Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtam dün çatladı ondan önceki günde ilişki oldu ilişkinin olduğu gündem beride kasıklarımda ağrı var

canım bu çok normal çünkü 5 mm olan yumurtaların 22 mm kadar büyüyor ve çatlıor ister istemez ağrı şişkinlik oluyor zaten...bende hep o dönemde döllenme olduğunu düşünüp kendimi hamileymişim gibi hissederdim..sonrası yine tek çizgi yine hüsran.hissetmediğim ve beklemediğim anda mucizem beni buldu

ovulasyon testlerini duzenli yapip hic pik oldugunu goremeyen var mi? illa ki adetin 14. gunu pik yapiyor gibi söylentiler duydum ama??
Adet düzenine bağlı ben gecen ay geç kaldım sanırım piki yakalayamadı bu ay adet biter bitmez hergün test yapıyorum bugün 12. Gün daha pik yok bakalım ne zaman olacak

benim bu zamana kadar hiç böyle ağrılarım yoktu aslında çok hafif olurdu o yüzden biraz fazla olunca bi ümitlendim

Merhaba kızlar daha çatlamamış değil mi ?

Eklentiler

• 72E8CFCB-5962-4E85-B121-18D5ABE378B6.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 71
ovulasyon testlerini duzenli yapip hic pik oldugunu goremeyen var mi? illa ki adetin 14. gunu pik yapiyor gibi söylentiler duydum ama??

bu herkeste değişir sizin 14.gün dedğiniz şu şekilde hesaplanıyor..28 günde 1 adet gören biri için...yarısını çıkartınca
örn:
28-14=14

CANIM Gebelik warsa eğer lh testinde C HAFİF SİLİK T ÇOK BELİRGİN KALIN VE PEMBE ÇIKAR..Denedim ve o şekilde olduğunu gördüm.
Canım benimde adetime 9 gün var elimde ovulasyon testi var 5 gün önce yumurtam çatladı acaba ovulasyon testi yapsam gebelik için çokmu erken olmuş olur ? Sen nezaman yaptın ?

Canım benimde adetime 9 gün var elimde ovulasyon testi var 5 gün önce yumurtam çatladı acaba ovulasyon testi yapsam gebelik için çokmu erken olmuş olur ? Sen nezaman yaptın ?

çok erken şuan erken gebelik bile yapsan çıkmaz sanmıyorum...ben 6 gün geçmiştim günümden ewde ov.wardı onu yapmıştım tabi anlamadım tek farkındalık olan sey C hafif silik Tise çok fazla belirgin kalın pembeydi.

Kizlar benim adete 8 gun var daha, ama dayanamadim test yaptim cok silik 2 ci cizgi cikti. Yarin tekrar yapicam.

Atsan kuzum testini buraya :) babada cesaret verdin benimde 9 gün var bende yapıyım ozaman yarın
Kuzum resimde gozukmuyor, ama silik de olsa var. bizim ayni gun degildi mi? 8 gun kalmamis mi? Bu gunu saymiyorum ben))

Eklentiler

• D8ECD1E7-B5A8-48A3-8A19-FAD1E57F0187.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…