Çok sağolunEvet cnm iki çizgi koyu olunca o gün ve ertesi gün öneriyorlar ilişkiyi
Sperm sayısında sıkıntı yoksa ovülasyon olmadan bir gün önce depolar dolu olsun diyor doktorlar ama ovülasyon olduğu günü 12-24 saat içinde 36 saate kadar yumurta çatlamış oluyor yani aslında önemli olan çatladığında spermin gitmesi o yüzden ovülasyon günü dahil en az 3 gün üstüste değerlendirilmeli silikleşmeye başladıysa çatlamış demektirMerhaba
İlk kez yapıcam ovulasyon testi
24 günde bir oluyorum
Obulasyondan bi gün önce ilişki daha mı iyi
Ve sorası faydasız mı
Kızlar ben bu testten bir şey anlamadım yumurtlamadim bitti mi bi bakarmisin
Yani silk çıkıncaSperm sayısında sıkıntı yoksa ovülasyon olmadan bir gün önce depolar dolu olsun diyor doktorlar ama ovülasyon olduğu günü 12-24 saat içinde 36 saate kadar yumurta çatlamış oluyor yani aslında önemli olan çatladığında spermin gitmesi o yüzden ovülasyon günü dahil en az 3 gün üstüste değerlendirilmeli silikleşmeye başladıysa çatlamış demektir
Henüz yumurtlamamışsın 11.gün ise zaten erken 28-30 günde regli oluyorsan 14-15.gün anca yumurtlaman gerçekleşiyordur bazen geç bile olabilir yapmaya devam et her gün aynı saatte ve en az 2 saat sıvı almadan 4 saat lavaboya çıkmadan canım özellikle sabahları 11-12 gibi yapmak iyi oluyor
Cok tesekkur ederim cevabin icin. Genelde 26 gün aralıklarla adet oluyorum. Sanırım erken yaptım zaten biz duzenli ilişkiye giriyoruz. 2 gunde 1 oluyor genel olarak ben sadece yumurtamin nasil çalıştığını merak ediyorum. Bir buçuk yıldır evliyim henüz bebeğimiz olmadı da uğraşıyoruz. Rabbim isteyen herkeze nasıp etsin.Sperm sayısında sıkıntı yoksa ovülasyon olmadan bir gün önce depolar dolu olsun diyor doktorlar ama ovülasyon olduğu günü 12-24 saat içinde 36 saate kadar yumurta çatlamış oluyor yani aslında önemli olan çatladığında spermin gitmesi o yüzden ovülasyon günü dahil en az 3 gün üstüste değerlendirilmeli silikleşmeye başladıysa çatlamış demektir
Henüz yumurtlamamışsın 11.gün ise zaten erken 28-30 günde regli oluyorsan 14-15.gün anca yumurtlaman gerçekleşiyordur bazen geç bile olabilir yapmaya devam et her gün aynı saatte ve en az 2 saat sıvı almadan 4 saat lavaboya çıkmadan canım özellikle sabahları 11-12 gibi yapmak iyi oluyor
Ben Kapıda ödemeli almadımKapida odemeli olarak nerden aldiniz kizlar ovulasyon testini ?
Canm adetn kacncu gnundesinEki Görüntüle 2198408 Eki Görüntüle 2198409 kızlar bu nasıl bir ovulasyondur böyle.tek çizgi çıkar mı hiç.iki gündür bu durumda.bu durumla karşılaşan var mı aranızda
Kuzum negatif tüp bebek sonucunda gelgitli bi garip adet oldum.5 6 gün falan oldu biteli yada bir hafta.çünkü son günler lekelenme şeklinde bitti.Canm adetn kacncu gnundesin
Merhaba, bende yumurtlamadan yaklaşık 2 gün önce başlıyor, aralıklı olarak devam ediyor ve 5 gün sürüyor genelde.Arkadaşlar merhaba, benim sormak istediğim bir şey var. Yumurta akı kıvamında akıntı yumurta catladiginda mi oluyor yoksa once veya sonrasında mı? Hem akıntısıni takip edip hem de ovulasyon kiti kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
bu ay benim de öyle olduEki Görüntüle 2198408 Eki Görüntüle 2198409 kızlar bu nasıl bir ovulasyondur böyle.tek çizgi çıkar mı hiç.iki gündür bu durumda.bu durumla karşılaşan var mı aranızda
Canım az bir şey de olsa lh hormonu vücutta vardır aslında ufak pembelikte mi yokEki Görüntüle 2198408 Eki Görüntüle 2198409 kızlar bu nasıl bir ovulasyondur böyle.tek çizgi çıkar mı hiç.iki gündür bu durumda.bu durumla karşılaşan var mı aranızda
Arkadaşlar merhaba, benim sormak istediğim bir şey var. Yumurta akı kıvamında akıntı yumurta catladiginda mi oluyor yoksa once veya sonrasında mı? Hem akıntısıni takip edip hem de ovulasyon kiti kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yok canım olması gereken çizginin yeri bile yok.Canım az bir şey de olsa lh hormonu vücutta vardır aslında ufak pembelikte mi yokbelki de çok erken yapıyorsun biraz daha beklemelisin bir de sıvı alımına ve lavabo aralığına dikkat et lh hormonu biriksin
Yumurtlama olmadan bir kaç gün önce geliyor benim sonra o döneme giriyorum gibi günü belli olmuyor bir ay mesela akıntı gelir gelmez sanırım yumurtlama oldu farketmedim regli tam zamanında gelmişti. Geçen ay ovülasyon pik yapmadan 3-4 gün önce akıntı başladı 2 gün sürdü sonrasında pik gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?