Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrhb bende 2. Bebek icin ugrasiyorum sonuc hep olumsuz bir yildir yumurta catlatma yaptim gecen ay olmadi..doktr dediki bugun catlar..ve ben erteai gun ve sonraki gun iliski yasadim.ama sonuc olumsuz..ne yapmam lazim bilemiyorum. .

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım genelde 32 günde bir adet oluyorum sat 18 nisan testleri buraya atıyorum yorumlarmısınız

Eklentiler

• 1525428335549..webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 152
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım genelde 32 günde bir adet oluyorum sat 18 nisan testleri buraya atıyorum yorumlarmısınız
Yarın daha koyu olmalı bu gün dahil 4 gün ilişki düzeni olsun gün aşırı

Kızlar merhaba ben bisey sormak istiyorum bilgisi olan paylasirsa sevinirim.benim sat 26 mart ve ben hala hasta olmadım 28 günde bir oluyordum 2 gün geçince gidip kan testi verdim ama negatifdi dün akşam üzeri de yumurtlama oldu çünkü seffaf ve beyaz sumuksu akinti geldi baya da fazla bugünde rahim ağzında batma ve karnimda sancı var geç mi yumurtladim acaba bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi bizde 9 aydır deniyoruz hiç bir sorun yok esimde de bende sadece geçen ay kist vardı ama erimiş bu ay

Hayırlı uğurlu olsun canım bende 14 aydır gebelik için uğraşıyorum nasip olmadı henüz preesed jeli bende aldım ilk ay olmadı bu ikinci ayım inşallah bu sefer mucizem benimledir

Testlerin son hali sanki hergün aynı renk gibi 18.günde aynı renkti ikisii ama dağılmış şuan diğer günler böyle o günleri değerlendirdim bugünde değerlendirmelimiyim sizce?

Eklentiler

• 1525683791441..webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 135
Her günü değerlendir sen bence bazı sitelerde bu dönemde hergün yapılan iliskiyle hamile kalan çok seninde testler ateş ediyo zaten
Teşekkür ederim canım hergün hemen hemen kırmızı oluyo bende şaşırdım değerlendirmeye çalışıyorum inşallah tutar

Mrhb bende 2. Bebek icin ugrasiyorum sonuc hep olumsuz bir yildir yumurta catlatma yaptim gecen ay olmadi..doktr dediki bugun catlar..ve ben erteai gun ve sonraki gun iliski yasadim.ama sonuc olumsuz..ne yapmam lazim bilemiyorum. .
Benimde ıkıncı bebek olmuyor ilki normal yolla olmustu şimdi bayadır deniyoruz olmuyor

Merhaba siteye buraya yazabılmek ıcın üye oldum suanda Ben en son 17 Nisa’nda adet oldum yumurtlama günüm Hanefi gündü hesaplayamadım tam anlamadım galıba. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen bu ayın kaçıydı acaba yumurtlamam benım

Kaç günde bir adet oluyorsun herkesin döngüsü farklıdır belki geç yumurtluyor olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…