AA bende yumurtlamış olabilirim o zaman umutlandım şimdi :)) emin olamayınca da çelişkide kalıyo insanO markayla ben de hiç aynı koyuluğu yakalayamadım hatta acaba yumurtlama olmuyo mu diye düşünüp doktora gittim doktar yumurtlamışsın demişti. Marka olarak loboquik hem ucu hem güzel. Bu ay miratech kullandım ama pahalı oluyor o
Canım bu arada yumurtanın çatladığını progesteron tahliliyle mi anladı yoksa ultrasondan bakarak mıO markayla ben de hiç aynı koyuluğu yakalayamadım hatta acaba yumurtlama olmuyo mu diye düşünüp doktora gittim doktar yumurtlamışsın demişti. Marka olarak loboquik hem ucu hem güzel. Bu ay miratech kullandım ama pahalı oluyor o
selamlar normal bende 18 19.günde çatlayanlar danım bazı arkadaşlarım var 21. gün çatlıyor o yüzden çok normal süreçKizlar benim 17. Günüm ve hala iki koyu cizgiyi goremedim hep silik böyle olmasi normalmi
Aynen canım ben o durunu yaşadıktan sonra o markayı almadım zatenAA bende yumurtlamış olabilirim o zaman umutlandım şimdi :)) emin olamayınca da çelişkide kalıyo insan
Ultrasonda bakarak anladıCanım bu arada yumurtanın çatladığını progesteron tahliliyle mi anladı yoksa ultrasondan bakarak mı
Bugün iyice silikleşti. Dün ve önceki gün ilişki oldu bugün de olsun mu acaba üst üste sorun olur mu kiAA bende yumurtlamış olabilirim o zaman umutlandım şimdi :)) emin olamayınca da çelişkide kalıyo insan
Doktorlar bir dolu bir boş diyor dün ilişki olduğuna göre spermler vardır canım halaBugün iyice silikleşti. Dün ve önceki gün ilişki oldu bugün de olsun mu acaba üst üste sorun olur mu ki
Ben yumurtladıktan sonra ilişkiden korkuyorum yaa döllenme olduysa tutunamaz sanıyorumDoktorlar bir dolu bir boş diyor dün ilişki olduğuna göre spermler vardır canım hala
Ya akışına bırakıpta hesap kitap yapmayan insanların pat diye çocuğu oluyo biz çok taktığımız için olmuyo hep uzatıyoruz bu süreci.. takmayıp boşverseydik hamileydik şimdiBen yumurtladıktan sonra ilişkiden korkuyorum yaa döllenme olduysa tutunamaz sanıyorum
Ya akışına bırakıpta hesap kitap yapmayan insanların pat diye çocuğu oluyo biz çok taktığımız için olmuyo hep uzatıyoruz bu süreci.. takmayıp boşverseydik hamileydik şimdi
Kesinlikle canım arkadaşım bile diyo bana geçen gün bak bana hiç umursamadım düşünmedim bile diyo ve iki çocuğu var 1 sene arayla doğdularaynen öyle
hep bu fsh yüzünden :)
beyin başlatıyor döngüyü
ama biz beynimizi o kadar çok mesgul ediyoruzki
işini yapmasına engel oluyoruz
ben bir kez süşük yaptım ikincide buda düşecek diye diye düştü çünkü hep bir korku ah agrıdı ah gitti diye diye dr um bile kızdı
rahat olmak lazım
Canim ben 23. Gunde cift cizgiyi yakaladim simdi regl 7 gun gecikti ama hcg negatifselamlar normal bende 18 19.günde çatlayanlar danım bazı arkadaşlarım var 21. gün çatlıyor o yüzden çok normal süreç
Valla şuan her saniye bunu düşünüyorum acaba döllenme olcak mı ateşim yarın kaç çıkacak belirti var mı derken günler geçiyor sonra adet oluyorum..Ya akışına bırakıpta hesap kitap yapmayan insanların pat diye çocuğu oluyo biz çok taktığımız için olmuyo hep uzatıyoruz bu süreci.. takmayıp boşverseydik hamileydik şimdi
Kesinlikle canım arkadaşım bile diyo bana geçen gün bak bana hiç umursamadım düşünmedim bile diyo ve iki çocuğu var 1 sene arayla doğdular
Bende aynen öyle 9 ay geçtiValla şuan her saniye bunu düşünüyorum acaba döllenme olcak mı ateşim yarın kaç çıkacak belirti var mı derken günler geçiyor sonra adet oluyorum..
Bence negatif daha canım kaçıncı günündesin?kızlar ovuama ne diyosunuz ?
Bence negatif daha canım kaçıncı günündesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?