Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimkiler de böyle şimdilik

Eklentiler

• DB0D51AE-AF53-4C16-A7A9-116E11B1147C.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 57
kizlar ovulasyon testinse adetten 3 4 gun once 2. cizgi silik de olsa cikar mi

ama 13. gun yunurtladim.bu ay mesela. 10 ve 11. gunde 2. cizgi hic cikmadi

canım çalılmaya devam edin
pko varsa belli olmaz

3 ya da 4 gun ki her zaman 3 4 gun erken olurdu

3 ya da 4 gun ki her zaman 3 4 gun erken olurdu

canım ovulasyon testlerinin gebelik habercisi de oldugunu duyduk gördük hatta ben de yaşadım
hcg ve lh benzer hormonlardır
hatta çatlatma iğnesinde lh taklit edilir hcg verilir çatlama için

fakat adete kısa süre kalan ve gebelik testlerinde silik çizgi görenlerin ovu testleri pozitifti yani silik değil tamamen iki çizgi de koyu

gebelik testi de yaptim arkasindan
bisey çıkmadı. dedigim.gibi 10 ve 11 ginde silik bile degildi. ikinci cizgi hic yoktu. 12. gun ilk kez gordum 13. gun yumrtladim bi bakayim fotografi yuklemeye calisayim

Can

giderek koyulaşmaya başlamış canım yakındır senin de :) benim yumurta çatlamış doktor söyledi gerisi Allah’ın takdiri artık :))

aa sevindim canım :)
inşallah benimki de kendiliğinden çatlar da iğne olmam
bugün 9. gün daha dün yumurtam 14 mm di
yarına çatlama ihtimali var baksana testime

eğer çatlarsa klomenle 3 gün erken çatlamış olucak

Eklentiler

• 02C679A7-B8F6-4759-8C28-B6CD97DE487A.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 58
gebelik testi de yaptim arkasindan
bisey çıkmadı. dedigim.gibi 10 ve 11 ginde silik bile degildi. ikinci cizgi hic yoktu. 12. gun ilk kez gordum 13. gun yumrtladim bi bakayim fotografi yuklemeye calisayim

evet yüjleyebilirsen daha net olur yardımcı olalım canın

degilsem de uzulmeyecegim kilo vermeye calisiyorum 3 4 kilom var cunku hayırlısı en basta. saglikli sihhatli olsun da

Daha var kuzum pik olmasına ama yakındır günde 1 mm büyüse iki üç güne çatlar gibi

Daha var kuzum pik olmasına ama yakındır günde 1 mm büyüse iki üç güne çatlar gibi

canım sanırım klomenle hızlı büyüyolar
dr pazar çatlayabilir dedi
aman çatlasın da kendiliğinden iğne olmayayımda inşallah ne zaman çatlarsa çatlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…