Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 10 aydır bekliyorum acaba döllenme belirtisi diye bişey var mıdır kasıklarım ağrıyor yaw
Yerleşme kanaması oluyo bazı kişilerde ama herkes de değil benim ilk gebeliğimde olmuştu koyu kahve 1 gün sürmüştü sonra sarıya dönmüştü canım ardından da mide bulantılarım başlamıştı maalesef kısa sürdü sonuç kimyasal gebelik

Benim dış gebelikte nasıl belirti olmuştu hiç hatırlamıyorun. Resmen beynimden sildim hatırlamak bile istemiyorum

Kızlar ya buradaki arkadaşlar beni taniyor diye derdime derman olursunuz diye buraya da yazayım dedim benim bugun34. Günüm pko luyum 25. Ve 26 da biraz koyulasmisti testlerim bende yumurtluyirum dedim ona göre ilişkiler oldu ama bugün ayıptır söylemesi çok sulu akıntım oldu suphelendim tekrar ovulasyon testi yaptım daha C cikmadan T koyulasti yani bugün mü yumurtluyorum

Eklentiler

• IMG_20180622_105708.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 49
Ya akışına bırakıpta hesap kitap yapmayan insanların pat diye çocuğu oluyo biz çok taktığımız için olmuyo hep uzatıyoruz bu süreci.. takmayıp boşverseydik hamileydik şimdi
canım valla bende yumurtlama günlerine çok dikkat ederim o günlerden önce ve sonra cok seyrek olurdu ilişki. Ama bebişim adetimin son günü olan ilişki ile oldu. ondan sonra yumurtalama gününe kadar ilişki olmamıştı. Günlere takılmayın adetten sonra sürekli olarak ilişki olsun bence

Evet canım doğru söylüyosun bende birde pko var hiç belli olmuyo ne zaman olduğu ovu testleriylede pek anlaşılmıyo innovitadanwpek birşey anlayamadım doktora gidicem bakalım yarın ne durumdayım :)

İnşallah iğneye gerek kalmadan çatlar kuzum bende yarım gidicem bakalım 19. Gün olacak yarın

inşallah canım aslında iğneyi istemiyorum ben
etkisi geçmiyor test yapamıyorum :)

dr da zaten pzt muhakkak ilişki önerdi
çatlayabilme ihtimaline karşı

inşallah canım aslında iğneyi istemiyorum ben
etkisi geçmiyor test yapamıyorum :)

dr da zaten pzt muhakkak ilişki önerdi
çatlayabilme ihtimaline karşı
Ay hadi inşallah canım benim :) bir daha nezaman çağırdı doktorun? Bende birkaç gün önce yumurtladığımı sanıyodum ama az önce bir test daha yaptım ve t çizgisi c den çok daha koyuydu şimdi yumurtluyorum inşallah, yarın doktor kontrolünde de belli olur zaten

evet canım lh tavansa daha çatlamamış demektir
ama eli kulagındadır aman çalışmayı aksatma

dr bana pzt ya da salı gelebilirsin dedi
sanırım pzt giderim

evet canım lh tavansa daha çatlamamış demektir
ama eli kulagındadır aman çalışmayı aksatma

dr bana pzt ya da salı gelebilirsin dedi
sanırım pzt giderim
Evet canım bende az sonra gidicem son hali bu şekilde

Eklentiler

• 9C54EB4C-AF4D-4DE9-B6FE-67C524ABE5EB.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 54
Yakalamışsın canım.. bu testlerin bana garezi var galiba yaa ben kullaninca pik yapmamıştı
Bende pek anlayamamıştım taki düne kadar, az önce de hastaneden geldim doktor da teyitledi yumurtlama olmuş rahim iç zarı incelmiş sıvı birikintileri var dedi ve sonra nereden yumurtlama olduğunu gösterdi, bundan sonrası Allah’ın takdiri dedi.. umarım döllenme de gerçekleşir hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.. siz bana hayal kurun demiştiniz yaptım dedim aa tabi o çok önemli diyo :))) çok memnunum ya kendisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…