Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy hadi inşallah canım yaz mutlaka ama senin hamile olma ihtimalin çok yüksek kahve akintilar yerlesme kanamasi diye biliyorum
Valla canım bat günü çok az kanamam oldu sonra hep kahve lekelenme şeklinde devam etti. Bugün son yumurtlamamdan sonraki 8. Gün Cuma kan vercem inşallah vardır bişiler

Valla canım bat günü çok az kanamam oldu sonra hep kahve lekelenme şeklinde devam etti. Bugün son yumurtlamamdan sonraki 8. Gün Cuma kan vercem inşallah vardır bişiler

cuma ben de kan vermeye karar verdim canım hayırlısı inşallah
acilden ver bir iki saate sonucu alırsın
beraber güzel haberler veririz inşallah

Cuma nöbetim var canım direk acil falan beklemem veririm ben. Hadi hayırlısı bakalım haberleşelim. İnşallah vardır bişiler

kizlar birsey soracagim benim gecen ay yumurtam catlamayip kiste donustu ve yarin 13.gunum testi deneyecegim bende ilk defa sormak istedigim kist ovu testinin sonucunu etkilermi

kizlar birsey soracagim benim gecen ay yumurtam catlamayip kiste donustu ve yarin 13.gunum testi deneyecegim bende ilk defa sormak istedigim kist ovu testinin sonucunu etkilermi
Kiste döndüğünü nasıl anlıyorsun canım.bazen bende düşünyorum ama dr. Muayenesine gitmedim hiç bu durum için.

Evet bugünkü ovulasyon resmini atıyorum şimdi napim ben

Eklentiler

• 20180606_125847.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…