Benimki zannettim, cunki ayni boyleydi, senin testlerinin bazilari bozuk canim, cikmayanlar bozuk hem de. Sabah kalkmadan vucut isini yokla ya dil alti ya popodan, ve yine test yap ilk idrarla.Bu benim ama şimdi yaptım tekrardan ama gene çıkmadı
Artmis mi ne kadar artmis dige))))))Neyi bekleyecenn hamilesin sanırıö bak değerinde yüksekmişşş :) şimdi tekrar test tap
Kaç olması gerekir ki vucut ısımBenimki zannettim, cunki ayni boyleydi, senin testlerinin bazilari bozuk canim, cikmayanlar bozuk hem de. Sabah kalkmadan vucut isini yokla ya dil alti ya popodan, ve yine test yap ilk idrarla.
Yaaa basıl dayanıosunnn kan testini ne zaman yapmıştınArtmis mi ne kadar artmis dige))))))
37 ve uzerinde, bende 37,2 cikti dunKaç olması gerekir ki vucut ısım
2 gun once kuzum.Yaaa basıl dayanıosunnn kan testini ne zaman yapmıştın
Bnce yarın gene yaptır çünkü bi anda 2 katına çıkıomuş yaa değerler çıkar yani birde sen nzamandır korunmuyorsun2 gun once kuzum.
Günün herhangi bir saatindemi yoksa sabahmı yada akşammı yapmak gerekli37 ve uzerinde, bende 37,2 cikti dun
Ben internette arastirdim canim sabah yataktan kalkmada diyor, ama ben oglen yaptim merak ettim dige) sende yap simdi, sabah da yaparsin kalmadan.Günün herhangi bir saatindemi yoksa sabahmı yada akşammı yapmak gerekli
Ölçtüm dil altında36.8 çıktıBen internette arastirdim canim sabah yataktan kalkmada diyor, ama ben oglen yaptim merak ettim dige) sende yap simdi, sabah da yaparsin kalmadan.
2 senedir canim, 2 ci evlilik yaptim ortak cocuk istiyorus esimle, gecen yaz hamile kaldim ama 2 aylikken dusuk yaptim maalesef. Sonra ara verdik ocakta yine basladik ve o zamandan beri ugrasiyorduk catlatma ignesi oldum 4 defa bi defa da asilama yaptim, ve her ay testler adet gunume kadar 2 cizgi gosterdi, kanda 1,29- 2 cikiyordu, dr un tutunamiyor bebek diyordu.Bnce yarın gene yaptır çünkü bi anda 2 katına çıkıomuş yaa değerler çıkar yani birde sen nzamandır korunmuyorsun
Sabah yataktan kalkmadan yap yineÖlçtüm dil altında36.8 çıktı
Hayırlısı olsun bu sefer tutunmuş sanırımmm:)2 senedir canim, 2 ci evlilik yaptim ortak cocuk istiyorus esimle, gecen yaz hamile kaldim ama 2 aylikken dusuk yaptim maalesef. Sonra ara verdik ocakta yine basladik ve o zamandan beri ugrasiyorduk catlatma ignesi oldum 4 defa bi defa da asilama yaptim, ve her ay testler adet gunume kadar 2 cizgi gosterdi, kanda 1,29- 2 cikiyordu, dr un tutunamiyor bebek diyordu.
Insallah canim, Allah arzusunda olan her kese nasip etsin insallah.Hayırlısı olsun bu sefer tutunmuş sanırımmm:)
Evet kuzum goruyorum hayaleti))) insallah hamilesin canim. Her gun yap sen.Şimdi yaptim bu şekilde cikti
Daha adetine var kuzum, gec mayalanmis ola bilir, ki insallah ogledir.Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı. Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi
İnş cnm 2 güne tekrar yapiyim koyulasirsa vardirEvet kuzum goruyorum hayaleti))) insallah hamilesin canim. Her gun yap sen.
2 gune mi 2 gun mu? Ben her gun yap derim, hatta yarin da cikarsa kan ver, ben ogle yaptim.İnş cnm 2 güne tekrar yapiyim koyulasirsa vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?