- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
görümcemin doğum günü de temmuz gerçi, hiç sevdiğim bir ay değil o nedenle
İşin şakası bi yana, kısmet ne zamansa tabi kiAhahhahahayırlı zamanda gelsinler de biz her ayı severiz
büyüKmü artımı bilmem ama ordaki büyüktür işareri hamilelik için en alt seviye değerden büyük demek oluyor ordaki yazan neyse o hamile sayılmak icin o değrin üstünde olması lazım ya ondan o büyüktür işareti var ben tahlil sonucu yorumlamay8 çok severim bütün degerlerimi önce kendim yorumlarım ve doktorlarda aynı şeyleri söyler hep meraktan işteEvet Temmuz oluyor bende nedense böyle yaz sonuna doğru ya da sonbahar isterdim yazın belki tatil kaçamağı yaparım yine diye ama şiş şiş zorama olursa Temmuz ayını da çok severim tabi
Canım anlayamadım tam yani 1000 den büyük mü
Aynen canımİşin şakası bi yana, kısmet ne zamansa tabi ki
Hamille misin yani canımCanım büy
büyüKmü artımı bilmem ama ordaki büyüktür işareri hamilelik için en alt seviye değerden büyük demek oluyor ordaki yazan neyse o hamile sayılmak icin o değrin üstünde olması lazım ya ondan o büyüktür işareti var ben tahlil sonucu yorumlamay8 çok severim bütün degerlerimi önce kendim yorumlarım ve doktorlarda aynı şeyleri söyler hep meraktan işte
Evet kan verdim değerim 1000.0çıktı yarın bi doktora görünicem inşaallah yarınki tahlilim kaç çikar bakalımHamille misin yani canım
Çok güzel o zaman canım gözünaydınEvet kan verdim değerim 1000.0çıktı yarın bi doktora görünicem inşaallah yarınki tahlilim kaç çikar bakalım
Adetim gelmeden baktırdm ama bu degeri doktora diycem normal mi fazla mı diye bakalımÇok güzel o zaman canım gözünaydın
Çift çizgi çok belirgin çıkmıştı ama demek ki erken döllenmeAdetim gelmeden baktırdm ama bu degeri doktora diycem normal mi fazla mı diye bakalım
Aynen canım ikizimde diyor kızlar.geç dölleniyor erkek olabilir vaa herkes birşey diyor ama ben diyorum kız olsun istiyorum daha şeker oluyorlarÇift çizgi çok belirgin çıkmıştı ama demek ki erken döllenme
Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim canım herkeste aynı belirtiler olmayabilir bende duydum öyle söylentiler ama değişir deAynen canım ikizimde diyor kızlar.geç dölleniyor erkek olabilir vaa herkes birşey diyor ama ben diyorum kız olsun istiyorum daha şeker oluyorlar
Aynen bakıp görücez nekadar doğruHayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim canım herkeste aynı belirtiler olmayabilir bende duydum öyle söylentiler ama değişir de
Benim de adetten dört beş gün önce net çift çizgi çıktı. Kanda değer de yüksekti. Bir kızım oldu. Şimdi ikinciyi düşünüyoruz.Adetim gelmeden baktırdm ama bu degeri doktora diycem normal mi fazla mı diye bakalım
MerhabaHamile kalmak için en uygun dönem olarak bilinen yumurtlama günü, cinsel sağlığına önem veren ve bebek sahibi olma isteği bulunan her yetişkin kadın tarafından bilinmesi gereken bir gündür. Şayet, gebe kalmakta zorlanan kadınlar yumurtlama günlerini bilip takip ettikleri durumda gebe kalma olasılıklarını arttırdıklarını unutmamalıdırlar. Aynı şekilde cinsel ilişki sonrası gebe kalmak istemeyen kadınlarda yumurtlama günlerini hesaba katarak, gebelik oluşumunu önleyebilirler. Peki yumurtlama günü nasıl hesaplanır?Gebe kalmak isteyen ya da istemeyen bayanların yumurtlama günlerini hesaplamak için bir çizelge oluşturmaları gerekir. Çünkü yumurtlama günü her zaman değişmekte olduğundan, aynı zaman gelme ihtimali yoktur. Her kadına göre değişen yumurtlama günü hesabı ise şöyle yapılmalıdır:
Ovulasyon-Yumurtlama tarihi hesaplama
Eki Görüntüle 1951649
Yumurtlama gün, kadının bir sonraki adet kanamasının başlangıcından on dört gün sonra husule gelir ve 28 günde bir adet kanaması olan kadınlarda yumurtlama on dördüncü günde gerçekleşmiş olur. Eğer ki, kadının adet kanaması 35 günde bir oluyorsa o zamanda 21. günde; 25 günde bir oluyorsa 11. günde gerçekleşir.
Yumurtlama dönemi hesaplamak için, kaç günde bir adet oluyorsanız bu sayıyı 14 ‘ten çıkartmalısınız. Örneğin 28-14 =14, 35-14=21 veya 25-14=11 gibi. Yani bu demektir ki, bir sonraki adet kanamanızın 14., 21. ya da 11. günlerinde yumurtlama gerçekleşiyor.
Hesaplamak için tıklayın ;
Ovülasyon olduğu gün ve sonraki gün olmalıymış canımMerhaba
İlk kez yapıcam ovulasyon testi
24 günde bir oluyorum
Obulasyondan bi gün önce ilişki daha mı iyi
Ve sorası faydasız mı
Ovülasyon olduğu gün ve sonraki gün olmalıymış canım
Aynen öylewiha02
Dostum sende bakar mısın?
karanmasal ovulasyon olmadan olması gerekli DİE duydum ama hamilelik olması için
Çatlamadan önce ilişki gerekmiyor mu?
Ben şimdi o çizgi koyu olunca yapıcam ve bi gün sora dimi?
O iki gün öncesi dinlenmek gerekir dimi
Kalite için ??
Hatta sende
esperenzaa
Evet cnm iki çizgi koyu olunca o gün ve ertesi gün öneriyorlar ilişkiyiwiha02
Dostum sende bakar mısın?
karanmasal ovulasyon olmadan olması gerekli DİE duydum ama hamilelik olması için
Çatlamadan önce ilişki gerekmiyor mu?
Ben şimdi o çizgi koyu olunca yapıcam ve bi gün sora dimi?
O iki gün öncesi dinlenmek gerekir dimi
Kalite için ??
Hatta sende
esperenzaa
SağolunAynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?