Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bugün 12. Günüm saat öglen 12 de yaptım en sonki ovulasyon testini . Dün gece ilişki oldu . Sizce çatlamışmı ? Bilgis olanlar bi bakabilirimi ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?

Eklentiler

• IMG_20180615_133359.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 94
Bugünde yarında olsun

Merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar ben yarin ovulasyon testine baslayacagim ilk kez yapacağım bana biraz bilgi verebilirmisiniz günde 1 kez mi test yapılıyor bide ilişki sıklığı nasıl almalı

hayirli bayramlar kizlar
ya benim bir turlu pik olmadi 23.gun delirecegim test 3tane kaldi elimde

sizinde bukadar uzadimi yada bukadar testlerde silik sonrasi pik gordumu

Merhaba kızlar, ovülasyon testine başladım mayısta, geçen ay 14. Gün koyu olmuştu çizgi t çizgisi gibi, bu ay hala olmadı, sizce geç mi yumurtluyorum?

Kızlar benim ovulasyon testlerim bu şekilde .
12.gün pik oldu . Ojeyle kırmızıya boyadığim günlerde birliktelik oldu.
Yani 11.gün gece ve 13.gün sabah saat 12 de birliktelik oldu.
12. Günü değerlendiremedik .
Bugünde tekrar test yaptım iyice silikleşmis.
Sizce günleri doğrumu ayarlamışım?
Yanlız bende pik olduğu gün yumurtalama akıntısı filan gelmedi bugün sabah çok az bir akıntı geldi sadece . Yardımcı olursanız çok sevinirim .

Eklentiler

• IMG_20180617_175636.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 68
Bence değerlendirme uygun günlerde olmuş bugünde olursa iyi olur arkadaşım

Yarın belli eder artık canım bu gün sende çalış bu gün pik olmuş gibi yarın ki test belli eder bu günün ne olduğu
gun asiri garantilensin diye iliski oluyor canim bugunde denk geliyor zaten ins. yarina olur 1tane testim kaldi artik almak istemiyorum 170 tl sirf bu ay ovu testine verdim

gun asiri garantilensin diye iliski oluyor canim bugunde denk geliyor zaten ins. yarina olur 1tane testim kaldi artik almak istemiyorum 170 tl sirf bu ay ovu testine verdim
İnternet üzerinden al arkadaşım daha uyguna gelir inşallah sağlıkla gelir minigin

Merhaba Kizlar ben iki gebelik yasadim ancak dustuler onlarda kasik agrisi ve akıntı ile yumurtladigim gunu anlayabiliyorum ancak bu ay tekrar basladik bu sefer yumurtlama belirtisi olmadan iliski oldu ama iliski sonrasi akıntı basladi ama hesaplamama gore yumurtlamaya daha 4gun var . sizce iliski sonrasi akıntı normal mi ?

Ya gece gece aklıma birşey takıldı
Ovulasyon testi yaptıktan kac saat yada gün sonra silikleşti sizinki kızlar .benim testlere baktım da şimdi 12 saat sonra birden çift çizgi kopkoyu çıkmış . Çift çizgiden 8 saat sonra bir test daha yapmış silikleşmis . Erkenmi silikleşmis acaba . Bi kaç yerde okudum 2 gün kopkoyu çift çizgi görenler varmış

Kızlar merhaba bunlar ovülasyon testlerim en alttaki iki test dün ve bugüne ait, şimdi benim yumurtlamam gerçekleşmiş mi oluyor pek anlamadım

Eklentiler

• 8BDE1F67-27C9-47B6-9338-BB043C899A4A.webp
    8 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…