benimde son üç adet tarim
6mayıs
4nisan
3mart
30 günde 32 günde bir falan oluyorum canım bakarmısınnnn
şimdi 4 mayısta başlamış fertil gunlerin 7-8 mayısta tavan yapmış 9 mayısta da bitmiş cnm ona gore kaçıncı gunde oldugunu hesaplarsın
evt cnm 19 mayısta başlamış fertıl gunlerın 22-23 mayısta tavan yapacak en önemli bugünmüş bunu çok ii degerlendır cnm 24 mayısta da fertıl gunun sona erıyor(bu arada 31 gün baz aldım)
evt arkadasım takvımde 17 mayısta başlaman gerekırdı 20-21 mayıs fertıl gunun tavan yapmış özellıkle 21 mayıs,bugunden sonra da bitmiş cnm fertıl gunlerın kısaca fertıl gunlerın 17 mayısta başlamış 21 mayısta tavan yapmış 22 mayısta bitmiş.
ama ben 17 mayısta doktordaydım ve ymurtlarım daha büyümemişti bilee.
aylara göre değişiyor demek ki...
canım benimde son adet tarihim 20 mayıs
21günde bir oluyorum şimdiiden teşekkür ederim
canım son üç ay tarihler şunlar
23 mart
20 nisan
18 mayıs
heralde 28 günde bir oluyorum ne zamanlar çalışma yapmam lazım inan hiç bişey bilmiyom.ve yumurtlama tarihlerim ne zman şuan adetim bitti 6.gündeyim
SAT 7 Mayıs
önceki 9 nisan
bir önceki 12 mart
28 günde bir adet oluyorum
acaba yumurtlamışmıyımdır
hayatım o gün zaten başlıyo demek fertıl gunlerın yani 17 mayıstan sonra rahmınde sperm olması şart bak 21 mayıs demişim çatlaması o gundedıır buyuk ıhtımal
kızlar ben ebeyim bizim okulda egıtım gordugumuzde bız ovulasyon takvımını derslerımızde baz alıyorduk şimdi sat ınızı yazın kac gunde bır adet olursunuz onu yazın az rısklı gunlerı çok rısklı gunleri yani fertil günleri bidireyim size hayde kolay gelsin.
canım benim sat 24/05/2011 28 günde bir adet oluyorum yardımını bekliyorum :)
canım ben 33-35 gün arası adet görüyorum.sat 15 mayıs :))
msj attım sana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?