Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bana da böyle doktar nasip etsin yaa bi doktor tutturamadım hep sorun yaşıyorum

Kızlar ovulasyon testlerimi yorumlar mısınız? Son ilişkim ayın 22sinde oldu sizce bugünü de değerlendirmem şart mı?

Merhaba kızlar banada yardımcı olurmusunuz belki aranızda beni hatırlayanlarınız vardır 2 ay önce bu forumdaydım. Adetime 10 gün kala kan testi verdim 2.0 çıktı 1 gün sonra tekrarladim 2.1 çıktı ardından bir gün sonra tekrar kan verince bu kez 2.0 çıktı . Sizce artarmı bu değer ?
Birde asıl merak ettiğim 2 gün önceki ovulasyon testim (üstte olan) bugün tekrarladım koyulaşığını fark ettim(altta olan) . Gebeliğini öğrenenler varmış bu şekilde bu günden itibaren adetime 6 gün var . Bir kaç yerde okudum ovulasyon testi adet gününe yaklaştıkça koyulaşırsa gebelik habercisiymiş. Sizce benim durum nedir ? Aranızda varmı ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen

Eklentiler

• Snapchat-475237758~2.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 98
Kan sonuçların neğatif olduğunu gösteriyor CNm. Ovu testlerine gelince hamileyim diyebilmen için t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olmadı gerek.

canım kanda hcg yükselecek ise mesela ilkinde 2 ise diğerinde en az 6-8 vs olurdu giderek yükselmesi lazım

ovulasyon testlerinin gebelikte pozitife dönmesi lh ve hcg hormonlarının benzerliklerinde

hatta çatlatma iğnesi hcg içerir ve lh yi taklit eder

ama pozitif olmalı silik değil

Kızlar şimdi test yaptım eşit koyulukta çift çizgi. Yumurtlamış mıyım yoksa yumurtlayacak mıyım? Bu akşamı mı değerlendirmem lazım?

Benim yoğun akıntım dün geldi, bugün de biraz geldi ama dünkü daha fazlaydı. Bana dün yumurtlamısım gibi geliyo ama test bugün pozitif bi yakalayamadım doğru zamanı

canım sen bugünleri değerlendir mutlaka
bugün anladımki ovulasyon testi yalnızca zamanlama için iyi
yoksa yumurta çatladımı sağlıklımı çatladı neler oluyor bilinmiyor

Tabi ki içerde ne olup bittiğini bilmiyoruz.. bikaç ay daha testlerle deneyelim bakalım . Sen ne zamandır deniyorsun?

Aynen öyle doktora gitmesen belli olmuyor neyin nolduğu.. canım biz yumurtlama günlerini değerlendirdik ne zaman test yapmaya baslıyım sence bugün 21. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…