Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben birsey sormak istiyorum ben her ay 30 gunde bir adet goruyorum bu ay yumurtlama takibi yapiyorum ayin 10. Da ikinci cizgi silik cikti ayin 11 de cizgi biraz daha netti ayin 12 sinde yani bugun ise cizgi biraz daha silik sizce neden boyle oldu kafam cok karisti yardimci olabilir misiniz

Canım testten önce sıvı alımına dikkat etmediysen o yüzden daha silik çıkmış olabilir.

Kızlar bende de adetimin 15.günü test böyle bakar misniz

Eklentiler

• 2018-06-13 04.03.54.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar ilk defa kullanıyorum ovulasyon testi bu ay 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım çok zor dönemlerden geçiyorum Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim. Tekrar anne olmayı çok istiyorum ,bunlarda benim testlerim sizce erken mi yumurtliğcam bu ay .kaç güne 2. Çizgi iyice belirginleşir'ki acaba

Eklentiler

• IMG_20180613_150133.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 85
canım yapmaya devam et benim 15. günde pozitif olmuştu :) şimdi beklemedeyim inşallah gelmez kırmızılar

Kızlar biz 2-3-4 haziran degerlendirmistik. Yine rüyamda regl olduğumu gördüm benim rüyalarım çıkar meraktan catlıyorum test yapsam sonuç vermez su an dimi?

Kızlar yumurtam çatlamış mı sizce ??

Eklentiler

• 73680FEA-5561-44C7-B09A-F867835374D9.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…