Kızlar ya buradaki arkadaşlar beni taniyor diye derdime derman olursunuz diye buraya da yazayım dedim benim bugun34. Günüm pko luyum 25. Ve 26 da biraz koyulasmisti testlerim bende yumurtluyirum dedim ona göre ilişkiler oldu ama bugün ayıptır söylemesi çok sulu akıntım oldu suphelendim tekrar ovulasyon testi yaptım daha C cikmadan T koyulasti yani bugün mü yumurtluyorum
canım ovulasyon testlerinin gebelik habercisi de oldugunu duyduk gördük hatta ben de yaşadım
hcg ve lh benzer hormonlardır
hatta çatlatma iğnesinde lh taklit edilir hcg verilir çatlama için
fakat adete kısa süre kalan ve gebelik testlerinde silik çizgi görenlerin ovu testleri pozitifti yani silik değil tamamen iki çizgi de koyu
gebelik testi de yaptim arkasindan
bisey çıkmadı. dedigim.gibi 10 ve 11 ginde silik bile degildi. ikinci cizgi hic yoktu. 12. gun ilk kez gordum 13. gun yumrtladim bi bakayim fotografi yuklemeye calisayim
aa sevindim canım :)
inşallah benimki de kendiliğinden çatlar da iğne olmam
bugün 9. gün daha dün yumurtam 14 mm di
yarına çatlama ihtimali var baksana testime
eğer çatlarsa klomenle 3 gün erken çatlamış olucak
gebelik testi de yaptim arkasindan
bisey çıkmadı. dedigim.gibi 10 ve 11 ginde silik bile degildi. ikinci cizgi hic yoktu. 12. gun ilk kez gordum 13. gun yumrtladim bi bakayim fotografi yuklemeye calisayim
aa sevindim canım :)
inşallah benimki de kendiliğinden çatlar da iğne olmam
bugün 9. gün daha dün yumurtam 14 mm di
yarına çatlama ihtimali var baksana testime
eğer çatlarsa klomenle 3 gün erken çatlamış olucak
canım sanırım klomenle hızlı büyüyolar
dr pazar çatlayabilir dedi
aman çatlasın da kendiliğinden iğne olmayayımda inşallah ne zaman çatlarsa çatlasın :)
canım sanırım klomenle hızlı büyüyolar
dr pazar çatlayabilir dedi
aman çatlasın da kendiliğinden iğne olmayayımda inşallah ne zaman çatlarsa çatlasın :)