ovulasyon günlerini hesaplamak isteyenler için( ovulsayon takvimi ) buraya...

htcgl01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
383
0
46
Kahramanmaraş
kızlar ben ebeyim bizim okulda egıtım gordugumuzde bız ovulasyon takvımını derslerımızde baz alıyorduk şimdi sat ınızı yazın kac gunde bır adet olursunuz onu yazın az rısklı gunlerı çok rısklı gunleri yani fertil günleri bidireyim size hayde kolay gelsin.

ilki benden olsunn
sat 6 mayıss
adet döngüm 28-30 gün
son aydır 28-30 gün arasında gidiyor geliyor

17 mayıs
21 nisan
24 mart
adet döngüm 27 gün diyelim canım
şimdiden teşekkürlerr........

ilki benden olsunn
sat 6 mayıss
adet döngüm 28-30 gün
son aydır 28-30 gün arasında gidiyor geliyor

evt arkadasım takvımde 17 mayısta başlaman gerekırdı 20-21 mayıs fertıl gunun tavan yapmış özellıkle 21 mayıs,bugunden sonra da bitmiş cnm fertıl gunlerın kısaca fertıl gunlerın 17 mayısta başlamış 21 mayısta tavan yapmış 22 mayısta bitmiş.

canım benimkinede bakarmısın sat27 nisan adet döngüm 28-30 arası değişio ama ben 30 günü baz alıyorum

e banada bak bariii:78:...21 mayıs / 32 günde bir

cnm 9 mayısta başlamış 12-13 mayısta tavan yapmış 14 mayısta da fertıl gunlerin bitmiş bugunlerı degerlendırdınız sanırım

valla biz bu ay gün aşırı yaptığımız için heralde ozamanda yapmışızdırayrıca teşekkür edrim canım

cnm ya bende bişey sormak istiyorum ben ovulasyon testi kullanıyorumda 19.günüm positif göstermiş ama sonra 28.gün bidaha positif oldu bi ayda iki kere yumurtlama olurmu????

benimde son üç adet tarim
6mayıs
4nisan
3mart

30 günde 32 günde bir falan oluyorum canım bakarmısınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…