yok canim yaaa ben boyle bitkisel kurler falan uygulayamiyorum cunku ya ters teperse diye korkuyorumkomık degıl bıtanem sınav ıste. ben ılk bebegımı kaybettıgımden berı hep aynı ayetı dusnurum "sızı mallarınız ve evlatlarınızla sınayacagız". Rabbım sabır gosterenlerden eylesın bızı. baksana ınternetten kürler okudum ve amh degerı artan ınsanlar gordum.sende elbet bakmıssındır uyguladın mı
sen bi foktora git yumurtalrimi sayarmisiniz de tek tek soyluyor o bak benimkilerin boyutlarina kadar soyledi hatta 2 yumurtam oldugu icin bu ay cok umitliydim ben ama yok bebek falanyok canim yaaa ben boyle bitkisel kurler falan uygulayamiyorum cunku ya ters teperse diye korkuyorum
sen bi foktora git yumurtalrimi sayarmisiniz de tek tek soyluyor o bak benimkilerin boyutlarina kadar soyledi hatta 2 yumurtam oldugu icin bu ay cok umitliydim ben ama yok bebek falanyok canim yaaa ben boyle bitkisel kurler falan uygulayamiyorum cunku ya ters teperse diye korkuyorum
ben mersindeyim canmınsallah olur canım ınsallah tez vakıtte hayırlı bır evlat :) gıdıcem canım sen hangı sehırde gıdıyorsun doktora
nerde canim testin goremiyorum ama ben benim adimda yagmur :)Bende samsunluyum canlarım bu araa ne zamandır yazısıyoruz benım adım serap :)şu teste iyice bakarmısınız bence negatif ama sizce
Yüklemıyo ya bişe oldu bunanerde canim testin goremiyorum ama ben benim adimda yagmur :)
blmyrumki cnimmmYüklemıyo ya bişe oldu buna
var gibi sanki canim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?