ovulasyon günlerini hesaplamak isteyenler için( ovulsayon takvimi ) buraya...

benimde son üç adet tarim
6mayıs
4nisan
3mart

30 günde 32 günde bir falan oluyorum canım bakarmısınnnn

evt cnm 19 mayısta başlamış fertıl gunlerın 22-23 mayısta tavan yapacak en önemli bugünmüş bunu çok ii degerlendır cnm 24 mayısta da fertıl gunun sona erıyor(bu arada 31 gün baz aldım)

evt cnm 19 mayısta başlamış fertıl gunlerın 22-23 mayısta tavan yapacak en önemli bugünmüş bunu çok ii degerlendır cnm 24 mayısta da fertıl gunun sona erıyor(bu arada 31 gün baz aldım)

çok sağol canım bende öle hesaplamıştım demek doğruymuş teşekkürler yardımcı olduğun için

canım benimde son adet tarihim 20 mayıs
21günde bir oluyorum şimdiiden teşekkür ederim

canım son üç ay tarihler şunlar
23 mart
20 nisan
18 mayıs
heralde 28 günde bir oluyorum ne zamanlar çalışma yapmam lazım inan hiç bişey bilmiyom.ve yumurtlama tarihlerim ne zman şuan adetim bitti 6.gündeyim

ama ben 17 mayısta doktordaydım ve ymurtlarım daha büyümemişti bilee.
aylara göre değişiyor demek ki...

SAT 7 Mayıs
önceki 9 nisan
bir önceki 12 mart
28 günde bir adet oluyorum
acaba yumurtlamışmıyımdır

cnm bu adetlerının arası 29 gün ondan baz alıyorum ayrıca sen bugün adetının 7.gunundesın 6.gün değil tamam.evt gelelım fertıl gunlere 29 mayısta başlıyo 1-2 hazıranda tavan yapıo cnm bu gunleri degerlendır 1-2 hazıranı daha ii degerlendır cnm kolay gelsın

hayatım o gün zaten başlıyo demek fertıl gunlerın yani 17 mayıstan sonra rahmınde sperm olması şart bak 21 mayıs demişim çatlaması o gundedıır buyuk ıhtımal

eveeettt çokk sevındimmm
zatenn 17-19-21-23 mayısss çalıştıkkk

tabii daha öncesi deee
çokk saoll

17 mayıss 12.günümdüü ve yumoşlarr daha büyümemşti
klomen kulladım bu ayy
düzensizlık var,
dr normal bır drum byümemş olmsı dedı,
3 gndr de kasklrmn 2 si de ağrıoooo
umrm çtlmşlrdrrrrr
tam günlernde çalışmşzzzzz

canım benim sat 24/05/2011 28 günde bir adet oluyorum yardımını bekliyorum :)

benimkinede bi bakarmısın canım yaa....23şubatta kürtaj oldum ondan sora 17 nisanda ilk regl oldum daha sonra 2 mayısda regl oldummbenim durumum ne bende bilemedim

canim ne olur banada bakarmisin,sat 17 mayis,27-28 gunde bir adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…