- 30 Mart 2022
- 7.062
- 4.691
- 123
Çatlamanız 29 Nisan ise adetiniz 13 mayıstırçok güzel anlatmışsınız. normalde BAT 2 gün önceydi ama çatlamam 29 nisan, demek kii cumartesi netleşecek inşallah olup olmadığı test yaptığımda.
nasıl gidiyor bir gelişme var mııÇok teşekkür ederim bilgi için. Sonucu öğrenir öğrenmez burada paylaşacağımlütfen sizde paylaşın
Bugün erken gebelik testinde çift çizgi gördüm beta yaptırdım 38 çıktı sanırım hamileyim inşallahnasıl gidiyor bir gelişme var mıı
birbirimize belkide şans getirdiknasıl gidiyor bir gelişme var mıı
Ben de yaptım bende de çift çizgi var, daha önce de bu süreçleri yaşayıp bazı şeyleri çok erken öğrenince hayal kırıklıklarım olduBirbiri
birbirimize belkide şans getirdikşimdi okudum yorumlarınızı aynı yaptığınız test benimde öyle çıktı. Betamı verseniz acaba
inşallah olumlu haberi alırsın çok dua edicem senin içinBen de yaptım bende de çift çizgi var, daha önce de bu süreçleri yaşayıp bazı şeyleri çok erken öğrenince hayal kırıklıklarım olduo yüzden ben de salı sabahı beta vereceğim inşallah güzel sonuçlanır
Bence beta verdikten 2 gün sonra tekrar verin, eğer ikiye katlama varsa randevu alın ama değer 1000 lern üzerindeyken kese görünüyor bildiğim kadarıyla , bende de aynı regl gibi kasık ve meme ağrısı ama bunlar normal, kendimizi yormamaya ve olumlu düşünmeye bakalımBende korkuyorum ondan acaba ne zaman doktora gitmeliyim çok yoğun kasık ağrım var sebebi ne olabilir
normalde iki günde bir 2 katı olması gerekiyor sanırım, biraz fazla artmış belki de çoğul gebeliktir, acilde mi verdiniz yoksa sağlık ocağı mı?Merhabalar cuma günü beta 38 di bugün yaptırdım 216 çıktı normalmi
Aa beta 200lerde daha kese görünmez zaten . 1500 2000 lerde daha garanti bence. Değer için inan yüksek diye bir şey diyemem, iki gün sonra tekrar verecek misinHastanede verdim bende anlayamadım. Ama kese gözükmedi. Biraz panik oldum gözükmediği için birşey de demedi. Çok yeni olduğu için gözükemeyebiliyormuş. 3 günde bu kadar artması fazla dimi
Yarın gideceğim ama kaset testlerin bazıları negatif ben anlamadım ya.. bence mutlaka takip et 2 günde birBu arada sen ne yaptın gittinmi beta vermeye :)
İçini ferah tut hiç stres yapma. Allahın izniyle olumlu haberi alacaksın inşallah banada yazYarın gideceğim ama kaset testlerin bazıları negatif ben anlamadım ya.. bence mutlaka takip et 2 günde bir
evet 9.30 da verdim sağlık ocağına , sonuç bekliyorum. sürekli sayfa yenile yapıyorum :)))Ne yaptın canım gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?