Ben de 10 aydır bekliyorumBende aynen öyle 9 ay geçti
Yerleşme kanaması oluyo bazı kişilerde ama herkes de değil benim ilk gebeliğimde olmuştu koyu kahve 1 gün sürmüştü sonra sarıya dönmüştü canım ardından da mide bulantılarım başlamıştı maalesef kısa sürdü sonuç kimyasal gebelikBen de 10 aydır bekliyorumacaba döllenme belirtisi diye bişey var mıdır kasıklarım ağrıyor yaw
Periyotların kaç günde bir canımevet henüz pik olmadı kuzum 8. gün
erken çatlicak gibi
Periyotların kaç günde bir canım
Benim dış gebelikte nasıl belirti olmuştu hiç hatırlamıyorun. Resmen beynimden sildim hatırlamak bile istemiyorumYerleşme kanaması oluyo bazı kişilerde ama herkes de değil benim ilk gebeliğimde olmuştu koyu kahve 1 gün sürmüştü sonra sarıya dönmüştü canım ardından da mide bulantılarım başlamıştı maalesef kısa sürdü sonuç kimyasal gebelik
AA ne güzel haber ver mutlaka gelişmelerden umarım çatlamıştır :)28 canım ama bu ay klomen kullanıyorum
fazla geliştiler sanırım
bugün dr uma gidicem
Çok üzücü ya.. inşallah gelsin artık bebeklerimiz de gülsün yüzümüzBenim dış gebelikte nasıl belirti olmuştu hiç hatırlamıyorun. Resmen beynimden sildim hatırlamak bile istemiyorum
Insallah canimÇok üzücü ya.. inşallah gelsin artık bebeklerimiz de gülsün yüzümüz
canım valla bende yumurtlama günlerine çok dikkat ederim o günlerden önce ve sonra cok seyrek olurdu ilişki. Ama bebişim adetimin son günü olan ilişki ile oldu. ondan sonra yumurtalama gününe kadar ilişki olmamıştı. Günlere takılmayın adetten sonra sürekli olarak ilişki olsun benceYa akışına bırakıpta hesap kitap yapmayan insanların pat diye çocuğu oluyo biz çok taktığımız için olmuyo hep uzatıyoruz bu süreci.. takmayıp boşverseydik hamileydik şimdi
AA ne güzel haber ver mutlaka gelişmelerden umarım çatlamıştır :)
İnşallah iğneye gerek kalmadan çatlar kuzum bende yarım gidicem bakalım 19. Gün olacak yarındaha 14 mm ymiş :)
pzt gel dedi duruma göre iğne yapcak
Evet canım doğru söylüyosun bende birde pko var hiç belli olmuyo ne zaman olduğu ovu testleriylede pek anlaşılmıyo innovitadanwpek birşey anlayamadım doktora gidicem bakalım yarın ne durumdayım :)canım valla bende yumurtlama günlerine çok dikkat ederim o günlerden önce ve sonra cok seyrek olurdu ilişki. Ama bebişim adetimin son günü olan ilişki ile oldu. ondan sonra yumurtalama gününe kadar ilişki olmamıştı. Günlere takılmayın adetten sonra sürekli olarak ilişki olsun bence
İnşallah iğneye gerek kalmadan çatlar kuzum bende yarım gidicem bakalım 19. Gün olacak yarın
Ay hadi inşallah canım benim :) bir daha nezaman çağırdı doktorun? Bende birkaç gün önce yumurtladığımı sanıyodum ama az önce bir test daha yaptım ve t çizgisi c den çok daha koyuydu şimdi yumurtluyorum inşallah, yarın doktor kontrolünde de belli olur zateninşallah canım aslında iğneyi istemiyorum ben
etkisi geçmiyor test yapamıyorum :)
dr da zaten pzt muhakkak ilişki önerdi
çatlayabilme ihtimaline karşı
Ay hadi inşallah canım benim :) bir daha nezaman çağırdı doktorun? Bende birkaç gün önce yumurtladığımı sanıyodum ama az önce bir test daha yaptım ve t çizgisi c den çok daha koyuydu şimdi yumurtluyorum inşallah, yarın doktor kontrolünde de belli olur zaten
Evet canım bende az sonra gidicem son hali bu şekildeevet canım lh tavansa daha çatlamamış demektir
ama eli kulagındadır aman çalışmayı aksatma
dr bana pzt ya da salı gelebilirsin dedi
sanırım pzt giderim
Yakalamışsın canım.. bu testlerin bana garezi var galiba yaa ben kullaninca pik yapmamıştıEvet canım bende az sonra gidicem son hali bu şekilde
Bende pek anlayamamıştım taki düne kadar, az önce de hastaneden geldim doktor da teyitledi yumurtlama olmuş rahim iç zarı incelmiş sıvı birikintileri var dedi ve sonra nereden yumurtlama olduğunu gösterdi, bundan sonrası Allah’ın takdiri dedi.. umarım döllenme de gerçekleşir hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.. siz bana hayal kurun demiştiniz yaptım dedim aa tabi o çok önemli diyo :))) çok memnunum ya kendisindenYakalamışsın canım.. bu testlerin bana garezi var galiba yaa ben kullaninca pik yapmamıştı
Evet canım bende az sonra gidicem son hali bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?