İkinci çizgiyi ben göremedim belki fotodandir. Ovulasyon testini varsa yapsana onda daha erken öğreniliyor.Selam kizlar adetime 3 gun var benim testim size ne diyo. hamile ola bilirmiyimEki Görüntüle 1921099
Belirti herkeste olan birşey değil zaten canım. Kişiden kişiye değişen birsey. Gebelik testi için erken zaten adet gününün geçmesi daha garanti olur onun için ama ovulasyon testi yapabilirsinBenimde bata 3 gün var kızlarrr test yapmadım bu sabah cok hafif kahverengi lekenlenme vardı ama gebeliğe dair hiçbir belirtim yok sanırım regl olucam
Selam kizlar adetime 3 gun var benim testim size ne diyo. hamile ola bilirmiyimEki Görüntüle 1921099
Selam kizlar adetime 3 gun var benim testim size ne diyo. hamile ola bilirmiyimEki Görüntüle 1921099
Bak çizgin burda da belirgin gördün mü? Ins sadece ben görmüyorumdur :)))Selam kizlar adetime 3 gun var benim testim size ne diyo. hamile ola bilirmiyimEki Görüntüle 1921099
Ne güzel yazmışsın canım inşallah güzel haberlerini alırız. Rabbim hepimize bu muhteşem duyguyu yaşatır inşallahMerhaba. Ben de 1 aralikta ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakaladım. Bekledigim tarihten erken yakaladım ovulasyon testi olmasa kaçırmıştım. Bu ay heyecan dorukta. Dünyanın en güzel ünvanı olan "anne" olmayı çok istiyorum. Birinden bu güzel haberi almak kendim almışcasina agzimi kulaklarima vardiriyor. Bu yuzden paylasalim cogalsin mutlulugumuz insallah
Kesinlikle haklısın canım paylaştıkça mutlulukta artıyor ve burda hamile kalan kişiler bizlere umut oluyorMerhaba. Ben de 1 aralikta ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakaladım. Bekledigim tarihten erken yakaladım ovulasyon testi olmasa kaçırmıştım. Bu ay heyecan dorukta. Dünyanın en güzel ünvanı olan "anne" olmayı çok istiyorum. Birinden bu güzel haberi almak kendim almışcasina agzimi kulaklarima vardiriyor. Bu yuzden paylasalim cogalsin mutlulugumuz insallah
Eki Görüntüle 1921378 Kızlar 24 kasımda bundan daha koyu çıkmıştı test o günleri değerlendirdik sonraki günler çok silikleşti hattgörülmeyecek kadar bugün yine yaptım bu şekilde çıktı sizce neden olabilir?bat tarihim 12-13 aralık
İnşallah çıkar çok teşekkür ederimAdetine yakim tekrarla ikisi de koyu olursa bi gebelik testi yaptirirsin
Canım lh hormonu vücutta her zaman var. Şuan sonucun negatif ama koyulasma devam ederse hatta adetine yakın ilk cizgiden daha koyu olursa bil ki bu ay basarmissiniz ve hamilesinEki Görüntüle 1921378 Kızlar 24 kasımda bundan daha koyu çıkmıştı test o günleri değerlendirdik sonraki günler çok silikleşti hattgörülmeyecek kadar bugün yine yaptım bu şekilde çıktı sizce neden olabilir?bat tarihim 12-13 aralık
Yardımcı olabileceksem been varım:))Yardimci olacak birisi varmi acaba ??
Hadi inşallah çok mutlu oluruzKizlar bir kac gune bende araniza katilcam gibi
Ya o kadar heyecanlıyım ki bugünden başlayacam neredeyse ovulasyon testineBeen :) bugün yumurtladim daha dün ve bugünü değerlendirdik 3-4 günü daha değerlendirip beklemeye çekilcem. Normalde bat 11 i ama 1 hafta geç yumurtlayinca 18 ine kaydı:) gönlümüze gore olur ins
Amiiin insaallah Rabbim nasip etsin artikHadi inşallah çok mutlu oluruz
Amin canım amin. O duyguyu bizde hissedelim artık.Amiiin insaallah Rabbim nasip etsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?