Tekrarlamalısın bence canımYani açıkcası çıktı dediğim ççoooookk silik bir şekilde ve bayağı bir zaman sonra gördüm o silik çizgiği varla yok arası bile diyebilirizz . ertesi günde işte yaptım negatif çıkınca dedim herhalde ben yanlış gördüm yada test bozuktu falan .
İşte üzülüyorum her dk bakarsam kafama iyice takmış olcam sendeki durumlar nasıl peki pic olmaymı brkşiyorsun yoksa hamileliğimiTekrarlamalısın bence canım
Benim testim negatif çıktı o yüzden adetimi bekliyorum artık. Ağustos'ta ovülasyon testiyle deniycemİşte üzülüyorum her dk bakarsam kafama iyice takmış olcam sendeki durumlar nasıl peki pic olmaymı brkşiyorsun yoksa hamileliğimi
Bnde ovulasyon testiyle denedimm işte hayırlısı bakalımmmBenim testim negatif çıktı o yüzden adetimi bekliyorum artık. Ağustos'ta ovülasyon testiyle deniycem
Evet kuzum goruyorum, peki 2 ci cizgi ne kadar zamanda gozukmeye basladi? Insallah hamilesin kuzum, bi de yapinca saata bak ilk 10 dk ya kadar cikacakmi.Kizlar hayal bi cizgi görüyorum sizce de varmiLeylaJ cnm bakarmisin gebelik testi
8 gun kala yatigimi silmisim kuzum burda olmasi lazim ama, bu gonderdiklerim 7,6 gun kala yaptiklarim.canım bana hamilelik testlerinin fotosunu atabilirmisin peki
senin tstlerin benimkinden çok belirginn :) hamilelik testinse bunlar hamişsin canım sen hayırlı olsun :)8 gun kala yatigimi silmisim kuzum burda olmasi lazim ama, bu gonderdiklerim 7,6 gun kala yaptiklarim.
Hayırlı olsun
Ilk yaptigimi burda kizlar gorememisti o kadar silikti. Ama hayalet gibi olsa da varsa demek ki hamilelik var kuzum, eger catlatma ignesi olmadiysan tabi. Kan versene kuzumsenin tstlerin benimkinden çok belirginn :) hamilelik testinse bunlar hamişsin canım sen hayırlı olsun :)
Vallaa 50 li hamilelik testi alcam canım sıkıldıkça yapcam ya benim ama n zaman sonra silikti birde ikinci de öle olunca ümitsizim açıkcası birde şöyle bişi var affedersin akıntım var şeffaf böyle sendede varmı birde sen kan testi yaptrdınmı birde n kadar oldu korunmayalı çok soru sordummIlk yaptigimi burda kizlar gorememisti o kadar silikti. Ama hayalet gibi olsa da varsa demek ki hamilelik var kuzum, eger catlatma ignesi olmadiysan tabi. Kan versene kuzum
Benimde dolabim test dolu canim, yumurtam catladiktan 4-5 gun sonra basladim yapmaya, beyaz akinti yumurtam catlayinca ve ondan sonra oldu olmasi da normal, ama simdi sari akintim var canim. Kan testi yaptim adete 7 gun kala, 53,29 cikti. Yine yapsam mi yoksa beklesem mi bilmiyorum.Vallaa 50 li hamilelik testi alcam canım sıkıldıkça yapcam ya benim ama n zaman sonra silikti birde ikinci de öle olunca ümitsizim açıkcası birde şöyle bişi var affedersin akıntım var şeffaf böyle sendede varmı birde sen kan testi yaptrdınmı birde n kadar oldu korunmayalı çok soru sordumm
Bu senin mi benim miLeylaJ canım şüphelendiğim test buydu
Bu benim ama şimdi yaptım tekrardan ama gene çıkmadıBu senin mi benim mi
Benimde dolabim test dolu canim, yumurtam catladiktan 4-5 gun sonra basladim yapmaya, beyaz akinti yumurtam catlayinca ve ondan sonra oldu olmasi da normal, ama simdi sari akintim var canim. Kan testi yaptim adete 7 gun kala, 53,29 cikti. Yine yapsam mi yoksa beklesem mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?