Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Günü ve Bat hakkında sorum var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok güzel anlatmışsınız. normalde BAT 2 gün önceydi ama çatlamam 29 nisan, demek kii cumartesi netleşecek inşallah olup olmadığı test yaptığımda.
Çatlamanız 29 Nisan ise adetiniz 13 mayıstır
İnşaAllah adet değil bebiş gelsin

Birbiri

birbirimize belkide şans getirdik şimdi okudum yorumlarınızı aynı yaptığınız test benimde öyle çıktı. Betamı verseniz acaba
Ben de yaptım bende de çift çizgi var, daha önce de bu süreçleri yaşayıp bazı şeyleri çok erken öğrenince hayal kırıklıklarım oldu o yüzden ben de salı sabahı beta vereceğim inşallah güzel sonuçlanır

Bende korkuyorum ondan acaba ne zaman doktora gitmeliyim çok yoğun kasık ağrım var sebebi
inşallah olumlu haberi alırsın çok dua edicem senin için

Bende korkuyorum ondan acaba ne zaman doktora gitmeliyim çok yoğun kasık ağrım var sebebi ne olabilir
Bence beta verdikten 2 gün sonra tekrar verin, eğer ikiye katlama varsa randevu alın ama değer 1000 lern üzerindeyken kese görünüyor bildiğim kadarıyla , bende de aynı regl gibi kasık ve meme ağrısı ama bunlar normal, kendimizi yormamaya ve olumlu düşünmeye bakalım

Merhabalar cuma günü beta 38 di bugün yaptırdım 216 çıktı normalmi
normalde iki günde bir 2 katı olması gerekiyor sanırım, biraz fazla artmış belki de çoğul gebeliktir, acilde mi verdiniz yoksa sağlık ocağı mı?

Hastanede verdim bende anlayamadım. Ama kese gözükmedi. Biraz panik oldum gözükmediği için birşey de demedi. Çok yeni olduğu için gözükemeyebiliyormuş. 3 günde bu kadar artması fazla dimi

Hastanede verdim bende anlayamadım. Ama kese gözükmedi. Biraz panik oldum gözükmediği için birşey de demedi. Çok yeni olduğu için gözükemeyebiliyormuş. 3 günde bu kadar artması fazla dimi
Aa beta 200lerde daha kese görünmez zaten . 1500 2000 lerde daha garanti bence. Değer için inan yüksek diye bir şey diyemem, iki gün sonra tekrar verecek misin

Çıktımı sonucun. Bu arada benden de üç damla kan geldi ne kanı bilmiyorum perşembeye randevu aldım gideceğim çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…