Başla canim. Ben 11 ine az kaldı derken 1 hafta daha beklicem simdi of
Çok güzel canım ya. Çok sevindim senin adına. Gebelik testleri pozitif ise kesinlikle hata olmuyor diye biliyorum. Hayalet bile olsa çizgi var. Ovulasyon testini yap istersen onda da ikinci çizgi koyuysa onunla da ogreniliyormus.Bende ovulasyon testi kullandim ve adetime 3 fun var dun lekelenme oldu bugun test yaptim silik cizgi cikti.bi kac gun sonra tekrarliycam ins sonuc dogrudur darisi size arkadaslar
Dumde ovulasyon testi yaptim evet koyuydu epey ama cok emin olamadim.tek umudum lekelenmemdi.once cizgi yoktu 5 dk icinde silik belirdi.cok yeni ondan sanirim yumurtlamam olali 10 gun oldu henuz.insss vatdir dogrudur .bu ay cok calisma oldu bizde ons bebek vardir.varsa darisi sana olsun canimÇok güzel canım ya. Çok sevindim senin adına. Gebelik testleri pozitif ise kesinlikle hata olmuyor diye biliyorum. Hayalet bile olsa çizgi var. Ovulasyon testini yap istersen onda da ikinci çizgi koyuysa onunla da ogreniliyormus.
Amin aminDumde ovulasyon testi yaptim evet koyuydu epey ama cok emin olamadim.tek umudum lekelenmemdi.once cizgi yoktu 5 dk icinde silik belirdi.cok yeni ondan sanirim yumurtlamam olali 10 gun oldu henuz.insss vatdir dogrudur .bu ay cok calisma oldu bizde ons bebek vardir.varsa darisi sana olsun canim
Peki canım yumurtlama gununden sonra vücudunda herhangi bir belirti oldu mu ? İslaklik hissi kasikta batmalar falan. Adet olacakmışsin gibi..Dumde ovulasyon testi yaptim evet koyuydu epey ama cok emin olamadim.tek umudum lekelenmemdi.once cizgi yoktu 5 dk icinde silik belirdi.cok yeni ondan sanirim yumurtlamam olali 10 gun oldu henuz.insss vatdir dogrudur .bu ay cok calisma oldu bizde ons bebek vardir.varsa darisi sana olsun canim
Yumurtlama gunu az kasik ağrım oldu sonra gecti.sonra gecen hafta koltuk altimdan gogusume yanma oldu arada bir tekrarliyo yine.akintim vardi ama cok degil suan yok denecek kadar az beyazPeki canım yumurtlama gununden sonra vücudunda herhangi bir belirti oldu mu ? İslaklik hissi kasikta batmalar falan. Adet olacakmışsin gibi..
Çok kafaya takıyoruz ondandir. 6 aydır çocuk istiyoruz 6 aydır kasik batması var. İnş bu ay gelir bebislerYa benim adetim düzensiz. O yüzden yumurtlama tarihimde geçtir sanıyordum ama 17. Gün yumurtlama oldu. 15 kasımda regl olmuştum en son. En zoru beklemek sanırım ya. Psikolojik mi bilmiyorum ama kasik ağrım devam ediyor benim. Ve akinti da öyle. Hasta olcakmisim hissi var bacaklarım falan sızlıyor bazen.bu ay çok fazla umutluyum sanırım ya.
Yumurtlama gününü tespit etmek için kullanılan bir test canım. Gebelik testi gibi. Yumurtlama günü tespit edilip degerlendirilince hamilelik ihtimali de artmış oluyorOvulasyon testi nedir nasıl olur ne ise yarar. Beni de bilgilendirir misiniz
Anladim canım. Benim akintim var ve ara ara kasikta batmalar var gibi ya anlamadımYumurtlama gunu az kasik ağrım oldu sonra gecti.sonra gecen hafta koltuk altimdan gogusume yanma oldu arada bir tekrarliyo yine.akintim vardi ama cok degil suan yok denecek kadar az beyaz
Ama leke kahve tonunda ve 1 gun surdu
İnşallah canım ya haklısın kafayı bununla bozduk artıkÇok kafaya takıyoruz ondandir. 6 aydır çocuk istiyoruz 6 aydır kasik batması var. İnş bu ay gelir bebisler
Bende deneme yaptigimiz ikAnladim canım. Benim akintim var ve ara ara kasikta batmalar var gibi ya anlamadım
Benim olması biraz zor da inş sizlerin olur canım. Güzel haberlerinizi alırım insİnşallah canım ya haklısın kafayı bununla bozduk artıköyle olunca da psikolojik belirtiler mi başlıyor dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?