Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Bende deneme yaptigimiz ik
Ilk 2 ay her belirtiyi yasadim ama psikolojikmis.bunda da leke gelmese ole zannetcektim ama beni o umutla dirdi.adetine 1 gun kala falan bi test yap.ins hamilesindir canı yurekten diliyorum
Sağol canım inşallah

Nasıl anlıyoruz peki. Ne zaman yapmak gerekiyor
Canım adet tarihinden sonra hemen başlayanlar da var 1 hafta sonra başlayanlarda. Adetlerini düzenliyse 12. Gün bile başlayabilirsin. Ama garanti olsun istersen adet bitimi sonrası hergün yap. Ve yumurtlama gününü yakalayınca o günleri değerlendir. Sonrası Allahın takdiri tabi. İnternette var bu testlerden ben gittigidiyordan aldım. Laboquick adı. 20 ovulasyon 6 gebelik testini 25 TL ye aldım. Benim adetim düzensizdi. Bende forumda ovulasyon testini gördüm hemen sipariş ettim 16. Gün geldi testler ve Birgun sonra yumurtlama tarihim olduğunu öğrendim

Sadece internetten mi alınabiliyor. Peki yumurtlama günü geldiğinde nasıl anlıyoruz yani yine çizgi gibi mi oluyor

Sadece internetten mi alınabiliyor. Peki yumurtlama günü geldiğinde nasıl anlıyoruz yani yine çizgi gibi mi oluyor
Hayır canım eczaneden de alabilirsin ama pahalı oluyor. İkinci çizgi ilk çizgiye yakın kalınlıkta hatta daha kalınsa yumurtlama başlamış demektir oluyor. Onu görünce 24-48 saate kadar iyi degerlendirmelisin. Yumurta catladiginda döllenme olması için. Çatlayınca da yeniden ikinci çizgi siliklesiyor zaten.

İliskiden sonra da yapiyor muyuz bu testi peki. Birde her gün yapılıyor dimi
Yok sonrasında gerek yok yapmaya. Sadece yumurtanın catladigindan emin olmak için yapıp siliklestigini görebilirsin. Testin içinde kullanma kılavuzu var. Mesela 28 günde bir adet oluyorsan 7. Gün başla teste falan diye yazıyor ordan adet tarihine göre bakıp başlayabilirsin.

Ovulasyon testi olarak mi geçiyor eczanelerde de. Her gune bir tane almak lazım dimi
Valla eczaneler de paketi 10 TL pahalı yani. Ve kaç tane yapacağından emin olamıyorsun o yüzden internet daha makul. Ama yumurtlama tarihimi yaklaşık olarak biliyorum tutturabilirim dersen eczanelerde de ovulasyon testi olarak satılıyor.

Ben ben, bata kaldı bir hafta kadar bekliyrpum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…