ama seninki silik bir umutta olsa var biseyler bebegim hadi insaallah vardirTatlım bak bende kan testi yaptırmadan bişe diyemıyorum bugun 6. Gün gecikmemin ama hala çok silik çizgi
benimde ovulasyona gore yarin bat gunum kanda en fazla bu kadar erken cikar dediler ama bilemiyorum cnm idrarda adeti en az 1 hafta gecmesi gerekiyormusTabi ovulasyona göre 2. Günü gecıkmemın :)
senin gene bir umudun var yaa benim oda yokkAynen canım ya bilmiyom bugun adet olmazsam yarın ola hayrola bakalım
insaallah olmam yaaa bu ay ne umutluydum anlatamam zaten bidahaki ay artik asilamaya gtmeyi dusunuyorumDüşünme öyle canım lütfen sende pazartesiye kadar adet olmazsan kan testi verdirirsin
Canım hayırlısı olsun eğer hasta olursan hormonlarina da bir baktir derim.gerci Senin 4 ay olmuş denemelerinde. İnşallah bir şey çıkmaz ama bir şey varsa da erkenden tedavi olur.
napalum adet bittsin doktora gidelim asilama konusunu konusalim diye bekliyorumKızlar napıosunuz güzel haber var mıı ya da moraller nasıl şubata bomba gibi bir moralle gireceğiz değil miii neredesiniz
canim bende aslan pencesi melisa otu ve hayit otu kurlerine basladim ben incir kuru yapamiyroum prolaktin yuksek diye daha cok yuksektebilir cunku emzirenlerde sut yapiyormusBenim adet bitti :) saraçoğlu nun kurlerini yapmaya başladım. İncir kürü, bal çörekotu, tarçın karışımı sanırım bi de aslan pençesi çayı yapacağım ama hepsini aynı ayda yapmak nasıl etki eder onu düşünüyordum. Sen hormon testine gidecek misin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?