Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar merhaba ovulasyon testlerimi anlayanlar yorumlayabilir mi 15. Gün bugün bir sabah birde akşam 6 da

Çift çizgi de koyu mu çıktı? Yada biri silik ? Anlat bize yardımcı olabilelim kuzum

15205407177051323391468.webp

Canım yükledim sonunda

Son 2 tanesinde yumurtlama başlamış kuzum değerlendir bunu.Yumurtan çatlayınca silikleşecek bir çizgisi o da 24-48 saat arası çatlıyormuş benim dün ve bugün de koyu çıktı 2 çizgi de çünkü henüz çatlamamış yumurtam biz de değerlendiriyoruz İşte inşallah tutar

Son 2 tanesinde yumurtlama başlamış kuzum değerlendir bunu.Yumurtan çatlayınca silikleşecek bir çizgisi o da 24-48 saat arası çatlıyormuş benim dün ve bugün de koyu çıktı 2 çizgi de çünkü henüz çatlamamış yumurtam biz de değerlendiriyoruz İşte inşallah tutar
Sağol can'ımmmm bir tek sen yardımcı oldun inşallah hayırlı haberler alırız

Kizlarrr ordamisiniz bende hala gelen giden yokk :anneadayı: ins hamileyimdir çok sık tuvalete çıkıyorum su içmedim halde uyku hali bide halsizlik var testi en son pazartesi salı günü 2 gün yaptım çıkmadı bisi silik çizgi bile yoktu ama ben umudumu kaybetmiyorum adet sancılarımda var bu arada ama adet olmayı aklımdan çıkardım 1 hafta daha bekleyip kan vericem :)

Kizlarrr ordamisiniz bende hala gelen giden yokk :anneadayı: ins hamileyimdir çok sık tuvalete çıkıyorum su içmedim halde uyku hali bide halsizlik var testi en son pazartesi salı günü 2 gün yaptım çıkmadı bisi silik çizgi bile yoktu ama ben umudumu kaybetmiyorum adet sancılarımda var bu arada ama adet olmayı aklımdan çıkardım 1 hafta daha bekleyip kan vericem :)
Aa ayni durumdsyiz bende 2 gun once testim negatif hala gelen giden yok idrsrim sikisik ve halsizim bende pzrtezi kn vetcem:) hayirlisi. Senim kac gn oldu gecikme toplamda

merhaba bir şey soracağım size adetin 8 10 12 14. gününde ilişki oldu 16. gün rahatsızdım olmadı. afedersiniz pazartesi günü peçetede çok az kan vardı. iç çamaşırında da vardı. bat 16 mart sizce o leke nedir test yapsam çıkarmı acaba??

Bn de pazartesi günü yapicam test bakalım hayırlısı olsn ne zaman yapmayı düşünüyosun test
Bende pazarteso ama direk kana gitmryi duusnyorum testin gerginligini gormemek icin .kands hamile oldgm ciksarsa eve felip idrar testi yapacn 2 cizgiyi g9rmek icin :D

Back
X