Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar en alttaki bu akşam saat 18.30 da yaptigim test. Adetin 19. Günündeyim. Adet döngüm 29-32 gün arasinda degisiyor. yarın yumurtlama olacak mı şimdi

Eklentiler

• 20180619_194116-1-1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 58
Iki gün üst üste sorun olmaz değil mi. Bi de yarın da pozitif olma ihtimali var mı yani bir kac gun ust uste pozitif olanları gördüm de
Yok sorun olucağnı sanmıyorum canım yarın tekrarla bakalım testi ne çıkıcak. Benim de dün en koyuydu bugün biraz daha silik az önce tekrarladım testi çok daha silik. Cumartesi gidicem bakalım çatlamış mı

Ben bu durumda ortalama 10 gün sonra adet olmalıyım. 14 gün olması gerekmiyor muydu

Doktor takip yaptı mı peki hiç
Doktor klomen vermişti iki ay kullandim ama ilacın etkisiyle 14. Gün yumurta 20mm oluyordum hemen çatlatma iğnesi yaptiriyordum sonra ben klomen kullanmadigim ay hamile kaldım diye tekrar o doktora gitmedim cunku yumurtlama sorunum olmadigini anladim. Ama dış gebelik oldu aslında önce ilac vermeden bi takip etmesi gerekmiyor muydu

Çok üzüldüm canım ya inşallah tez vakitte hamile kalırsın yeniden evet çağırması gerekirdi bence de büyüdü mü çatladı mı ne aşamada bakmak lazım diye düşünüyorum

Çok üzüldüm canım ya inşallah tez vakitte hamile kalırsın yeniden evet çağırması gerekirdi bence de büyüdü mü çatladı mı ne aşamada bakmak lazım diye düşünüyorum
Sagol canım. Bu ay da olmazsa artık doktora gidip isyan etcem takip edin şu yumurtayı diye :)

Kızlar sizce çatladı mı çatlayacak mı bilemedim yaa sanki azcım silikleşmiş

Eklentiler

• 20180620_182407-1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 48
Sagol canım. Bu ay da olmazsa artık doktora gidip isyan etcem takip edin şu yumurtayı diye :)
:))) evet üstüne düşmek gerekiyor görüyor sonuçta ne kadar büyüdüğünü veya çatlayıp çatlamadığını, umarım en kIsa zamanda veririz güzel haberleri birbirimize

:))) evet üstüne düşmek gerekiyor görüyor sonuçta ne kadar büyüdüğünü veya çatlayıp çatlamadığını, umarım en kIsa zamanda veririz güzel haberleri birbirimize
Amiiiiin insallah canim. Acaba lh pik yaptigı halde yumurtanın çatlamama ihtimali var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…