Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Benimde bata 3 gün var kızlarrr test yapmadım bu sabah cok hafif kahverengi lekenlenme vardı ama gebeliğe dair hiçbir belirtim yok sanırım regl olucam

Benimde bata 3 gün var kızlarrr test yapmadım bu sabah cok hafif kahverengi lekenlenme vardı ama gebeliğe dair hiçbir belirtim yok sanırım regl olucam
Belirti herkeste olan birşey değil zaten canım. Kişiden kişiye değişen birsey. Gebelik testi için erken zaten adet gününün geçmesi daha garanti olur onun için ama ovulasyon testi yapabilirsin

Eklentiler

• 2016-12-05 10.41.47.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 170
Merhaba. Ben de 1 aralikta ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakaladım. Bekledigim tarihten erken yakaladım ovulasyon testi olmasa kaçırmıştım. Bu ay heyecan dorukta. Dünyanın en güzel ünvanı olan "anne" olmayı çok istiyorum. Birinden bu güzel haberi almak kendim almışcasina agzimi kulaklarima vardiriyor. Bu yuzden paylasalim cogalsin mutlulugumuz insallah

Ne güzel yazmışsın canım inşallah güzel haberlerini alırız. Rabbim hepimize bu muhteşem duyguyu yaşatır inşallah

Kesinlikle haklısın canım paylaştıkça mutlulukta artıyor ve burda hamile kalan kişiler bizlere umut oluyor

Hayirlisi insallah
Hepimiz icin
Bu soguk aylarda da ne zor yahu
Yumurtaliklar ne üşüyor
Sizde de öylemi

Bugun cift cizgi cikti Ama
yarini degerlendirmeyi düşünüyorum

21 aralik bat benim
En uzun gece miydi

Son düzenleme:
Kızlar 24 kasımda bundan daha koyu çıkmıştı test o günleri değerlendirdik sonraki günler çok silikleşti hattgörülmeyecek kadar bugün yine yaptım bu şekilde çıktı sizce neden olabilir?bat tarihim 12-13 aralık

Adetine yakim tekrarla ikisi de koyu olursa bi gebelik testi yaptirirsin

Canım lh hormonu vücutta her zaman var. Şuan sonucun negatif ama koyulasma devam ederse hatta adetine yakın ilk cizgiden daha koyu olursa bil ki bu ay basarmissiniz ve hamilesin

Been :) bugün yumurtladim daha dün ve bugünü değerlendirdik 3-4 günü daha değerlendirip beklemeye çekilcem. Normalde bat 11 i ama 1 hafta geç yumurtlayinca 18 ine kaydı:) gönlümüze gore olur ins
Ya o kadar heyecanlıyım ki bugünden başlayacam neredeyse ovulasyon testine meraktan ölecem sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…