendromu PCOS), yumurtalık fonksiyon bozukluğudur.yumurtalıklarda bir çok ufak yumurtacık oluşur ancak bu yumurtalardan hiçbiri olgun büyüklüğe erişemez. Bu nedenle polikistik yumurtalık hastalarında döllenme gerceklesmediginden gec ve guc olusur.
Alintidir. Arastirabilir siniz .

Bİrde adetliyken lh yüksekligi pco hastaligindan olabiliyor. Adetliyken ovulasyon testi yapip pozitif cikarsa buda yaniltir. Boyle bir durumda var. Adetliyken yumurtlama olurmu kesin bi bilgim yok. hamileykende lh hormonu yukseliyor. Ovulasyon testi pozitif cikiyor. Ben hamileligimi ovulasyon testiyle ogrendim.

Valla ben.adet.gunum erken.oldu.doktora gittim.cok garip pcos hastaligin var fakat adet baslangicinda yumurtan catlamis dedi e adetkende iliski Haram. zor oldu yaa..Rabbim isteyen herkese tez.zamanda.nasip etsin..

Valla ben.adet.gunum erken.oldu.doktora gittim.cok garip pcos hastaligin var fakat adet baslangicinda yumurtan catlamis dedi e adetkende iliski Haram. zor oldu yaa..Rabbim isteyen herkese tez.zamanda.nasip etsin..
Pcolu olupta yumurtlamissin bence guzel birsey . hamile kaldinmi oyle bilmiyorum ama insallah Allah isteyen herkese nasip eder

canım dün gordum çift çizgiyi anında koyulaştı. Dediğin gibi bata 1 hafta kala yumurtladim. Yumurtlamicam bu ayda olmadı diye çok üzülmüştüm. Sonunda yakaladim. Senin bat ne zmndi?

canım dün gordum çift çizgiyi anında koyulaştı. Dediğin gibi bata 1 hafta kala yumurtladim. Yumurtlamicam bu ayda olmadı diye çok üzülmüştüm. Sonunda yakaladim. Senin bat ne zmndi?
eger normal sirkülasyon olsaydı dun adewt olmam lazımdı ama gec yumurtaladıgım ıcın c.tesı pazar gıbı adet olacam herhalde ama ınsallah olmam dün progesteron testı yaptyırdım dr ıstemıstı yumurtlama olmusmu catlamısmı dıye sonucum 20,37 çıktı

Benim de bu pazardi geç yumurtlama olduğu için haftaya pazara kaydı. Progesteron konusunda hiç bilgim yok canım. İnş bu ay tuttururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…