Ozaman bu hamile oldugun anlamına mı geliyo canım:))Sonraki gun gittim ultrason yapti dr, buyuk ihtimal dun catlamis dedi, gerci ben de hissettim aksam iliskiden sonra cok agrim oldu. Testi oglen yapmistim.
Yok canim, 1 yildir ugrasiyoruz, catlatma ignesi oldum 3 defa, asilama yaptim tutmadi. Bu ay ara verdim, ovulyasyon testini denegim istedim. Prolaktin hormonum yukseliyor ondanmis((Ozaman bu hamile oldugun anlamına mı geliyo canım:))
Canım ben 2 aydır istiyorum gecen ay olmadı bu ay ilk ovulasyon testimde pik oldugumu gordum sonra ilişkiye girdim ertesi gün test yaptım siliklesmeye baslamıstı t harfi sonra tekrar iliskiye girdim aksamına insallah catlamıstırYok canim, 1 yildir ugrasiyoruz, catlatma ignesi oldum 3 defa, asilama yaptim tutmadi. Bu ay ara verdim, ovulyasyon testini denegim istedim. Prolaktin hormonum yukseliyor ondanmis((
Insallah kuzum. En onemli gunleri de degerlendirmissin zaten, hadi insallah guzel haberini bekliyorum.Canım ben 2 aydır istiyorum gecen ay olmadı bu ay ilk ovulasyon testimde pik oldugumu gordum sonra ilişkiye girdim ertesi gün test yaptım siliklesmeye baslamıstı t harfi sonra tekrar iliskiye girdim aksamına insallah catlamıstır
Amin kuzum Allah kimsenin kucagını bos bırakmasınInsallah kuzum. En onemli gunleri de degerlendirmissin zaten, hadi insallah guzel haberini bekliyorum.
Evet bende merak ediyorumKızlar çift çizgi olup yani pik olup nezaman silikleşiyor acaba ? Bir bilginiz varmı ?
Yokmu bir bileğisin olan ?Evet bende merak ediyorum
Hayırlı olsun canım benim de bu ay ilk kullanışimdi bat 16 temmuz ama bugün erken gebelik testi negatif sonuç verdi sen ilk pozitifi ne zaman gördün battan önce mi çıktı sonra miKizlarrr ilk ovulasyon testi kullanmam da hamileyimmmm sakın ümitsizliğe kapılmayın hemen tecrübelerimi aktarayimm pik i gördüğünüz gün ve siliklesince birliktelik olsun daha sonra bir hafta da gün aşırı ilişki herkese bol sanslarr
Bat tan 5 gün önce erken gebelikte silik çıkmıştı canimHayırlı olsun canım benim de bu ay ilk kullanışimdi bat 16 temmuz ama bugün erken gebelik testi negatif sonuç verdi sen ilk pozitifi ne zaman gördün battan önce mi çıktı sonra mi
Canım benim hayırlı olsunKizlarrr ilk ovulasyon testi kullanmam da hamileyimmmm sakın ümitsizliğe kapılmayın hemen tecrübelerimi aktarayimm pik i gördüğünüz gün ve siliklesince birliktelik olsun daha sonra bir hafta da gün aşırı ilişki herkese bol sanslarr
Canim, benim 11 ci gunumde pik oldu, 12 ci gunumde ultrason yaptim catlamis dedi dr.ovulasyon testlerini duzenli yapip hic pik oldugunu goremeyen var mi? illa ki adetin 14. gunu pik yapiyor gibi söylentiler duydum ama??
Kızlar ilişkiye gireli 2 gün oldu benim hala kasıklarımda ağrı var dün yumurtlama günümdü dün çok feci ağrıdı bugnde şiddeti azalmış halde devam ediyo sebebi nedir sizce?
Allah razı olsun canım dualarım sizinle Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşCanım benim hayırlı olsun
Yumurtanın döllendiği anlamınamı geliyo acababende de aynı durum söz konusuydu kadın doğum dr gittiğimde söyledim sancılı olması çok güzel demişti
Yumurtanın döllendiği anlamınamı geliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?