Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrarlamalısın bence canım

İşte üzülüyorum her dk bakarsam kafama iyice takmış olcam sendeki durumlar nasıl peki pic olmaymı brkşiyorsun yoksa hamileliğimi
Benim testim negatif çıktı o yüzden adetimi bekliyorum artık. Ağustos'ta ovülasyon testiyle deniycem

Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı . Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi

kızlar birde benim akıntım var reglime 5 gün var onun belirtisi olabilir mi kasıklarımda ağrıylsa karışık sancıda var

Kızlar merhaba, 9 aylık evliyim ve henüz hamile kolonisine giremedim malesef 3-4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Testlerim hep silik çıkıyor. Aynı zamanda yumurtalık kistim var. Doktoruma testleri sorduğumda kistin olduğu için yumurtlaman baskılanıyor diyor. Doğum kontrol hapı öneriyor bende ısrarla kullanmak istemiyorum. Dün adetimin 13.günüydü ve yumurta akı şeklinde bi akıntım oldu. Bende acaba yumurtladım mı diye lh testi yaptım ve koyu çizgi çıktı (fotodaki üstteki test). Bugün bir daha yaptım ve düne göre silikleşmişti(alttaki test). Yani bu durumda çatladı mı yumurtam :) ve dün mü bugün mü çatladı? Bi fikriniz var mı acep ?

Eklentiler

• image.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 65
ayy benim de ovü testleri pazartesi gelir tahminen netten aldım dün ilk defa deneyecem bakalım pazartesi de başlarım yapmaya 13.gün oluyo pazartesi

senin tstlerin benimkinden çok belirginn :) hamilelik testinse bunlar hamişsin canım sen hayırlı olsun :)
Ilk yaptigimi burda kizlar gorememisti o kadar silikti. Ama hayalet gibi olsa da varsa demek ki hamilelik var kuzum, eger catlatma ignesi olmadiysan tabi. Kan versene kuzum

Ilk yaptigimi burda kizlar gorememisti o kadar silikti. Ama hayalet gibi olsa da varsa demek ki hamilelik var kuzum, eger catlatma ignesi olmadiysan tabi. Kan versene kuzum
Vallaa 50 li hamilelik testi alcam canım sıkıldıkça yapcam ya benim ama n zaman sonra silikti birde ikinci de öle olunca ümitsizim açıkcası birde şöyle bişi var affedersin akıntım var şeffaf böyle sendede varmı birde sen kan testi yaptrdınmı birde n kadar oldu korunmayalı çok soru sordumm

Benimde dolabim test dolu canim, yumurtam catladiktan 4-5 gun sonra basladim yapmaya, beyaz akinti yumurtam catlayinca ve ondan sonra oldu olmasi da normal, ama simdi sari akintim var canim. Kan testi yaptim adete 7 gun kala, 53,29 cikti. Yine yapsam mi yoksa beklesem mi bilmiyorum.

Neyi bekleyecenn hamilesin sanırıö bak değerinde yüksekmişşş :) şimdi tekrar test tap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…