Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın bi test al,sabah ilk idrarla yap bakalım canm varsa büyük ihtimalle çıkar yani. Çıkmazsa ve yine sonraki günlerde adet olmazsan testi tekrarlarsın

28 günde bir adet gören kadın 12-13-14. Günler ilişkiye özellikle sabah girerse tutuyor yani benim tek ilişki 12. Günün sabahı oldu sonra biraz yatıp duş aldım ama olan oldu :)

Merhaba arkadaşlar yumurtlama testlerimi yorumlayacak arkadaslar varmı

Kizlae benm adetime 3 gun var bugun birden aklima esti gebelik testi yaptim ama sabah ilk idrarla degil testte ikinci cizgi silik cikti insallahh vardrr ben gecen ay sogan kuru uygulamistim ve bu ayda ovulasyon testi uyguladim acaba bugun dr a gitsem mi yoksa adet gunumun gecmesinj mi beklesem..yarin gidemem yarin calisiyor olacagim...ayrica gogus hassasiyetim disinda bir belirtim yok bir de yumurtlama gununden 4 gun sonra falan kasiklarima siddetli kramplar giriyordu asagiya testin fotosunu da atayim yorumlarsanz sevinirm

atesle derece olctugunde yumurtlama doneminde ne kadarlik bir artis oluyo

Sadece testı yaparken saatıne dıkkat ettım.28 gunde Adet gorenlerın 14.gun oluyo yada cızgıyı yakalamak ıcın 1o unundan sonra takıp derım

kızlar ovülasyon testini yorumlar misiniz yarın yumurtluyom normalde artık çift çizgi olması gerekmez mi? sadece dün gece 23.00 da yaptığımda hafif bi 2.cizgi belirdi.oda sanırım akşam 8 den sonra yapılmaması gerekiyo

Eklentiler

• IMG-20180429-WA0001.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 99
Canm bu testlere ek olarak siskinlik yumurta aki kivamnda akinti kasik agrisi faln var mi ? Ben hem.test yaptim hem de belirtileri takip ettim

13.gun mu testlerden bırı bole olmucak koyu olcak cızgı

Bebegın rahımı tutunma olayını hısseden arkadaslar var mı merak edıyorum nasıl bırseyler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…