Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulayon Testinde çift koyu çizgi çıkması testin pozitif olduğunu yani yumurtlama olacağını gösterir, tek çizgi olması o gün yumurtlama olmayacağını gösterir. Eğer test pozitif (olumlu) çıkarsa yani LH artışı saptanırsa bu ortalama 24-48 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına gelir. Bu durumda testi uyguladıktan 24 saat sonra ilişkiye girmeniz uygun olacaktır. Çünkü yumurtlama LH artışından 24-48 saat sonra gerçekleşir ve yumurta hücresi 24 saat canlı kalabilir.

- Sperm ortalama 3 gün canlı kalabilir, kadının yumurtası ise ortalama 1 gün canlı kalablir. Bu nedenle insanlar tam yumurtlama gününde ilişkide bulunmasalar bile hamilelik oluşabilir. Örneğin ayın 10’unda yumurtlama olacak bir kadında ilişki ayın 7-8’inde olsa bile sperm 3 gün yaşayabileceği için gebelik oluşabilir. Aynı şekilde ilşki ayın 11’inde olsa bile yumurta hücresi 24 saat canlı kalabileceği için gebelik oluşabilir. Bu nedenle kadının her adet döngüsünde hamile kalabileceği yumurtlama öncesi ve sorasını kapsayan yaklaşık 5 günlük süre vardır. Bu gunleri net saptayabilmeniz icin ovulasyon testikullanmaniz onerilir, ve saptanan gunler icerisinde iliskisayisi fazlalastirilmasi gebelik sansinizi artiracaktir. Diğer günlerde ilişki olsa da hamilelik olması imkansızdır.

Kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullandım adetime 4 gün var test yaptım sanırım hamileyim IMG_20180311_081348.webp

Kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullandım adetime 4 gün var test yaptım sanırım hamileyimEki Görüntüle 2122331

Merhabalar hamile olduğunuzu belirtmesi için her ikisinin de koyu çizgi olması gerekiyor diye biliyorum.Bu şekilde çıkması normal çünkü yumurtlama dönemi dışında zaten 2.çizgi hep sizin ki gibi silik çıkıyor.Reglinize yakın test yaptığınızda çift koyu çizgi çıkarsa hamile olduğunuzu gösteriyormuş yani.İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir

Merhabalar hamile olduğunuzu belirtmesi için her ikisinin de koyu çizgi olması gerekiyor diye biliyorum.Bu şekilde çıkması normal çünkü yumurtlama dönemi dışında zaten 2.çizgi hep sizin ki gibi silik çıkıyor.Reglinize yakın test yaptığınızda çift koyu çizgi çıkarsa hamile olduğunuzu gösteriyormuş yani.İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir
Bu gebelik testi ama canım ovulasyon değil soylemeyi unitmusum ama dedigin gibi ovu testinide yaptım oda ikisi de koyu

Kardesim adeti 2 gun gecikti once ovu testi yaptik 2. Si birinciden daha koyuydu snra gebelk yaptik 2. Silik cikti bu seklde hamileyken ovu testinin nasi gosterdigini ogrenmis olduk .

Bu gebelik testi ama canım ovulasyon değil soylemeyi unitmusum ama dedigin gibi ovu testinide yaptım oda ikisi de koyu

Oooo süper o zaman ovulasyon testi yazmışsın yada ben öyle okudum pardon.Ay hadi hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzum

Oooo süper o zaman ovulasyon testi yazmışsın yada ben öyle okudum pardon.Ay hadi hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzum
Ay ben hâlâ tam emin değilim ama adete 4 gün var.cunku Kasım'da da aynısı oldu ama adet olmustum kimyasal gecirdim inşallah rabbim nasip eder banada tüm isteyenlere de.

Kızlar adetim bugün bitti bu da ovulasyon testim ilk kez yaptım yorumlar mısınız

Eklentiler

• 870699F8-B779-4D9E-B434-FEA22C964569.webp
    870699F8-B779-4D9E-B434-FEA22C964569.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 87
Ay ben hâlâ tam emin değilim ama adete 4 gün var.cunku Kasım'da da aynısı oldu ama adet olmustum kimyasal gecirdim inşallah rabbim nasip eder banada tüm isteyenlere de.

Güzel düşün canım benim.Aklına kötü getirme hele ki telaffuz asla etme.Güzel enerjilerle dol ve inşallah güzel olsun Rabbim her birimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X