Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yarın tekrarla daha da koyulasmis olmalı yumurtlamam yakın beraberlik yaşayın :)
Yaa gercekten mi cok heyecanlandim su an:) doktorum da 13 15 17 19. gunler iliskiye gir demisti tam da oyle denk geliyor sanirim. Aslinda akintim da olmaya basladi gibi ay hadi insallah bakalim :)

Yaa gercekten mi cok heyecanlandim su an:) doktorum da 13 15 17 19. gunler iliskiye gir demisti tam da oyle denk geliyor sanirim. Aslinda akintim da olmaya basladi gibi ay hadi insallah bakalim :)
Inşallah canim dikkat et 2 günde bir deneyin umarım olur Allah gönlüne göre versin içinden bize de

Arkadaslar bugune kadarkiler tek bir cizgiydi. Bugunki bu sekilde cikti ne anlama geliyor yorumlayabilir misiniz? Bugun 12. Gun adetin baslangicindan itibaren. Ovulasyon olmak uzere mi olmus mu ne demek oluyor anlamadim? Adetlerim pek duzenli degil bazen 29 gunde bir bazen 30 bazen 32 33 gunde bir oluyorum ama 33u gecmiyor
24 saat içinde yumurta çatlayacak demek

Gebelik testi yaptım ben sizce var mı

Eklentiler

• 8CF9A29D-B1AB-4031-A6A0-0DE21108583A.webp
    8CF9A29D-B1AB-4031-A6A0-0DE21108583A.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 119
Ovulasyon testi iki gün koyu çıkınca şüphelenip yaptığım ilk test çizgi incecik görülmüyor olabilir, ikinci test dün akşam yaptığım :) şüpheli ilişkiden 6 gün geçti göstermesi normal mi acaba

Eklentiler

• D2B82518-E473-49D4-BB94-879EBAD5254C.webp
    D2B82518-E473-49D4-BB94-879EBAD5254C.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 116
Ovulasyon testi iki gün koyu çıkınca şüphelenip yaptığım ilk test çizgi incecik görülmüyor olabilir, ikinci test dün akşam yaptığım :) şüpheli ilişkiden 6 gün geçti göstermesi normal mi acaba
Kız 6 günde nasıl çıktı bence başka zaman halile kalmışsın bu kadar çabuk çıkmamalı :) ama hayırlı oldun canim çıkmış yani

Aynen tatlim git bi kan testi yaptır adetine ne kadar var bu arada belirtilerin var mı merak ediyorum
ben pkoluyum canım adet günüm belli değil bugün 38. günüm. 2 3 sabahtır mide yanması oluyor. Şişkinlik var adet olacakmışım gibi. Ama adet ağrım yok. Hamile olup olmadığım da belli değil hala testler pozitif ama yanılabiliyormuş bu testler.

ben pkoluyum canım adet günüm belli değil bugün 38. günüm. 2 3 sabahtır mide yanması oluyor. Şişkinlik var adet olacakmışım gibi. Ama adet ağrım yok. Hamile olup olmadığım da belli değil hala testler pozitif ama yanılabiliyormuş bu testler.
Canim ovu testinde pko olduğu zaman pozitif ama o da silik çıkardı gebelik testinde pko etkilemez neyse o der sadece hcg hormonunu tespit eder bence dogrudur varsa ovulasyon testi elinde denesene bi

Canim ovu testinde pko olduğu zaman pozitif ama o da silik çıkardı gebelik testinde pko etkilemez neyse o der sadece hcg hormonunu tespit eder bence dogrudur varsa ovulasyon testi elinde denesene bi
şuan işteyim maalesef yanımda yok, akşam ovulasyon testi deneyeyim bir de.

Back
X