Ovülasyon ağrısı mı

Merhaba ayın 20sinde test pozitif cıkmış bundan kaç gün önce o şeffaf sünen akıntı başladı
Tam olarak hatırlamıyorum ama test pozitif çıktıktan 1 ya da 2 gün sonra şeffaf akıntıya döndü ama yoğun şekildeydi ondan sonra da gittikçe azaldı şu an çok az var

Kızlar benim de 7 ekim regl, 11 bde bitti 17 ekimde pik gördüm, benim de o günden beri kasık ve bel ağrısı var 2-3 gündür de bacaklarıma ağrı giriyor dün awox yaptım ama tabiki negatif. 8 gün olmuştu yumurtlamadan beri hatta 18 i silik o günden itibaren saydım ovulasyona göre 1 kasım takvime göre 4 kasım regl günü 3-5 gün sonra test yapacağım hatta direkt kan mı versem bilmiyorum
Direkt kan ver bence kesin sonuç için. İnşallah gebelik vardır canım🥰

Direkt kan ver bence kesin sonuç için. İnşallah gebelik vardır canım🥰
Kan vermek için çok müsait değilim ya o yüzden gidemiyorum restaurant işletiyorum çıkamıyorum o yüzden. Böyle böyle kendi kendimi dinleyerek emin olucam gibi duruyo inşallah vardır o kadar hayalim ki artık yani kendime kafama taktığım son ay diye söz verdim

Kan vermek için çok müsait değilim ya o yüzden gidemiyorum restaurant işletiyorum çıkamıyorum o yüzden. Böyle böyle kendi kendimi dinleyerek emin olucam gibi duruyo inşallah vardır o kadar hayalim ki artık yani kendime kafama taktığım son ay diye söz verdim
Stres yapma lütfen. Stres oldukça iyi sonuçlara ulaşmamız zor görünüyor. Müsait olamıyorsan birkaç tane farklı markalardan test alıp belirli aralıklarla yapabilirsin testleri. Zaten varsa günden güne idrar testinde daha net çıkacaktır. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayaline kavuşursun♥️

Stres yapma lütfen. Stres oldukça iyi sonuçlara ulaşmamız zor görünüyor. Müsait olamıyorsan birkaç tane farklı markalardan test alıp belirli aralıklarla yapabilirsin testleri. Zaten varsa günden güne idrar testinde daha net çıkacaktır. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayaline kavuşursun♥️
İnşallah kuzum desteğin için teşekkür ederim ❤️

Aynı ağrıları yaşıyorum cnm ben adet bittikten sonra başladım ovulasyon piki 19 unda gördüm adetim 21 Ekim olacaktı olmadım yumurtladım yani ayın 22 sinden itibaren ağrılarım başladı kaşık larda bacaklarım
merhaba belli ki ovulasyon testinden anlıyorsun. yardımcı olabilir misin bana da pik yapmış mı çatlamış mı görselleri ileteyim; ikili olan dün ve ondan önceki güne ait , tekli olan bugün yaptım.
WhatsApp Image 2025-10-27 at 10.31.07.webp
WhatsApp Image 2025-10-27 at 17.04.06.webp

Back
X