Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrarloycam ikitane aldm.bilerek ne olur ne olmaz diye zaten çizgi çokmasını bile beklemiyordum ki ya
İnşallah vardır canım yaptın mı

Ahahha bende 2015 geliniyim asker bekleme çeyiz herşeyi burada hallettim darısı bir ayın anası olmaya

Eki Görüntüle 2195789 testi tekrarladm dahada koyu çıktı çok şükür kızlar
Çok sevindim canım gözünaydın
Lütfen yardım!!!!
Adetim 1 gün sürdü ve ben bu ay ovülasyon testine başlamak istiyorum bugün 6.günüm
Ne zaman başlamalıyım lütfen cvp!!!

Ovülasyon sanki pik yapacak gibi direk böyle mi çıktı erken mi yumurtluyorsunuz acaba kaç günde regli oluyorsunuz ? genelde 10-11.günden itibaren yapın denir 28 günde regli olan bir kişi için 13-14.gün hemen hemen pik yapar tabi geç yumurtlama ya da erken yumurtlamada olabilir bunuda yumurtlama belirtilerinden ateş basmasından ya da akıntıdan tespit edebilirsiniz

İki çızgide aynı tonda çıktı canım bence bukadar aceleye gerek yok dimi dinyaya gelmek icin acelesi var
Gelsin o zaman hayırlı zamanında inşallah
Ben ayın 29 undan beri böyleyim canım ozaman daha ongün vardı birde

Karın kasık ağrıları da hamilelik belirtilerinden canım regli ile aynı belirtilere sahip oluyorsun

Gelsin o zaman hayırlı zamanında inşallah

Karın kasık ağrıları da hamilelik belirtilerinden canım regli ile aynı belirtilere sahip oluyorsun
Ben regli belirtisi yasamam ki direk adet olunca ağrı baslardı hayırlı haber inşaallah bunlarada sabrederiz rabbime çok şükür

İnşallah vardır canım yaptın mı

Ahahha bende 2015 geliniyim asker bekleme çeyiz herşeyi burada hallettim darısı bir ayın anası olmaya
hadi inşallah o zaman, denk geliriz belki de
mesela bat ne zamandı, ben hala regl dönemindeyim daha

tarihlerimiz de yakınmış
ben aslında bu ay ara versem diye düşündüm ama baktım ki ilk korunmasız ilişkide tutmadı dedim vakit kaybetmeyelim
Çünkü Allah kısmet ederse yaz aylarına doğum tarihini getirmek istiyorum da
Ekim son regl olursa Temmuz oluyor

Evet Temmuz oluyor bende nedense böyle yaz sonuna doğru ya da sonbahar isterdim yazın belki tatil kaçamağı yaparım yine diye ama şiş şiş zor ama olursa Temmuz ayını da çok severim tabi
Eki Görüntüle 2196160 nehirnil111 bak canım değerim yeni çıktı yazamadm pyuzden

Canım anlayamadım tam yani 1000 den büyük mü

Evet Temmuz oluyor bende nedense böyle yaz sonuna doğru ya da sonbahar isterdim yazın belki tatil kaçamağı yaparım yine diye ama şiş şiş zor ama olursa Temmuz ayını da çok severim tabi
görümcemin doğum günü de temmuz gerçi, hiç sevdiğim bir ay değil o nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…