Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yvz13 canımm benim ki böyle çıktı. Yumurtlamamdan 6 gün geçti. 26.gün yumurtladım. Geç yumurtladım diye adeti 15 haziranda bekliyorum ama normalde 3 gün gecikti adetim.. Sence umut var mı

Ben bu ay 2 kez yumurtladim sanırım dedim ya adetim bugün dünya olmadım ama 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif napcam ben

En üsteki de çok koyuydu oda 3 gün bekleyince ondan siliklesti ama durum bu napiyim ben

Eklentiler

• 20180607_161945.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 61
Selam kızlar biz işimizi şansa bırakmayalım diye 3 gün üst üste denedik. İlk ben test yaptığımda iki çizgi aynı koyuluktaydı. Testi yaptıgım günün gecesini değerlendirdik. Ertesi gün çok hafif silikleşmeye başlamıştı o günü takriben 2 gün daha denedik. Koyuluğun öncesinde de denemek gerekir miydi?

Olcaksa hersekilde oluyo canım hiç stres yapma şimdi bekle artık inşallah beklediğin haberi yakın zamanda alırsın

Olcaksa hersekilde oluyo canım hiç stres yapma şimdi bekle artık inşallah beklediğin haberi yakın zamanda alırsın
İnşallah hepimize nasip olur canım. Sadece denemeler için doğru zamanlar nasıl olmalı diye merak ediyorum. Birde iliski sonrası ayaklarınızı uzatıyor musunuz yoksa havaya mı kaldırıyorsunuz?

yvz13 canımm benim ki böyle çıktı. Yumurtlamamdan 6 gün geçti. 26.gün yumurtladım. Geç yumurtladım diye adeti 15 haziranda bekliyorum ama normalde 3 gün gecikti adetim.. Sence umut var mı

hcg ile lh benzer yapıda hormonlar ama ayrı ayrı ölçülürler
illede ovulasyon koyu çıkar gebelikte diye bir kural yok
hayırlısı bakalım sabredip beklicez kuzum

hcg ile lh benzer yapıda hormonlar ama ayrı ayrı ölçülürler
illede ovulasyon koyu çıkar gebelikte diye bir kural yok
hayırlısı bakalım sabredip beklicez kuzum

Ayyy inşaAllah canımmm yaaaaa

İnşallah hepimize nasip olur canım. Sadece denemeler için doğru zamanlar nasıl olmalı diye merak ediyorum. Birde iliski sonrası ayaklarınızı uzatıyor musunuz yoksa havaya mı kaldırıyorsunuz?
Doğru zamanlarda birliktelik olmuş bende bu ay ilk kes ovü kullandım 11 günü koyulaşmaya başlamıştı o gün birliktelik oldu 12 gün pik oldu o günü ve diğer 2 gün üst üste yaptık sonuç 4 haftalık hamileyim

Cok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) darısı basıma. Folik asit filan kullanıyor musun?

Kızlar ben folik asite başlamadım doktora gitmem gerekiyor. Folik asite başlamak icin kan tahliline bakıp ona göre mi karar veriyor doktorlar yoksa direkt başlatıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…