Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım büy
büyüKmü artımı bilmem ama ordaki büyüktür işareri hamilelik için en alt seviye değerden büyük demek oluyor ordaki yazan neyse o hamile sayılmak icin o değrin üstünde olması lazım ya ondan o büyüktür işareti var ben tahlil sonucu yorumlamay8 çok severim bütün degerlerimi önce kendim yorumlarım ve doktorlarda aynı şeyleri söyler hep meraktan işte

Hamille misin yani canım

Aynen canım ikizimde diyor kızlar.geç dölleniyor erkek olabilir vaa herkes birşey diyor ama ben diyorum kız olsun istiyorum daha şeker oluyorlar
Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim canım herkeste aynı belirtiler olmayabilir bende duydum öyle söylentiler ama değişir de

Kızlar bişey sorucam . Ben ovu testi yapmıştım pik olmuştu baya oldu değerlendirdik o günü. Bir daha yapmadım test pik oldu nasılsa diye . Bugum adetime 6 gün var. Yapayım bi dedim ovu testi. Silik çıktı ikinci çizgi . Böyle silik çıkması normal mi hep silik mi çıkıyor acaba ikinci çizgi yoksa hamilelik falan varsa bellimi ediyor

Merhaba
İlk kez yapıcam ovulasyon testi
24 günde bir oluyorum
Obulasyondan bi gün önce ilişki daha mı iyi
Ve sorası faydasız mı

Ovülasyon olduğu gün ve sonraki gün olmalıymış canım
wiha02
Dostum sende bakar mısın?
karanmasal ovulasyon olmadan olması gerekli DİE duydum ama hamilelik olması için
Çatlamadan önce ilişki gerekmiyor mu?
Ben şimdi o çizgi koyu olunca yapıcam ve bi gün sora dimi?
O iki gün öncesi dinlenmek gerekir dimi
Kalite için ??
Hatta sende
esperenzaa

Evet cnm iki çizgi koyu olunca o gün ve ertesi gün öneriyorlar ilişkiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…