Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Kızlar gecende yazmıştım ya kırmızılar geldi diye 2 parmak kadar geldi diyim ve bitti hemen çok azdı yani . adetim 3 gün geçti ama hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum yarın test yapıcam. Bakalım bişey olacak mı. Bu ay çok tuhaf oldu yaa.

Kizlar normalde her ay yumurtlamadan hemen sonra gogus agrisi sizi baslardi bu ay hic bir hassasiyet yok boyle birsey yasayipta hamile olanlar varmi.

Kızlar ya ben hala hasta olmadım nedendir anlamış değilim. Daha önce iki kez kan testi yaptim negatif cikti. Geç döllenme de olamaz herhalde. Daha öncede gecikmisti ama hormonlar ve yumurtaliklar temiz çıkıyor. Gecikmesinin sebebi başka ne olabilir acaba?

ayy kizlarr az once test yaptim hayalet cizgi cikti adetime 3 gum var cok heycanliyim 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim yine olmaz insallah cok korkuyorum

ayy kizlarr az once test yaptim hayalet cizgi cikti adetime 3 gum var cok heycanliyim 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim yine olmaz insallah cok korkuyorum
Çok sevindim canım benim inşallah bu sefer tutar. İstersen kan testi yaptır çünkü ben de testte hayalet çizgiyi görmüştüm hatta ovulasyon testi de çok koyu çıktı kesin hamileyim derken hastaneye gittim kanda negatif çıktı. 45 gün oldu hala hasta da olmadim.

Insallah canim yaa turkiyede yasamiyorum canim burda oyle kan testi falan yapmazlar test pozitif cikmissa gerek duymuyolar ne sacma degilmi :) peki tekrar kan testi yaptirdinmi bence tekrar yaptir gec dollenmeden dolayi cikmaya bilir

Canim hamilelik testin pozitifmi cikiyor negatifmi

Kızlar adetime daha 6 gün var bugün gebelik testi yapıyorum bu pozitifmi anlamadım yorumlarınızı bekliyorummmöööö

Tatlım negatif galiba bu testler genelde hafta göstergeli oluyo senınkıde öle mi prosödürünü okusana bi

Evet hafta göstergeli banada negatif gibi geldi fakat bide size sorayım dedim birazda sabırsız davranıp erken yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…