Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Mucizemsn

Hedef 55 😌
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
2.475
8.738
158
33
Kızlar merhabalar. Bende ovulasyon testi ile 1 aralıkta pozitifi yakaladım. Bir gün öncesi zaten degerlendirmistik. 2 ve 3 aralığı da değerlendirdik. Şimdi sıra 18 aralığa kadar beklemekte. Bu ay ilk kez kullandım ovulasyon testini. Henüz 4 aylık evliyim ama çocuk çok istiyorum. Bende eşimde hastaneye gittik testler yaptırdık herşey normal çıktı. Ben yumurtlama günlerinde kasik ağrılarım var diye ilişkiye girmekten kaciyordum bilmeden bu ay ovulasyonu öğrenince tam aksine değerlendirdik. Umarım Rabbim hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder. Yumurtlama bitti ama kasik ağrım akinti ve adet olacakmışım hissi geçmedi. Belkide psikolojik bilmiyorum ama umarım değildir. Benim gibi doğru zamani değerlendirmiş ve bekleme de olanlar var mı? Varsa birlikte bekleyelim mi ?

Been :) bugün yumurtladim daha dün ve bugünü değerlendirdik 3-4 günü daha değerlendirip beklemeye çekilcem. Normalde bat 11 i ama 1 hafta geç yumurtlayinca 18 ine kaydı:) gönlümüze gore olur ins

İnşallah canım benim ya. O zaman birlikte beklemeye başlayalım. Ovulasyon testi ile erkenden hamile olduğunu ogrenenler var. Adete 5 gün kala ovulasyon testlerini yapmaya yeniden başlayacam sanırım ben. Çok sabırsızım çünkü

Başla canim. Ben 11 ine az kaldı derken 1 hafta daha beklicem simdi of

Bende ovulasyon testi kullandim ve adetime 3 fun var dun lekelenme oldu bugun test yaptim silik cizgi cikti.bi kac gun sonra tekrarliycam ins sonuc dogrudur darisi size arkadaslar

Eklentiler

• IMG-20161204-WA0013.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 376
Başla canim. Ben 11 ine az kaldı derken 1 hafta daha beklicem simdi of

Ya benim adetim düzensiz. O yüzden yumurtlama tarihimde geçtir sanıyordum ama 17. Gün yumurtlama oldu. 15 kasımda regl olmuştum en son. En zoru beklemek sanırım ya. Psikolojik mi bilmiyorum ama kasik ağrım devam ediyor benim. Ve akinti da öyle. Hasta olcakmisim hissi var bacaklarım falan sızlıyor bazen. bu ay çok fazla umutluyum sanırım ya.

Bende ovulasyon testi kullandim ve adetime 3 fun var dun lekelenme oldu bugun test yaptim silik cizgi cikti.bi kac gun sonra tekrarliycam ins sonuc dogrudur darisi size arkadaslar
Çok güzel canım ya. Çok sevindim senin adına. Gebelik testleri pozitif ise kesinlikle hata olmuyor diye biliyorum. Hayalet bile olsa çizgi var. Ovulasyon testini yap istersen onda da ikinci çizgi koyuysa onunla da ogreniliyormus.

Dumde ovulasyon testi yaptim evet koyuydu epey ama cok emin olamadim.tek umudum lekelenmemdi.once cizgi yoktu 5 dk icinde silik belirdi.cok yeni ondan sanirim yumurtlamam olali 10 gun oldu henuz.insss vatdir dogrudur .bu ay cok calisma oldu bizde ons bebek vardir.varsa darisi sana olsun canim

Amin amin bence hamilesin. Hayırlısıyla kucağına almakta nasip olur inşallah. Bende çok heyecanlıyım. Ovulasyon testini ilk kez yaptım 10 gün geçse ovulasyon testine tekrar başlayacam. Koyulasinca yapcam gebelik testini yoksa hayal kırıklığına uğruyorum. Ve çok üzülüyorum:-(

Peki canım yumurtlama gununden sonra vücudunda herhangi bir belirti oldu mu ? İslaklik hissi kasikta batmalar falan. Adet olacakmışsin gibi..

Ins.bende oyle dusundum gecsin adet ole yapim dedim ama dayanamadim:)silik oluncada kuskulaniyo insan.ins sende cok iyi degerlendirmissindir hamilesindor canim

Peki canım yumurtlama gununden sonra vücudunda herhangi bir belirti oldu mu ? İslaklik hissi kasikta batmalar falan. Adet olacakmışsin gibi..
Yumurtlama gunu az kasik ağrım oldu sonra gecti.sonra gecen hafta koltuk altimdan gogusume yanma oldu arada bir tekrarliyo yine.akintim vardi ama cok degil suan yok denecek kadar az beyaz
Ama leke kahve tonunda ve 1 gun surdu

Çok kafaya takıyoruz ondandir. 6 aydır çocuk istiyoruz 6 aydır kasik batması var. İnş bu ay gelir bebisler

Yumurtlama gunu az kasik ağrım oldu sonra gecti.sonra gecen hafta koltuk altimdan gogusume yanma oldu arada bir tekrarliyo yine.akintim vardi ama cok degil suan yok denecek kadar az beyaz
Ama leke kahve tonunda ve 1 gun surdu
Anladim canım. Benim akintim var ve ara ara kasikta batmalar var gibi ya anlamadım

Çok kafaya takıyoruz ondandir. 6 aydır çocuk istiyoruz 6 aydır kasik batması var. İnş bu ay gelir bebisler
İnşallah canım ya haklısın kafayı bununla bozduk artık öyle olunca da psikolojik belirtiler mi başlıyor dersin

Anladim canım. Benim akintim var ve ara ara kasikta batmalar var gibi ya anlamadım
Bende deneme yaptigimiz ik
Ilk 2 ay her belirtiyi yasadim ama psikolojikmis.bunda da leke gelmese ole zannetcektim ama beni o umutla dirdi.adetine 1 gun kala falan bi test yap.ins hamilesindir canı yurekten diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…