İnşallah bugün yaptıracam çok heyecanlıyım çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım allahım tüm isteyen herkese nasip etsin
Ben 2 buçuk yıldır deniyorum olmuyor doktora gidiyorum hiç bir sorun yok eşime de bakıldı bir sorun yok daha sonra umursamadım tabi geçen seneye kadar umursamıyordum daha önce bir kere hamileliğim kaldı bazı sebeplerden dolayı alındı Bebek ama uzun zamandır kalamıyorum
Ya yumurtlamaya denk getiremiyorum daha salı günü tekrar gittim bir sorun yok dedi hormon testi yapalım adetinde dedi bide rahim filmi çekelim bir sorun varsa orda daha belli olur dedi doktor ama bir sorun görünmüyor böyle bakınca ultrasondan yumurtalıkları net göremediğimiz için rahim filmi ile bakmamız daha iyi olur dedi
Hayır hiç yaptırmadım o kadar da doktora gittim hiç hormon testi yapalım demediler devlet de gittim devlet de doktor hiç umursamadı bile zaten sigara içionmu dedi evet dedim bırak o Zaman içersen olmaz dedi resmen az bi iltabın var fitil yazcam dedi yolladı
Ama geçen gittiğim özel hastane de doktor güzel ilgilendi 2 sene az değil dedi bi araştırtalım hormon testi yapalım adet gününüzde gelin dedi bide rahim filmi çekip bakalım dedi rahim filmi de çok pahalı devlet de yapılıyorsa orda yaptırıcam olmazsa mecbur özel de çektircem napim başka çare yok bi sıkıntı sorun yok tertemiz diyip duruyor gittiğim her doktor
Hayır hiç yaptırmadım o kadar da doktora gittim hiç hormon testi yapalım demediler devlet de gittim devlet de doktor hiç umursamadı bile zaten sigara içionmu dedi evet dedim bırak o Zaman içersen olmaz dedi resmen az bi iltabın var fitil yazcam dedi yolladı
ben de 6 ay once muayene olmustum sorun yok dedi yumurtaliklarinda falan . bu ay hormon testi yaptirdim . prolaktinim biraz yuksek cikti, hap yazdi . belki sende de boyle bisey vardir testte belli olur . sen stres yapma dr uyardi beni stres yapmamam konusunda
Bir kere de özel e gittim genel de hep özel e gidiyorum o kadar muane parası veriyorum temiz hiç bir sorun yok dedi ilaç yazıcam folik asit bunu kullan dedi yolladı hiç hormon testi istemediler
Yapmamaya çalışıyorum da az bi Zaman da değil takıyorum eşim de her adet olduğum da üzülüyor belli etmiyor ama hatta bana sen hap falan mı kullanıyorsun die bir kere böyle soru bile sordu bu yüzden kendimi üzüyorum tabi adet zamanında gidiyorsun dimi hormon testin de
Yapmamaya çalışıyorum da az bi Zaman da değil takıyorum eşim de her adet olduğum da üzülüyor belli etmiyor ama hatta bana sen hap falan mı kullanıyorsun die bir kere böyle soru bile sordu bu yüzden kendimi üzüyorum tabi adet zamanında gidiyorsun dimi hormon testin de
Ben muane ücreti ödemiyorum özel de sigortalı olduğum için özel medikum hastanesine gittim antalyadayım işte bakalım adetim de bende gidicem inşallah bir an önce olur artık ya benim bide yumurtlama günüm 27 sine denk geliyor baktım da 27 sinde de yurt dışından abimlet geliyor sabah yengem falan onları almaya gidicez mecbur onlar varken de o iş olamaz zaten kalabalık olucak ev yumurtlamadan bir gün önde ilişki yaşasam olur mu acaba artık ümidimi kesmeye başladım iyice
Bende de stres çok 1 ay da ben 4 kilo vermişim diyetisyene gittim yaşına göre zayıfsın dedi de insan ister istemez stres yapıyor aslında dediğin gibi stresin herşeye zararı var yapmamak lazım