Sağol canım inşallahBende deneme yaptigimiz ik
Ilk 2 ay her belirtiyi yasadim ama psikolojikmis.bunda da leke gelmese ole zannetcektim ama beni o umutla dirdi.adetine 1 gun kala falan bi test yap.ins hamilesindir canı yurekten diliyorum
Öyle deme canım benim hiç belli olmaz o. Rabbim nasip ettikten sonra zor diye bişey kalmazBenim olması biraz zor da inş sizlerin olur canım. Güzel haberlerinizi alırım ins
Canım adet tarihinden sonra hemen başlayanlar da var 1 hafta sonra başlayanlarda. Adetlerini düzenliyse 12. Gün bile başlayabilirsin. Ama garanti olsun istersen adet bitimi sonrası hergün yap. Ve yumurtlama gününü yakalayınca o günleri değerlendir. Sonrası Allahın takdiri tabi. İnternette var bu testlerden ben gittigidiyordan aldım. Laboquick adı. 20 ovulasyon 6 gebelik testini 25 TL ye aldım. Benim adetim düzensizdi. Bende forumda ovulasyon testini gördüm hemen sipariş ettim 16. Gün geldi testler ve Birgun sonra yumurtlama tarihim olduğunu öğrendimNasıl anlıyoruz peki. Ne zaman yapmak gerekiyor
Orası öyle tabi canım. Allah gönlümüze gore versinÖyle deme canım benim hiç belli olmaz o. Rabbim nasip ettikten sonra zor diye bişey kalmazkalbini ferah tut sen.
Hayır canım eczaneden de alabilirsin ama pahalı oluyor. İkinci çizgi ilk çizgiye yakın kalınlıkta hatta daha kalınsa yumurtlama başlamış demektir oluyor. Onu görünce 24-48 saate kadar iyi degerlendirmelisin. Yumurta catladiginda döllenme olması için. Çatlayınca da yeniden ikinci çizgi siliklesiyor zaten.Sadece internetten mi alınabiliyor. Peki yumurtlama günü geldiğinde nasıl anlıyoruz yani yine çizgi gibi mi oluyor
Yok sonrasında gerek yok yapmaya. Sadece yumurtanın catladigindan emin olmak için yapıp siliklestigini görebilirsin. Testin içinde kullanma kılavuzu var. Mesela 28 günde bir adet oluyorsan 7. Gün başla teste falan diye yazıyor ordan adet tarihine göre bakıp başlayabilirsin.İliskiden sonra da yapiyor muyuz bu testi peki. Birde her gün yapılıyor dimi
Valla eczaneler de paketi 10 TL pahalı yani. Ve kaç tane yapacağından emin olamıyorsun o yüzden internet daha makul. Ama yumurtlama tarihimi yaklaşık olarak biliyorum tutturabilirim dersen eczanelerde de ovulasyon testi olarak satılıyor.Ovulasyon testi olarak mi geçiyor eczanelerde de. Her gune bir tane almak lazım dimi
Kızlar merhabalar. Bende ovulasyon testi ile 1 aralıkta pozitifi yakaladım. Bir gün öncesi zaten degerlendirmistik. 2 ve 3 aralığı da değerlendirdik. Şimdi sıra 18 aralığa kadar beklemekte. Bu ay ilk kez kullandım ovulasyon testini. Henüz 4 aylık evliyim ama çocuk çok istiyorum. Bende eşimde hastaneye gittik testler yaptırdık herşey normal çıktı. Ben yumurtlama günlerinde kasik ağrılarım var diye ilişkiye girmekten kaciyordum bilmedenbu ay ovulasyonu öğrenince tam aksine değerlendirdik. Umarım Rabbim hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder. Yumurtlama bitti ama kasik ağrım akinti ve adet olacakmışım hissi geçmedi. Belkide psikolojik bilmiyorum ama umarım değildir. Benim gibi doğru zamani değerlendirmiş ve bekleme de olanlar var mı? Varsa birlikte bekleyelim mi ?
Hoşgeldin canımBen ben, bata kaldı bir hafta kadar bekliyrpum
Internetten al canim gittigidiyordan falan daha uygun ben 50 taneyi 39 tlye aldim eczaneler pahaliOvulasyon testi olarak mi geçiyor eczanelerde de. Her gune bir tane almak lazım dimi
Sen hamilesin.insallah allahimBende ovulasyon testi kullandim ve adetime 3 fun var dun lekelenme oldu bugun test yaptim silik cizgi cikti.bi kac gun sonra tekrarliycam ins sonuc dogrudur darisi size arkadaslar
Degerlendir bence ama testi de bırakma koyulaşır daha9. Gun degerlendireyimmi sizce
Ayy hadi bakalım Bat bekliyoruz inşallah güzel haberler alırızHoşgeldin canımhadi hayırlısı inşallah.
İnşallah yaAyy hadi bakalım Bat bekliyoruz inşallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?