- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
Insallah kuzumHaklısın canım bitince bakalım inşAllah hayırlı haberler alırım hepimiz alırız InşAllah
İnşallah vardır canım yaptın mıTekrarloycam ikitane aldm.bilerek ne olur ne olmaz diye zaten çizgi çokmasını bile beklemiyordum ki ya
bende 2014 Mayıs geliniyim, bi zamanlar forumda bilenler bilir (söz, nişan, çeyiz, kız isteme, alyans vs vs) hahahh
sonra 2015 Mayıs annesi oldum
3.5 yaşında kızçem var
bakalım şimdi 2. kez hangi ayın anası olucam
Çok sevindim canım gözünaydınEki Görüntüle 2195789 testi tekrarladm dahada koyu çıktı çok şükür kızlar
Lütfen yardım!!!!
Adetim 1 gün sürdü ve ben bu ay ovülasyon testine başlamak istiyorum bugün 6.günüm
Ne zaman başlamalıyım lütfen cvp!!!
Yaptm ikincisi daha koyu çiktı daha adetim yarın ne acaleci çıktı yavİnşallah vardır canım yaptın mı
Ahahha bende 2015 geliniyim asker bekleme çeyiz herşeyi burada hallettimdarısı bir ayın anası olmaya
Çok güzel bir şey bu yarında yaparsın daha da koyu olacaktır dayanamazsan kan ver bence rahatlarsınYaptm ikincisi daha koyu çiktı daha adetim yarın ne acaleci çıktı yav
Bugün gideyim ozaman sağlık ocağınaÇok güzel bir şey bu yarında yaparsın daha da koyu olacaktır dayanamazsan kan ver bence rahatlarsın
Regli olacaksın gibi ağrılar oluyormuş korkma canımBugün gideyim ozaman sağlık ocağınaama hala kasok ağrılarom geçmedi nasıl acıyor
İki çızgide aynı tonda çıktı canım bence bukadar aceleye gerek yok dimi dinyaya gelmek icin acelesi varÇok güzel bir şey bu yarında yaparsın daha da koyu olacaktır dayanamazsan kan ver bence rahatlarsın
Ben ayın 29 undan beri böyleyim canım ozaman daha ongün vardı birdeRegli olacaksın gibi ağrılar oluyormuş korkma canım
Gelsin o zaman hayırlı zamanında inşallahİki çızgide aynı tonda çıktı canım bence bukadar aceleye gerek yok dimi dinyaya gelmek icin acelesi var
Ben ayın 29 undan beri böyleyim canım ozaman daha ongün vardı birde
Ben regli belirtisi yasamam ki direk adet olunca ağrı baslardı hayırlı haber inşaallah bunlarada sabrederiz rabbime çok şükürGelsin o zaman hayırlı zamanında inşallah
Karın kasık ağrıları da hamilelik belirtilerinden canım regli ile aynı belirtilere sahip oluyorsun
Çok şükür canım yazarsan beni de etiketle kan sonucunu merak ederimBen regli belirtisi yasamam ki direk adet olunca ağrı baslardı hayırlı haber inşaallah bunlarada sabrederiz rabbime çok şükür
Gidiyorum şimdi kan vermeye sağlık ocağınaÇok şükür canım yazarsan beni de etiketle kan sonucunu merak ederim
Güzel haberlerle dön canımGidiyorum şimdi kan vermeye sağlık ocağına
hadi inşallah o zaman, denk geliriz belki deİnşallah vardır canım yaptın mı
Ahahha bende 2015 geliniyim asker bekleme çeyiz herşeyi burada hallettimdarısı bir ayın anası olmaya
Bende daha yeni geçirdim canım 1 Ekimdihadi inşallah o zaman, denk geliriz belki de
mesela bat ne zamandı, ben hala regl dönemindeyim daha
Evet Temmuz oluyor bende nedense böyle yaz sonuna doğru ya da sonbahar isterdim yazın belki tatil kaçamağı yaparım yine diye ama şiş şiş zortarihlerimiz de yakınmış
ben aslında bu ay ara versem diye düşündüm ama baktım ki ilk korunmasız ilişkide tutmadı dedim vakit kaybetmeyelim
Çünkü Allah kısmet ederse yaz aylarına doğum tarihini getirmek istiyorum da
Ekim son regl olursa Temmuz oluyor
görümcemin doğum günü de temmuz gerçi, hiç sevdiğim bir ay değil o nedenleEvet Temmuz oluyor bende nedense böyle yaz sonuna doğru ya da sonbahar isterdim yazın belki tatil kaçamağı yaparım yine diye ama şiş şiş zorama olursa Temmuz ayını da çok severim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?