classy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 1.159 901 123 36 17 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi classy #41 neslihanpapatya .!.: Çıktımı sonucun. Bu arada benden de üç damla kan geldi ne kanı bilmiyorum perşembeye randevu aldım gideceğim çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Yok çıkmadı, özelde verince 1 saate çıkmıştı. Ama benim de umudum kalmadı, dün normal kaset test yaptım negatif çıktı saldım artık ya
neslihanpapatya .!.: Çıktımı sonucun. Bu arada benden de üç damla kan geldi ne kanı bilmiyorum perşembeye randevu aldım gideceğim çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Yok çıkmadı, özelde verince 1 saate çıkmıştı. Ama benim de umudum kalmadı, dün normal kaset test yaptım negatif çıktı saldım artık ya
N neslihanpapatya Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 42 6 6 29 17 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi classy #42 Kaset testler geç gösterbiliyormuş acaba erken gebelik testi yaptınmı
classy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 1.159 901 123 36 17 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi classy #43 Evet erken gebelikte çıkmıştı zaten , ama o zaman kaset testte de çok silik görmüştüm, bence kimyasala dönüyo( senin nasıl gidiyor kanama? neslihanpapatya .!.: Kaset testler geç gösterbiliyormuş acaba erken gebelik testi yaptınmı Genişletmek için tıkla...
Evet erken gebelikte çıkmıştı zaten , ama o zaman kaset testte de çok silik görmüştüm, bence kimyasala dönüyo( senin nasıl gidiyor kanama? neslihanpapatya .!.: Kaset testler geç gösterbiliyormuş acaba erken gebelik testi yaptınmı Genişletmek için tıkla...
classy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 1.159 901 123 36 17 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi classy #44 neslihanpapatya .!.: Kaset testler geç gösterbiliyormuş acaba erken gebelik testi yaptınmı Genişletmek için tıkla... sonucum 12 geldi, bence düşüyor ve 1-2 güne regl olacağım, kimyasal gebelik geçirmiş olcam.
neslihanpapatya .!.: Kaset testler geç gösterbiliyormuş acaba erken gebelik testi yaptınmı Genişletmek için tıkla... sonucum 12 geldi, bence düşüyor ve 1-2 güne regl olacağım, kimyasal gebelik geçirmiş olcam.
N neslihanpapatya Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 42 6 6 29 18 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi classy #45 Canım üzme kendini. Allahım gönlüne göre versin inşallah
classy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 1.159 901 123 36 18 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi classy #46 neslihanpapatya .!.: Canım üzme kendini. Allahım gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Senin ne oldu gittin mi bugün doktora
neslihanpapatya .!.: Canım üzme kendini. Allahım gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Senin ne oldu gittin mi bugün doktora
N neslihanpapatya Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 42 6 6 29 18 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi classy #47 Bugün gidemedim haftaya gitmeye karar verdik. Varsa belli olsun diye
classy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 1.159 901 123 36 18 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi classy #48 neslihanpapatya .!.: Bugün gidemedim haftaya gitmeye karar verdik. Varsa belli olsun diye Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı olsun belki kese bebek görünür ne güzel
neslihanpapatya .!.: Bugün gidemedim haftaya gitmeye karar verdik. Varsa belli olsun diye Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı olsun belki kese bebek görünür ne güzel
B bebekh Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2023 122 25 28 23 5 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi classy #49 classy .!.: Hadi hayırlısı olsun belki kese bebek görünür ne güzel Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız sonucu merak ettim
classy .!.: Hadi hayırlısı olsun belki kese bebek görünür ne güzel Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız sonucu merak ettim
classy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 1.159 901 123 36 5 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi classy #50 Zeynep Merve Ersoy .!.: Ne yaptınız sonucu merak ettim Genişletmek için tıkla... ben kimyasal gebelik geçirdim ne yazık ki...
Zeynep Merve Ersoy .!.: Ne yaptınız sonucu merak ettim Genişletmek için tıkla... ben kimyasal gebelik geçirdim ne yazık ki...