- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlar merhaba ovulasyon testlerimi anlayanlar yorumlayabilir mi 15. Gün bugün bir sabah birde akşam 6 da
Canım yükledim sonundaÇift çizgi de koyu mu çıktı? Yada biri silik ? Anlat bize yardımcı olabilelim kuzum
Canım yükledim sonunda
Sağol can'ımmmm bir tek sen yardımcı oldun inşallah hayırlı haberler alırızSon 2 tanesinde yumurtlama başlamış kuzum değerlendir bunu.Yumurtan çatlayınca silikleşecek bir çizgisi o da 24-48 saat arası çatlıyormuş benim dün ve bugün de koyu çıktı 2 çizgi de çünkü henüz çatlamamış yumurtam biz de değerlendiriyoruz İşte inşallah tutar
Sağol can'ımmmm bir tek sen yardımcı oldun inşallah hayırlı haberler alırız
Tmm çok sağol canım benim murat ettiğin ne varsa tez olur inşallahNe demek kuzum. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...esaplama-zorlugu.1061732/page-7#post-55173410 Buradan da takip edebilirsin aynı konu üzerindeyiz :)
Tmm çok sağol canım benim murat ettiğin ne varsa tez olur inşallah
Ayni zamanda bnide bilgilendirmis oldu :)Sağol can'ımmmm bir tek sen yardımcı oldun inşallah hayırlı haberler alırız
Aa ayni durumdsyiz bende 2 gun once testim negatif hala gelen giden yok idrsrim sikisik ve halsizim bende pzrtezi kn vetcem:) hayirlisi. Senim kac gn oldu gecikme toplamdaKizlarrr ordamisiniz bende hala gelen giden yokkins hamileyimdir çok sık tuvalete çıkıyorum su içmedim halde uyku hali bide halsizlik var testi en son pazartesi salı günü 2 gün yaptım çıkmadı bisi silik çizgi bile yoktu ama ben umudumu kaybetmiyorum adet sancılarımda var bu arada ama adet olmayı aklımdan çıkardım 1 hafta daha bekleyip kan vericem :)
Aaa ne guzel Bugün tam 10 gün oldu canım :)Aa ayni durumdsyiz bende 2 gun once testim negatif hala gelen giden yok idrsrim sikisik ve halsizim bende pzrtezi kn vetcem:) hayirlisi. Senim kac gn oldu gecikme toplamda
Aaaa. Cok gecikmis bnm 6 gun :)Aaa ne guzel Bugün tam 10 gün oldu canım :)
Eee hiç test yaptinmi :)Aaaa. Cok gecikmis bnm 6 gun :)
4. Gun negatifi gordum dahayapmadim halads olmadimEee hiç test yaptinmi :)
Bn de pazartesi günü yapicam test bakalım hayırlısı olsn ne zaman yapmayı düşünüyosun test4. Gun negatifi gordum dahayapmadim halads olmadim
Bende pazarteso ama direk kana gitmryi duusnyorum testin gerginligini gormemek icin .kands hamile oldgm ciksarsa eve felip idrar testi yapacn 2 cizgiyi g9rmek icinBn de pazartesi günü yapicam test bakalım hayırlısı olsn ne zaman yapmayı düşünüyosun test
Bende pazarteso ama direk kana gitmryi duusnyorum testin gerginligini gormemek icin .kands hamile oldgm ciksarsa eve felip idrar testi yapacn 2 cizgiyi g9rmek icin![]()