Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum resimde gozukmuyor, ama silik de olsa var. bizim ayni gun degildi mi? 8 gun kalmamis mi? Bu gunu saymiyorum ben))
Bugünü saymazsak evet benimde 8 gün var git kan ver kuzum ya nasıl duruyorsun ? Birde israr testinin markası ney ? Ovulasyon testi varmı elinde yapsana ondanda :)

Bugünü saymazsak evet benimde 8 gün var git kan ver kuzum ya nasıl duruyorsun ? Birde israr testinin markası ney ? Ovulasyon testi varmı elinde yapsana ondanda :)
Rusca yazilmis kuzum, ben bakudenim. Ovukyasyon testiyle yapilir mi ki? Evde var yapicam)) kan da mi yapsam? )))))) cok heyecanlandim simdi. sen de yapsana

Eklentiler

• 50766545-DB87-4812-8E4B-445D3DAAEB99.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 61
Rusca yazilmis kuzum, ben bakudenim. Ovukyasyon testiyle yapilir mi ki? Evde var yapicam)) kan da mi yapsam? )))))) cok heyecanlandim simdi. sen de yapsana
Elimde olsa emin ol hemen şimdi yapardım ben doğudayım eşimin işinden dolayı şark görevindeyiz öyle herzaman çıkamıyorum burda dışarı bi kaç gün daha bekleyeceğim eşime aldırırım testi ozaman yaparım . Eşime bugün al desem almaz o stres yapmama kızıyor . :)

Silik bir çizgi bende görür gibiyim canım :) inşallah seninledir bebeğin . Ozaman sende muhtemelen 11 temmuzda yumurtan çatladı hangi günleri değerlendirdin canım ?
Biz 13 cu gune kadar her gunu degerlendirdik canim. 11 ci gunu catladigina eminim cunki beraber olduktan hemen sonra cok agrim oldu, siskinligim vardi gecti ve sabahsi ultrason yaptim dr catlamis dedi, akintiyi goruyorum dedi.

Biraz daha sabr edeceksin o zaman, insallah guzel haberler aliriz. Ben ovulyasyon testi yapayim o zaman)

Boyle cikti canim, bu ne anlama geliyor?? 3-4 gun once yapmisdim ovulyasyon testini, pik oldugu gunkuyle kiyaslamak icin, 2 ci cizgi yok gibi cikmisti

Eklentiler

• 0240DDF2-A79F-4A74-B973-57C87F6BCE25.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 77
Boyle cikti canim, bu ne anlama geliyor?? 3-4 gun once yapmisdim ovulyasyon testini, pik oldugu gunkuyle kiyaslamak icin, 2 ci cizgi yok gibi cikmisti
Kuzum ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenenler var . Ama daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum git gide koyulaşırsa yarın tekrarladığında inşallah olumlu yöndedir anlamına geliyor . Tam da emin değilim araştır istersen biraz.

Merhaba
Bu ayki ovu testlerim. Dun imkanim olmadi test yapamadim ama sanirim dun catladi. Hem agrim oldu hem bu sabahki test silik cikti. Gun asiri iliski deniyoruz aslinda planimda dun iliski vardi fakat farkli sikintilar olunca ona da imkan olmadi. Bugun olur diye umuyorum.
Ne dersiniz bu ay tutar mi sizce?

Adetin kaçıncı günü bu daha koyu olması lazım çatlaması yada pik olması için bende 2 gündür testlerle boğuşuyorum benimkiler daha koyu akıntın oldu mu

Hayirlisi kuzum. Hepimize. Bu arada ovulyasyon yaparken bi tane daha gebelik testi yaptim, 10cu dak da 2 ci silik cizgi gozukmeye basladi.

Arkadaşlar 3-4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.

Bu ay: sat 27 haziran - bat ise siklusumdan dolayı 27 temmuz.

Ancak bazı aylar Reglim 1-2 gün ileri atabiliyor.

Bu sebeple eczaneden ovulasyon testi alayım bi bakayım ne durumdayım dedim.

2 günde 3 test yaptım ve T çizgisi git gide koyu çıktı. Normalde ovulasyon günüm geçti sanıyordum. Geçse ikinci çizgi hiç çıkmazdı sanırım.
Acaba geç mi yumurtluyorum?
Bu durumda olanlar var mı?
Hamile kalmak için testte nasıl bir görüntü oluşmasını beklemeliyim?

Merhaba öncelikle ovulasyon testini gittigidiyordan 30 lu 50 li louaquink marka siparis edersen daha ucuz elde edersin hamile kalman için t ve c çizgisi aynı koylukta olunca ilişki denemelisiniz akabininde t cizgisi siliklesincede denemelisiniz yani siliklesine kadar ilişki de olabilir Rabbim tez vakitte nasip etsin

Adetin kaçıncı günü bu daha koyu olması lazım çatlaması yada pik olması için bende 2 gündür testlerle boğuşuyorum benimkiler daha koyu akıntın oldu mu
10.gundeki koyuydu
11.gun test yapamadim.
12.gun de silik cikti.
Benim erken catliyo

10.gundeki koyuydu
11.gun test yapamadim.
12.gun de silik cikti.
Benim erken catliyo
10. Gündeki bile acık benimkilere göre tatlım benim bile hala pik olmadı ne zaman yumurtladığını anlaman için adet bitimi testlere başlayıp bi dahaki adetine kadar yapmalısın o çizgiler kopkoyu oluyo yumurtlamadan bence testlere devam et belki tekrar koyulaşır benim adet bitimi çift çizgi çıkmaya başladı fakat 15. Gün bariz bi çift çizgi oluşmaya başladı hala da pik yakalaymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…