kese göründü içinde bebek oluşmadı bir süre bekledik doktor ile fakat hem beta değerlerimde hem de ultrasonda olumlu bir sonuç olmayınca operasyon ile alındı. ah süper darısı başıma şimdilik en erken 9 mayıs diyorum o zamanSağlıksız olduğunu nasıl anladınız acaba pikten 11 gün sonra silik çizgiyi gördüm ben
Bende şu keseyle bebeği görsem rahat etsem keşke 9 Mayıs'ta yap ama negatif çıkarsada üzülme herkeste 11.gün pozitif çıkmayabilirkese göründü içinde bebek oluşmadı bir süre bekledik doktor ile fakat hem beta değerlerimde hem de ultrasonda olumlu bir sonuç olmayınca operasyon ile alındı. ah süper darısı başıma şimdilik en erken 9 mayıs diyorum o zaman
aa siz kaçıncı haftadasınız şuan hayırlısı olsunn, beta ile zaten neyin ne olacağı az çok belli oluyor sıkmayın kendinizi stres yapmayın .(şunu söyleyen ben aşırı pimpirikli her şeye stres yaparım :)) ama siz yine de yapmayınBende şu keseyle bebeği görsem rahat etsem keşke 9 Mayıs'ta yap ama negatif çıkarsada üzülme herkeste 11.gün pozitif çıkmayabilir
evet herhalde doğrusu 14 ama 11-12 gibi denemekte fayda varyumurtlamadan 12 gün sonra silik çizgiyle öğrendim testim bu şekildeydi bir gün öncede yapsam çok silik olarak çıkardı muhtemelen ama herkeste beta hcg artışı farklıdır çok erken yapıp üzülmeyin bence ama insan dayanamıyor biliyorum
Bugün 4.haftama girdim :)) hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ama birbirimizden pimpirikliyiz :))aa siz kaçıncı haftadasınız şuan hayırlısı olsunn, beta ile zaten neyin ne olacağı az çok belli oluyor sıkmayın kendinizi stres yapmayın .(şunu söyleyen ben aşırı pimpirikli her şeye stres yaparım :)) ama siz yine de yapmayın)
dayanabilirseniz 14 gün sonra:) ya da 10 gün sonra predictor ile olabilir (aman prodoctor değil o yanıltıcı bence)Merhaba güzel arkadaşım. Bende aynı durumdayım dün ovülasyon günümmüş ilişki yaşadık ve yanlışlıkla içime boşaldı ilk defa bötyle bir durumla karşı karşıyayım ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum sizce ben testi nasıl yapmalıyım
darısı başımaBugün 4.haftama girdim :)) hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ama birbirimizden pimpirikliyiz :))
Keşke daha erken öğrenebilsek hepimiz nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ya bide bir şey sormak istiyorum biz 1 mayısta ilişki yaşadık bugün kasık ağrım var bu neyden kaynaklanıyor olabilir acabadayanabilirseniz 14 gün sonra:) ya da 10 gün sonra predictor ile olabilir (aman prodoctor değil o yanıltıcı bence)
sebebi her şey olabilir , bende de ateş basması var ama psikolojik bence.. tüm semptomları bildiğimden..Keşke daha erken öğrenebilsek hepimiz nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ya bide bir şey sormak istiyorum biz 1 mayısta ilişki yaşadık bugün kasık ağrım var bu neyden kaynaklanıyor olabilir acaba
Çok teşekkür ederim bilgi için. Sonucu öğrenir öğrenmez burada paylaşacağımsebebi her şey olabilir , bende de ateş basması var ama psikolojik bence.. tüm semptomları bildiğimden..
tabii ki , güzel sonuçlar olur inşallahÇok teşekkür ederim bilgi için. Sonucu öğrenir öğrenmez burada paylaşacağımlütfen sizde paylaşın
Selam sizde bir haber var mi? Ben bugun dayanamadin erken gebelik testi yaptim. Aslinda bat bugun ama ovulasyon testiyle ovulasyon gunum 27-28 nisan gorunuyordu sonucu paylasiyorum. Ben coooOok ince bir cizgi goruyorum ama delirmis de olabilirimÇok teşekkür ederim bilgi için. Sonucu öğrenir öğrenmez burada paylaşacağımlütfen sizde paylaşın
Evet orda bir silik çizgi varSelam sizde bir haber var mi? Ben bugun dayanamadin erken gebelik testi yaptim. Aslinda bat bugun ama ovulasyon testiyle ovulasyon gunum 27-28 nisan gorunuyordu sonucu paylasiyorum. Ben coooOok ince bir cizgi goruyorum ama delirmis de olabilirimEki Görüntüle 3244761
Yaa çok seviniyorum böyle duyunca, yarın ya da perşembe sabah ilk idrar ile kaset test yapacağım artık orada da çıkar inşallahEvet orda bir silik çizgi var
Telefon takvimi sizin hormonlarınızı hissederek görerek bir tarih vermiyor. Uygulamalar geçmiş regl girişlerinizin ortalamasını alarak öngörülen bi tarih verir. Ona aldanmayın.Merhaba güzel kadınlar , umarım hepiniz iyisinizdir.
Bir sorum olacak. Normalde adetim düzenlidir 28, 29 günde bir gelir.
Daha önceden hep telefon programından ovulasyon takip ediyordum. 1 kez gebelik oldu fakat sağlıksız olduğundan kürtaj ile alındı ocakta.
Bu ay ilk kez laboquick ovulasyon testi aldım. normalde telefon programım ovulasyon günümü 24 nisan gösteriyordu ama testte 27 ve 28 nisan pik gördüm 29unda da çizgim silikleşti. Bu günleri iyi değerlendirdik umarım tutar. Merak ettiğim şey şimdi BAT'ım 28 nisan + 14 gün mü olacak. Yine erken umutlarla gün saymaya başladım içimde 1-2 günün bile önemi oluyor. kusura bakmayın sizin tecrübelerinize güveniyorum..
çok güzel anlatmışsınız. normalde BAT 2 gün önceydi ama çatlamam 29 nisan, demek kii cumartesi netleşecek inşallah olup olmadığı test yaptığımda.Telefon takvimi sizin hormonlarınızı hissederek görerek bir tarih vermiyor. Uygulamalar geçmiş regl girişlerinizin ortalamasını alarak öngörülen bi tarih verir. Ona aldanmayın.
Bat yani beklenen adet gününüz pik çıkan gün+14 tür. Daha doğrusu çatlama olduğu gün+14 tür.
28 günde bir oluyorsanız kanamanızın başladığı ilk günden sayarak 13 veya 14.gün yumurtlama gününüzdür. Ama 1-2 gün ileri geri oynayabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak döngünüzün 10.gününden başlayarak bir gün dolu bir gün boş şekilde 20.güne kadar değerlendirmenizi tavsiye ederim. Döngü uzunluğu-14= yumurtlama gününüzdürinşaAllah bu ay tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?