Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim, 1 yildir ugrasiyoruz, catlatma ignesi oldum 3 defa, asilama yaptim tutmadi. Bu ay ara verdim, ovulyasyon testini denegim istedim. Prolaktin hormonum yukseliyor ondanmis((
Canım ben 2 aydır istiyorum gecen ay olmadı bu ay ilk ovulasyon testimde pik oldugumu gordum sonra ilişkiye girdim ertesi gün test yaptım siliklesmeye baslamıstı t harfi sonra tekrar iliskiye girdim aksamına insallah catlamıstır

Insallah kuzum. En onemli gunleri de degerlendirmissin zaten, hadi insallah guzel haberini bekliyorum.

o kadar yorum okudum su ovulasyon testlerini kullanmayı beceremedim sanirim. normalde duzenli adet oluyorum yumurtlamami kendim takip edebiliyorum ama ovulasyon bir türlü yakalayamıyorum. duzenli birliktelik olduğu icin aimdi kendim de takip edemiyorum anlayamıyorum. ama dün inanılmaz bir şişkinlik kasik agrisi vardi gece gecti. normalde de bugün yumurtlamam gerekiyordu zaten gun aşırı değerlendiriyoruz. sabah içtiğim iki bardak çay ve 1 bardak su ovulasyon testini etkiler mi pik oldugunu goremedim bu ay sıvı almadan duramıyorum cok sicak testler ise yaramadi siz hiç sıvı tüketmiyor musunuz ya da nasıl yapıyorsunuz sabah ilk idrarımla zaten yapmıyorum çıkamadım isin icinden

Kızlar çift çizgi olup yani pik olup nezaman silikleşiyor acaba ? Bir bilginiz varmı ?

Kizlarrr ilk ovulasyon testi kullanmam da hamileyimmmm sakın ümitsizliğe kapılmayın hemen tecrübelerimi aktarayimm pik i gördüğünüz gün ve siliklesince birliktelik olsun daha sonra bir hafta da gün aşırı ilişki herkese bol sanslarr

Eklentiler

• IMG-20180711-WA0000.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 82
Hayırlı olsun canım benim de bu ay ilk kullanışimdi bat 16 temmuz ama bugün erken gebelik testi negatif sonuç verdi sen ilk pozitifi ne zaman gördün battan önce mi çıktı sonra mi

Hayırlı olsun canım benim de bu ay ilk kullanışimdi bat 16 temmuz ama bugün erken gebelik testi negatif sonuç verdi sen ilk pozitifi ne zaman gördün battan önce mi çıktı sonra mi
Bat tan 5 gün önce erken gebelikte silik çıkmıştı canim

Eklentiler

• 20180707_202202.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 50
ovulasyon testlerini duzenli yapip hic pik oldugunu goremeyen var mi? illa ki adetin 14. gunu pik yapiyor gibi söylentiler duydum ama??

Canım benim hayırlı olsun

Kızlar ilişkiye gireli 2 gün oldu benim hala kasıklarımda ağrı var dün yumurtlama günümdü dün çok feci ağrıdı bugnde şiddeti azalmış halde devam ediyo sebebi nedir sizce?

Kızlar ilişkiye gireli 2 gün oldu benim hala kasıklarımda ağrı var dün yumurtlama günümdü dün çok feci ağrıdı bugnde şiddeti azalmış halde devam ediyo sebebi nedir sizce?

bende de aynı durum söz konusuydu kadın doğum dr gittiğimde söyledim sancılı olması çok güzel demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…