- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 33
- 40
- Konu Sahibi Sopranoooo
-
Paylaşır mısın resim bakalimSelam hanimlar
Ben yaklaşık 8 gün önce ovulasyon testinde pik görüp değerlendirmeye çalışmıştım. Adetime 1 hafta var ovulasyon tekrar pik olmuş acaba bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi?
Pik olduktan sonra tekrar solmustu çizgi.
İkinci kez mi yumurtluyorum yoksa
Kasik ve bel ağrısı dışında bir belirtim yok
Paylaşır mısın resim bakalim
Dün yaptım silik de olsa bisey çıkmadı. Kaset testtiGebelik testiniz varsa hemen yapın bence.
Bence erken zaten gebelik testi içinDün yaptım silik de olsa bisey çıkmadı. Kaset testti
Cesaret edemiyorum o tek çizgiyi görmeye ama ovulasyon ile takibe devam ediyirdumGebelik testiniz varsa hemen yapın bence.
Ayy inşallah öyledir Rabbım hepimize hayırlısını ve iyisini versinEvet canım pik çok çok yakıninsAllah hamileliktir bizimde bir arkadaş var gurupta maviss_34 onunda pik oldu adete yakın şu an hamile ama yumurtlamada olabilir değerlendir istersen bence hayırlı sonuçlar alirsin insAllah bizede bildirirsen seviniriz
Onları atmıştım. Bunlar iki gündür yaptıklarım aynı saatteBunlar yumurtlama değil canım.
Günlük lh hormonun yğkssliyor olabilir
Ama bu resimler yumurtlama değil.
En belirgin yumurtlama gördüğin resmi atar mısı in
Bencd bunlar yumurtlama değil canım.Onları atmıştım. Bunlar iki gündür yaptıklarım aynı saatte
Onları atmıştım. Bunlar iki gündür yaptiklarimBunlar yumurtlama değil canım.
Pik gördüğümde aynı renkte idi iki gün sürdü sonra solmaya basladiBunlar yumurtlama değil canım.
Tatlım yumurtlama bu şekilde olmalı örnek resim atıyorumOnları atmıştım. Bunlar iki gündür yaptiklarim
Pik gördüğümde aynı renkte idi iki gün sürdü sonra solmaya basladi
Gebelik olabilir mi o zaman acabaBencd bunlar yumurtlama değil canım.
Bence deiilGebelik olabilir mi o zaman acaba
Canım merhaba şuan gebelik olsa bile testte çıkmaz benim de bu sekildeydi lh testlerim hatta biraz daha silikti diyebilirim senin günlerinde 10.gun erken gebelikte silik çizgi gördüm ertesi gün de kasette cizgim belirdi elimde son bir tane lh testi vardı onu da regl günüm Dr yaptık pik çıkmıştı baya hatta resmini paylasayimAyy inşallah öyledir Rabbım hepimize hayırlısını ve iyisini versin
Suan testiniz pik yani t çizgisi daha koyu c çizgisinden bugünü de değerlendirin yarın bakın siliklesti mi yarını da degerlendirisinizHerkese merhaba, ovulasyon testi kullanmaya başladım. Testim bugün ikisi eşit koyulukta çıktı. Bugünü mü değerlendirmek gerekiyor yoksa silikleşmeye başladıktan sonra mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?