Ovulasyon hesaplama

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Nereye yazacagim bilemedim. Arkadaslar, hamileligi planlayarak yapan sevgili kk uyeleri. Adet dongum ara ara degisiyor, yani 28 gun mevzusu... Ayrica yumurtlama olurken gerceklesen akinti, telefondaki uygulamamdaki ve hesaplamamdaki ovulasyon zamanimla uyusmadi. Ozetle rica etsem biri bana guzelce aciklayabilir mi kafamdaki celiskileri:(

Ovulayon testi size daha iyi yardımcı olur bence. Eğer düzenli bir adet döngünüz yoksa bizim yazacaklarımızın pek faydası olmaz.

cok tesekkurler cevabiniz icin. Aslinda dongum duzenli ama tabi her insan gibi bir iki gun one ya da ileri gittigi zamanlar oluyor. Fakat genellikle mesela 1inde olduysam, diger ayda 1inde olurum.

Yani hamilelik yaşamadım ama okuldan bilgilerime dayanarak yumurtlama günü ile döngünün sonu arası her zaman 14 gün olur. Mesela döngünüz 28 günlükse 14. gün yumurtlama iken döngünüz 30 gün olursa 16. gün yumurtlama gününüz.

Adet döngüsü kişiye göre değişir.
Adet de +1/-1 hafta sapması normaldir.
Mevsimsel değişiklik,stres vb. faktörlerde etkileyebilir ;)

En güzeli ovulasyon testi ile takip etmek.
Benim döngüm 28 günde birdi düzenliydi şaşmazdı.
Heryerde yazana göre 14. Gün yumurtlama günü ama ben 13. Gün hep yumurtlamış oluyordum.

En güzeli ovulasyon testi ile takip etmek.
Benim döngüm 28 günde birdi düzenliydi şaşmazdı.
Heryerde yazana göre 14. Gün yumurtlama günü ama ben 13. Gün hep yumurtlamış oluyordum.

cok tesekkur ederim, peki akintiya bakarak anlamak mumkun mu bir nebzede olsa? Yani bitti mi o donemim anlayamadim. Cok aciklayaci da yazamadim kusura bakmayin

cok tesekkur ederim, peki akintiya bakarak anlamak mumkun mu bir nebzede olsa? Yani bitti mi o donemim anlayamadim. Cok aciklayaci da yazamadim kusura bakmayin
Benim çok akıntım olmazdı ben anlayamıyordum o yüzden anlayan arkadaşlar vardı. Ama bir iki ay ovulasyon testiyle takip edip akıntıyı da takip ederek sonrası için kolaylık sağlayabilirsin canım

Benim çok akıntım olmazdı ben anlayamıyordum o yüzden anlayan arkadaşlar vardı. Ama bir iki ay ovulasyon testiyle takip edip akıntıyı da takip ederek sonrası için kolaylık sağlayabilirsin canım

En güzeli testle takip internetten uygun fiyata alabilirsin

cok tesekkur ederim. Acikcasi tam o onemli haftadaymisim :) ve birazcik acele ediyorum sanirim, teste vaktim kalmadi o yuzden. Cok tesekkur ederim kiymetli mesajlariniz icin♡

Ben hamilelik denemedim hiç.
Aksini deniyorum genelde hamile olmamayı o yüzden bu ovulasyon şeyini araştırmıştım :D
Şimdi açıkçası anlıyorum hangi günler riskli, yumurtlama günü falan.
Onun belli belirtileri oluyor.
Mesela şeffaf akıntı en belirgini.
Bir de app indir derim telefonuna ben kullanıyorum, başarılı buluyorum

Ben hamilelik denemedim hiç.
Aksini deniyorum genelde hamile olmamayı o yüzden bu ovulasyon şeyini araştırmıştım :KK70:
Şimdi açıkçası anlıyorum hangi günler riskli, yumurtlama günü falan.
Onun belli belirtileri oluyor.
Mesela şeffaf akıntı en belirgini.
Bir de app indir derim telefonuna ben kullanıyorum, başarılı buluyorum

Cok tesekkurler mesajiniz icin. Bende uygulamayi kullaniyorum ama seffaf akintiyla birbirini tutmadilar maalesef :/

Nereye yazacagim bilemedim. Arkadaslar, hamileligi planlayarak yapan sevgili kk uyeleri. Adet dongum ara ara degisiyor, yani 28 gun mevzusu... Ayrica yumurtlama olurken gerceklesen akinti, telefondaki uygulamamdaki ve hesaplamamdaki ovulasyon zamanimla uyusmadi. Ozetle rica etsem biri bana guzelce aciklayabilir mi kafamdaki celiskileri:KK43:

Akıllı telefonlardaki regl takvimlerini kullandım ben ,ovulasyon haftasında nerdeyse hergün birlikteliğimiz oldu,ilk hamileliğimde ilk aydan hamile kaldım bu yöntemle; ikinci gebelikte üçüncü ayda hamile kaldım. Bizde verimli oldu yumurtlama dönemi takibi.

Back
X