Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu testten bir şey anlamadım yumurtlamadim bitti mi bi bakarmisin

Eklentiler

• IMG-20181011-WA0011.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba
İlk kez yapıcam ovulasyon testi
24 günde bir oluyorum
Obulasyondan bi gün önce ilişki daha mı iyi
Ve sorası faydasız mı
Sperm sayısında sıkıntı yoksa ovülasyon olmadan bir gün önce depolar dolu olsun diyor doktorlar ama ovülasyon olduğu günü 12-24 saat içinde 36 saate kadar yumurta çatlamış oluyor yani aslında önemli olan çatladığında spermin gitmesi o yüzden ovülasyon günü dahil en az 3 gün üstüste değerlendirilmeli silikleşmeye başladıysa çatlamış demektir
Kızlar ben bu testten bir şey anlamadım yumurtlamadim bitti mi bi bakarmisin

Henüz yumurtlamamışsın 11.gün ise zaten erken 28-30 günde regli oluyorsan 14-15.gün anca yumurtlaman gerçekleşiyordur bazen geç bile olabilir yapmaya devam et her gün aynı saatte ve en az 2 saat sıvı almadan 4 saat lavaboya çıkmadan canım özellikle sabahları 11-12 gibi yapmak iyi oluyor

Yani silk çıkınca
Silik çıktığı üç günde yapalım mı
Bi anlasam

Gölge gibi belirmiş
Görebilen var mı
Gerçi pazar günü yumurtlama günüm

Kızlar adetımın 13.gunu yumurta akı kıvamında akıntım oldu bubyumurtladıgımın mı yoksa yumurtanın catladıgının mı işareti 28 gunde bir adet oluyorum

Kapida odemeli olarak nerden aldiniz kizlar ovulasyon testini ?

Cok tesekkur ederim cevabin icin. Genelde 26 gün aralıklarla adet oluyorum. Sanırım erken yaptım zaten biz duzenli ilişkiye giriyoruz. 2 gunde 1 oluyor genel olarak ben sadece yumurtamin nasil çalıştığını merak ediyorum. Bir buçuk yıldır evliyim henüz bebeğimiz olmadı da uğraşıyoruz. Rabbim isteyen herkeze nasıp etsin.

Kizlar son adet tarihim 16 ekim ama akintim felan yok goguslerim sis kasik agrimda var test yaptim ne gatif moralim cok bozuldu yaaa

Eki Görüntüle 2198186 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu

kızlar bu nasıl bir ovulasyondur böyle.tek çizgi çıkar mı hiç.iki gündür bu durumda.bu durumla karşılaşan var mı aranızda

Arkadaşlar merhaba, benim sormak istediğim bir şey var. Yumurta akı kıvamında akıntı yumurta catladiginda mi oluyor yoksa once veya sonrasında mı? Hem akıntısıni takip edip hem de ovulasyon kiti kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, bende yumurtlamadan yaklaşık 2 gün önce başlıyor, aralıklı olarak devam ediyor ve 5 gün sürüyor genelde.

Eki Görüntüle 2198408 Eki Görüntüle 2198409 kızlar bu nasıl bir ovulasyondur böyle.tek çizgi çıkar mı hiç.iki gündür bu durumda.bu durumla karşılaşan var mı aranızda
Canım az bir şey de olsa lh hormonu vücutta vardır aslında ufak pembelikte mi yokbelki de çok erken yapıyorsun biraz daha beklemelisin bir de sıvı alımına ve lavabo aralığına dikkat et lh hormonu biriksin

Yumurtlama olmadan bir kaç gün önce geliyor benim sonra o döneme giriyorum gibi günü belli olmuyor bir ay mesela akıntı gelir gelmez sanırım yumurtlama oldu farketmedim regli tam zamanında gelmişti. Geçen ay ovülasyon pik yapmadan 3-4 gün önce akıntı başladı 2 gün sürdü sonrasında pik gördüm.

Yok canım olması gereken çizginin yeri bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…