Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AA bende yumurtlamış olabilirim o zaman umutlandım şimdi :)) emin olamayınca da çelişkide kalıyo insan

Canım bu arada yumurtanın çatladığını progesteron tahliliyle mi anladı yoksa ultrasondan bakarak mı

selam kızlar bende yeniyim aranıza geldim ovi testlerinde çft çizgiyi dün yakaladım hayırlısıyla 4 temmuzu bekliyorum bat neler gösterecek bize bakalım

AA bende yumurtlamış olabilirim o zaman umutlandım şimdi :)) emin olamayınca da çelişkide kalıyo insan
Bugün iyice silikleşti. Dün ve önceki gün ilişki oldu bugün de olsun mu acaba üst üste sorun olur mu ki

Eklentiler

• 20180621_192443-1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 54
hergün olursa bebek tutmaz diye birşey yok
gün aşırı ilişki en az olarak tabir edilir

herkes hergün istemeyebilir eşi olmaz misafir olur vs..
ama hergün sevişmek isteyen bir eşiniz varsa da cinsel hayatınızı sekteye uğratmayın

gayet güzel tutuyor tecrübeyle sabit

Ben yumurtladıktan sonra ilişkiden korkuyorum yaa döllenme olduysa tutunamaz sanıyorum
Ya akışına bırakıpta hesap kitap yapmayan insanların pat diye çocuğu oluyo biz çok taktığımız için olmuyo hep uzatıyoruz bu süreci.. takmayıp boşverseydik hamileydik şimdi

Ya akışına bırakıpta hesap kitap yapmayan insanların pat diye çocuğu oluyo biz çok taktığımız için olmuyo hep uzatıyoruz bu süreci.. takmayıp boşverseydik hamileydik şimdi

aynen öyle
hep bu fsh yüzünden :)
beyin başlatıyor döngüyü
ama biz beynimizi o kadar çok mesgul ediyoruzki
işini yapmasına engel oluyoruz

ben bir kez süşük yaptım ikincide buda düşecek diye diye düştü çünkü hep bir korku ah agrıdı ah gitti diye diye dr um bile kızdı
rahat olmak lazım

Kesinlikle canım arkadaşım bile diyo bana geçen gün bak bana hiç umursamadım düşünmedim bile diyo ve iki çocuğu var 1 sene arayla doğdular

Valla şuan her saniye bunu düşünüyorum acaba döllenme olcak mı ateşim yarın kaç çıkacak belirti var mı derken günler geçiyor sonra adet oluyorum..

kızlar ovuama ne diyosunuz ?

Eklentiler

• 625E2145-BFE0-4A68-928C-6046C96E0F3D.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…