Allah bana da böyle doktar nasip etsin yaa bi doktor tutturamadım hep sorun yaşıyorumBende pek anlayamamıştım taki düne kadar, az önce de hastaneden geldim doktor da teyitledi yumurtlama olmuş rahim iç zarı incelmiş sıvı birikintileri var dedi ve sonra nereden yumurtlama olduğunu gösterdi, bundan sonrası Allah’ın takdiri dedi.. umarım döllenme de gerçekleşir hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.. siz bana hayal kurun demiştiniz yaptım dedim aa tabi o çok önemli diyo :))) çok memnunum ya kendisinden
Hangi ilde yaşıyosun canımAllah bana da böyle doktar nasip etsin yaa bi doktor tutturamadım hep sorun yaşıyorum
İstanbuldayım canım anadolu yakasım sen nerdesinHangi ilde yaşıyosun canım
Kan sonuçların neğatif olduğunu gösteriyor CNm. Ovu testlerine gelince hamileyim diyebilmen için t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olmadı gerek.Merhaba kızlar banada yardımcı olurmusunuz belki aranızda beni hatırlayanlarınız vardır 2 ay önce bu forumdaydım. Adetime 10 gün kala kan testi verdim 2.0 çıktı 1 gün sonra tekrarladim 2.1 çıktı ardından bir gün sonra tekrar kan verince bu kez 2.0 çıktı . Sizce artarmı bu değer ?
Birde asıl merak ettiğim 2 gün önceki ovulasyon testim (üstte olan) bugün tekrarladım koyulaşığını fark ettim(altta olan) . Gebeliğini öğrenenler varmış bu şekilde bu günden itibaren adetime 6 gün var . Bir kaç yerde okudum ovulasyon testi adet gününe yaklaştıkça koyulaşırsa gebelik habercisiymiş. Sizce benim durum nedir? Aranızda varmı ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen
Merhaba kızlar banada yardımcı olurmusunuz belki aranızda beni hatırlayanlarınız vardır 2 ay önce bu forumdaydım. Adetime 10 gün kala kan testi verdim 2.0 çıktı 1 gün sonra tekrarladim 2.1 çıktı ardından bir gün sonra tekrar kan verince bu kez 2.0 çıktı . Sizce artarmı bu değer ?
Birde asıl merak ettiğim 2 gün önceki ovulasyon testim (üstte olan) bugün tekrarladım koyulaşığını fark ettim(altta olan) . Gebeliğini öğrenenler varmış bu şekilde bu günden itibaren adetime 6 gün var . Bir kaç yerde okudum ovulasyon testi adet gününe yaklaştıkça koyulaşırsa gebelik habercisiymiş. Sizce benim durum nedir? Aranızda varmı ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen
24. Gün silikleşmeye başlamış bence bugünü de değerlendir canımEki Görüntüle 2160924 Kızlar ovulasyon testlerimi yorumlar mısınız? Son ilişkim ayın 22sinde oldu sizce bugünü de değerlendirmem şart mı?
Değerlendirdik bugünü de canım bundan sonrası beklemek. Hayırlısı olsun bakalım. Tşk ederim cvp için24. Gün silikleşmeye başlamış bence bugünü de değerlendir canım
Bugünü ve yarını mutlaka değerlendir 24 saat gibi bir sürede çatlama olur inşallahKızlar şimdi test yaptım eşit koyulukta çift çizgi. Yumurtlamış mıyım yoksa yumurtlayacak mıyım? Bu akşamı mı değerlendirmem lazım?
2-3 aydır çift çizgiyi görünce değerlendiriyoruz ama olmayınca geç mi kaldık acaba dedik, inşallah olur bu kezBugünü ve yarını mutlaka değerlendir 24 saat gibi bir sürede çatlama olur inşallah
Kızlar şimdi test yaptım eşit koyulukta çift çizgi. Yumurtlamış mıyım yoksa yumurtlayacak mıyım? Bu akşamı mı değerlendirmem lazım?
Benim yoğun akıntım dün geldi, bugün de biraz geldi ama dünkü daha fazlaydı. Bana dün yumurtlamısım gibi geliyo ama test bugün pozitifdeğerlendir canım az kalmış çatlamaya :)
Benim yoğun akıntım dün geldi, bugün de biraz geldi ama dünkü daha fazlaydı. Bana dün yumurtlamısım gibi geliyo ama test bugün pozitifbi yakalayamadım doğru zamanı
canım sen bugünleri değerlendir mutlaka
bugün anladımki ovulasyon testi yalnızca zamanlama için iyi
yoksa yumurta çatladımı sağlıklımı çatladı neler oluyor bilinmiyor
Tabi ki içerde ne olup bittiğini bilmiyoruz.. bikaç ay daha testlerle deneyelim bakalım . Sen ne zamandır deniyorsun?
Rabbim isteyen herkese versin inşallahcanım benim iki düşüğüm var
bu da düşüklerden sonraki 3. ayım bakalım
Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Aynen öyle doktora gitmesen belli olmuyor neyin nolduğu.. canım biz yumurtlama günlerini değerlendirdik ne zaman test yapmaya baslıyım sence bugün 21. Güncanım sen bugünleri değerlendir mutlaka
bugün anladımki ovulasyon testi yalnızca zamanlama için iyi
yoksa yumurta çatladımı sağlıklımı çatladı neler oluyor bilinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?